Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hočem žensko a nobena me noče. Jebte se!

Hočem žensko a nobena me noče. Jebte se!

Odgovor na objavo uporabnika
pejte se solit vsi po vrst, 07.12.2021 ob 13:44

Ne bom prispeval k družbi in garal kot svinja če se ne morem izprazniti v babo. Kva vam ni jasn?

Če je moški brez ženske ne more imeti motivacije za delo in ostale reči. Če hočete zdravo družbo, morate poskrbeti, da so vsi posamezniki zadovoljni in njihove potrebe (TUDI spolne!) potešene

A jaz naj se matram za prazen nič medtem ko ostali lahko fukate v nedogled? A ste nori?

Jebte se. Sovražim vas, ki seksate! Nikoli vam ne bom odpustil!

Žal mi je, da ti tvoja ne da. Si pomislil, da jo zamenjaš za mlajši model? Dxy baje nabavi nekje v tujini. Poskusi se obrniti nanj. On ima super nasvete za take obupance.

Ojoj269, 07.12.2021 ob 15:01

Žal mi je, da ti tvoja ne da. Si pomislil, da jo zamenjaš za mlajši model? Dxy baje nabavi nekje v tujini. Poskusi se obrniti nanj. On ima super nasvete za take obupance.

Ravno to mi gre najbolj na živče. To da avtomatično predpostavljate, da ima nekdo ljubljeno osebo. Nimam punce, sem devičnik, majmun fukneni!

Veste kako boleče je take slišat. Vam je vsem to parčkanje, odnosi in seks, čisto vsakdanja reč, medtem ko nekateri lahko o tem samo sanjamo.

babji rokec-1, 07.12.2021 ob 14:52

rok-1, 07.12.2021 ob 14:37

šokantno, 07.12.2021 ob 13:49

Meni je totalno šokantno da tako olikan prijeten moški ne dobi nobene. Mu pa ja pripada 🙂

Šokantno… ja, tudi mene preseneča. Pisanje je tako privlačno zastavljeno, da bi pričakoval vrsto pri njemu…

Daj povej naravnost kaj gre namesto da se skrivaš za sarkazmom kot ena pičkica

Dosti naravnost sem povedal. Če ne razumeš… bo treba postati pičkica in se nehat skrivat za zmerjanjem.

crkni degen, 07.12.2021 ob 15:16

Ravno to mi gre najbolj na živče. To da avtomatično predpostavljate, da ima nekdo ljubljeno osebo. Nimam punce, sem devičnik, majmun fukneni!

Veste kako boleče je take slišat. Vam je vsem to parčkanje, odnosi in seks, čisto vsakdanja reč, medtem ko nekateri lahko o tem samo sanjamo.

Ja problem je v tebi, rešitev je štrik

@ pejte se solit vsi po vrst

Zopet gledaš iz napačne perspektive. Ti misliš, da imaš problem… v resnici imaš pa en problem manj. Zamisli si samo, da si na glavo nakoplješ eno putko… sam zato da je. ?

bemu pol se pa preheblej na dece. sj tle gor je toplovodarjev kolkr jih češ

Dečko, s takim obnašanjem bo še več desanke šakič ???

povedan po pravic, 07.12.2021 ob 15:38

bemu pol se pa preheblej na dece. sj tle gor je toplovodarjev kolkr jih češ

Ja res čisti homo portal 🙂

Ironija, da potem njim rečeš, naj se gredo jebat. Razumel bi, če bi jim želel, da se jim posušijo piz.de.

Ironija, da potem njim rečeš, naj se gredo jebat. Razumel bi, če bi jim želel, da se jim posušijo piz.de.

Ne, kar naj se gredo jebat. Kar je rekel, je rekel. Mi ostali pa z veseljem čakamo…

Avtor pa saj se lahko s kakšnim moškim prijatelčkom poigraš. Je isto super kot z žensko. Samo nekatere predsodke je treba premagati.

prav imaš. Klinc gleda to bando slovenačko. Očitno te državna mafija (delavska) pusti na miru. Nisi jim zanimiv, pa te pustijo pri miru. Ker drugače ti vse zrihtajo. Od službe, ženske … Samo da garbaš za njih kot konj. In da ti lahko na transparenten način kradejo denar. Ker če nikjer ne delaš, ti ga ne morejo.

zarad takih kot si ti več bejb ostane za nas jebote, kr naj bo čim več takih, jst bom pa fuku po 2-3 različne na tedn ??

Kokoši, 08.12.2021 ob 01:24

Avtor pa saj se lahko s kakšnim moškim prijatelčkom poigraš. Je isto super kot z žensko. Samo nekatere predsodke je treba premagati.

SPIZDI ŽE NA KAKŠEN BUZERANTSKI FORUM!

V Darwinovem procesu evolucije je tudi nekaj slepih rokavov.

Probaj pri ped rih.

Če ti je toliko do praznjenja. Saj je vseeno koga in kam, če bi se pa rad samo praznil.  Lahko pa tudi plačaš praznjenje, pa boš spet motiviran za službo.

Pozdravljen,

tvoj zapis se me je dotaknil, ker vem, kaj je ostrimi in nevljudnimi besedami, pa če prav sem punca. Ti v bistvu ne iščeš zgolj izpraznitve, ampak nekoga, ki bi te čustveno dopolnil, spoštoval, vzpodbujal, s komer bi lahko delil življenje in na konec koncev tudi telesne vrhunce.

Zdi se mi, da je zadnje čase ljubezen do moških pogojena, bodi si z njihovim uspehom, videzom, preskrbljenostjo, potencialom. Punce z lahkoto presedlajo na »bolj obetavne«, se s povprečnimi sploh ne ukvarjajo, v ljudeh sploh ne vidijo več človeka, temveč nekoga, ki bo doprinesel k njihovemu statusu. Ljudje dandanes zelo uživajo, ko nisi v redu, ko te lahko še dodatno pohodijo, zabijejo – poglej si, kakšne odgovore si dobil pod svojim zapisom. Vsa instagram kultura v bistvu bazira na tem, kdo bo komu bolj zavidal, kdo se bo zaradi koga počutil slabše.

Vse kar ti lahko svetujem je, da se vsakič znova opomniš, da je velika večina odnosov, seksa in vsega med poparčkanimi lažnega, plehkega, krhkega. Bolje je, da nimaš nič, kot pa nekaj lažnega, vsaj jaz tako mislim. Morda razširi svojo mrežo tudi zunaj Slovenije, a bodi pazljiv, da te kakšna ne izkoristi.

Ehhh, upam da končno uredim ta moj life.

Ne bom dala tipu čeprav sem z njim 25let, 5 let samo bevska žali, udari otroka in mene, govori da sem kokoš, raje se sama zadovoljim kot da mu dam. Briga me, če je 5 let že brez, če jaz nisem dobila objema v 5 letih, lepe besede si pa ga naj drgne, jaz imam sebe dovolj rada. Si grem raje kupit čokolado,saj se znam zadovoljiti brez moskega. In če misliš da rastejo zreli moški okrog jih žal ni, kaj šele da bi lahko debatirala z njim o bolj zahtevnih stvareh, dame sploh kaj nauci. Bolj je pomembno da rastes z nekom, dokler tega ni je pa škoda energije. Raje sem sama s svojimi fantazijami.

Ja, a ne ? 🙂 Enako, kot cunja v izložbi ,ki si jo ogleda in jo gre not kupit.  Tak naj na ALiexoressu kupi silikonsko realistično lutko. Pa bo.

Ampak problem je, ker on “hoče” imet žensko. Kajti če bi si jo želel, vljudno , kavalirsko, olikano – bi jih verjetno frcal lahko dol z ramen 😛

Ca3,14bara, 08.12.2021 ob 13:54

Pozdravljen,

tvoj zapis se me je dotaknil, ker vem, kaj je ostrimi in nevljudnimi besedami, pa če prav sem punca. Ti v bistvu ne iščeš zgolj izpraznitve, ampak nekoga, ki bi te čustveno dopolnil, spoštoval, vzpodbujal, s komer bi lahko delil življenje in na konec koncev tudi telesne vrhunce.

Zdi se mi, da je zadnje čase ljubezen do moških pogojena, bodi si z njihovim uspehom, videzom, preskrbljenostjo, potencialom. Punce z lahkoto presedlajo na »bolj obetavne«, se s povprečnimi sploh ne ukvarjajo, v ljudeh sploh ne vidijo več človeka, temveč nekoga, ki bo doprinesel k njihovemu statusu. Ljudje dandanes zelo uživajo, ko nisi v redu, ko te lahko še dodatno pohodijo, zabijejo – poglej si, kakšne odgovore si dobil pod svojim zapisom. Vsa instagram kultura v bistvu bazira na tem, kdo bo komu bolj zavidal, kdo se bo zaradi koga počutil slabše.

Vse kar ti lahko svetujem je, da se vsakič znova opomniš, da je velika večina odnosov, seksa in vsega med poparčkanimi lažnega, plehkega, krhkega. Bolje je, da nimaš nič, kot pa nekaj lažnega, vsaj jaz tako mislim. Morda razširi svojo mrežo tudi zunaj Slovenije, a bodi pazljiv, da te kakšna ne izkoristi.

tvoje pisanje mi je všeč, če želiš puščam svoj maila, da bova malo debatirala. lp matejmatejmatej@protonmail.com

Ena fuka potrebna, 07.12.2021 ob 14:26

A bi z mano fukal? Jst sem tudi namreč potrebna. Se zmeniva?

plazasprehod@protonmail.com

ženska ni vreča za praznjenje moških jajc, 08.12.2021 ob 16:08

Ja, a ne ? 🙂 Enako, kot cunja v izložbi ,ki si jo ogleda in jo gre not kupit.  Tak naj na ALiexoressu kupi silikonsko realistično lutko. Pa bo.

Ampak problem je, ker on “hoče” imet žensko. Kajti če bi si jo želel, vljudno , kavalirsko, olikano – bi jih verjetno frcal lahko dol z ramen 😛

In kako naj bi to vljudno, kavalirsko, olikano želenje punc zgledalo?

A je treba poklekniti pred babo in jo prosjačiti, da ti da pizdo al kaj? Suni se nekam s takimi trapastimi.

a si ženska, 08.12.2021 ob 16:18

plazasprehod@protonmail.com

A to je samo sprehod po plaži ali se s prodajo ledvic tudi kaj ukvarjaš?

joj babe, 08.12.2021 ob 22:56

In kako naj bi to vljudno, kavalirsko, olikano želenje punc zgledalo?

A je treba poklekniti pred babo in jo prosjačiti, da ti da pizdo al kaj? Suni se nekam s takimi trapastimi.

Feel sorry for ya shrimpy,  da te tvoj ded ni naučil malo dunajske olike in manir. Tako da – veselo ga rini še naprej v jogij.

Babe su zato da se jih fuka. Jasna stvar. Bi jim morala vlada glede tega delovnu obveznost pretpisati. Neku knjižicu da bi usak teden morala usaka vsaj en moški potpis dobit da je dala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close