hrvaško – slovenski odnosi
ker je turistična sezona še daleč , so standardne teme aktualne.
kaj pravite na bojkot hrvaške z strani9 g. Pavlihe ?
jaz sem za , tudi letos ne grem na hrvaško.
nisem nor – da bom pri vsaki menjavi €vro – kuna zgubljal od 1 – 3 % !
glede na odnos hrvatov je bojkot edina rešitev.
kot sem že večkrat povedal morje imam tudi v seslanu , 20 km od doma.
zakaj bi moral hoditi na hrvaško in tam potrošiti za en teden 500 € ?
Se strinjam z MarkomP – ne morem verjet da lahko nekdo nekaj proglasi za najlepše in najboljše – drugega pa videl ni.
In da politika nima nič z dopustom je tudi bosa. Če se na dopustu počutim izigrana in nezadovoljena z čisto osnovnim človeškim pristopom ( zaradi tega kar sem po nacionalnosti ) – potem to zame ni dopust, pa če je na krasni obali in blizu in…………………….
ne prepirajte se,vsak naj gre tja ,kjer mu je vsec.jaz osebno nisem imel nobenih problemov na hrvaskem.moji slovaki so bili zelo zadovolni.
kose bil v grciji,mi je natakar sam pristel napitnino k racunu.seveda je ni dobil.jaz dam napitnino tedaj,ko sem zadovoljen z postrezbo.in bom govoril,da je v grciji slabo,kljub pocasni postrezbi,mi je bilo vsec tam.in se bom sel v grcijo.
Razen standardnih ” mnenj ” nič novega. Primerjava Hrvaške in igralnic ? No ja , ne vem kaj bi rekel , a na hrvaško tudi letos ne grem , v igralnice pa nekaj tednov tudi ne , potem pa spet ,
moje aforizme bom pa bral , ne ravno za k.p. , ampak 3 po knjižnicah.
Tako je , to dragi moji ,
gremo tja kamor čutimo , in moje počutje je še vedno najboljše na Strmcu in na Belopeških , pa v k.g. , in seveda igralnicah / razen v hitovih kjer sem si prepovedal vstop /
Sem pa pripravljen takoj omejtiti obiske igralnic če me bo našla kakšna gajstna , nikoli se ne ve ,
samo Hrvaška pa res ne !
Za pravopis so lektorji , nobenega ne posiljujem , sem pa apatičen in imun na turistične finte , ki jih tudi na tem portalu ne manjka. Če grem na dopust , grem aktivno , in poskušam vsaj fotografije vnovčiti , reportaže tudi , in iti tja kamor množice ne gredo. To je moja FILOZOFIJA , in ležati na Hrvaških plažah je definitivno definirana zguba. Posebno sedaj ko imamo €vre , kune kaj naj znjimi. Še tisti 2 ki sem jih dobil v Mercatorju sem jih raje poklonil blagajničarki – kot se znjimi hakljal.
Kako so mi že rekli kelnarji v Topolšici : Izvolijo !
Joj, joj, še na dopustu se ne sprostiš in razmišljaš kako ga boš unovčil, pa kakršenkoli je že. Je pa treba tudi živeti, uživati, se sprostiti, ne samo razmišljati o denarju in karieri…Boš prekmalu umrl od stresa in v grob ne boš nič nesel.:-) Edino kar nama je skupnega so pohodi, ki so lahko zelo doolgii, drugače bi se pa v prvih petih minutah pobila, tako sva si različna. Hm, morda mi je pa ravno to izziv, da je nekdo tako noro drugačen od mene in očitno od večine tukaj gor.
Kar se tiče bojkota – brez komentarja oz ne morem mimo tega da ne bi rekel temi IDIOTIZEM.
Meni je hrvaška vključno z ljudmi prijetna in oh in sploh zakon … kot slovenec do sedaj še nisem občutil da bi se kdo do mene obnašal tako kot narekuje politika…
Lp,
pa upam da ste srečni ker vam ni treba več na hrvaško 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.