Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hočem žensko a nobena me noče. Jebte se!

Hočem žensko a nobena me noče. Jebte se!

Odgovor na objavo uporabnika
Vukašin, 08.12.2021 ob 23:12

Babe su zato da se jih fuka. Jasna stvar. Bi jim morala vlada glede tega delovnu obveznost pretpisati. Neku knjižicu da bi usak teden morala usaka vsaj en moški potpis dobit da je dala.

Podpis. Lahko bi bila mesečna omejitev. Vsak mesec mora z istim tipom fukat preden ga lahko zamenja in fuka z drugim, ali z istim nadaljuje. Mora vsaj enkrat, drugače jo doleti zapor. Če hoče izostati od fukov, ki mu je dolžna, ko opravi vsaj z enim, mora plačati kazen glede na št. fukov/tednov

1 teden brez fuka = 100 € npr.

2 tedna brez fuka (podvojena) = 200 €

3 tedni brez fuka (trojna) = 300€

4 tedne brez fuka (kršitev!), baba leti v zapor ali izplača visoko vsoto (jurja al več)

To bi bil sistem

Glede na tvoj odnos do žensk mogoče poskusi z moškim

ste še kako, 07.12.2021 ob 14:25

Dec ne more, 07.12.2021 ob 14:19

Potem so pa vsi drugi krivi.

Iz takih kot jaz ste se zajebavali v otroštvu in jim uničili samozavest, porušili socialne veščine, da se lahko zbližajo z žensko. Jebali ste jih v glavo, v osnovki, na gimnaziji, faksu, pa še v službi ne odnehate!

Ne živiš v izoliranem mehurčku, veš?  Tvoje vedenje in mobbing pušča za sabo globoke posledice

Dej nehi s temi freudovskomi forami “en v vrtcu je biu nesramn do mene zato sm pa zdej spolno zafrustriran, drugi so krivi, ne jaz”

Dejstvo je da si bedak, velik. In za to si kriv ti in samo ti. Dokler tega sam ne boš spregledal, se ne bo nič spremenilo.

Potem začni delat na tem, da žensk ne vidiš kot en kos mesa in kot nekaj, kar ti pripada po defaultu. So ljudje, živa bitja, in verjetno še kaktus ne bi hotu živet s tabo tko da ne vem zakaj jim zameriš.

Vidi se, da še sam s sabo komaj shajaš, zakaj bi pa kdo drug?

Dejstvo je, da se ljudje ne spreminjajo, tudi ti se ne boš. Celo življenje boš osamljen devičnik, med tem ko se bomo ostali veselo porivali. Čimprej se reši tega trpljenja, saj veš, štrikec 🙂 družba sploh ne bo na izgubi, itak si rekel, da ji ne boš več doprinašal, vsaj ne, dokler ena deklica ne predre tvojega himna (torej nikoli).

Tvoj problem, 09.12.2021 ob 00:22

Glede na tvoj odnos do žensk mogoče poskusi z moškim

Kaj je z vami pa pedri? Zakaj hočete druge moške spreobrniti v pedre? Vas Kokoši plačuje ali kaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close