Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hipotetični primer (dobra vila)

Hipotetični primer (dobra vila)

O damn, kaj pa zdaj:)))). Pljunil si v svoj kotel, ko si ravnokar priznal, da kljub vsemu iščeš:)).

Opažam, da ti bralno razumevanje še vedno povzroča težave…

Tebi pa smiselno povezovanje osnovnih, lastnih misli v zaključeno celoto.

Eh, od danes naprej si na ignoru. To je že preotročje zame…

Končno! Zdaj se drži tega, da te spet ne bo zaneslo čez rob v svojih nesklepčnostih.

Večerja:). Zakaj?[/quote]

Pa te analize pa to… sem mislila, da ga nadomeščaš :)))
Kaj pa jaz? Dobim tudi kaj? Menda nisem prezakompliciran karakter.[/quote]

Saj sem pa že pisal o tebi, pa niti računal ti nisem: Izjemno večplastna osebnost, zanimiva, poživljajoča, igriva, nadvse simpatična, neponovljiva, enkratna, posebna, drugačna od običajnih žensk, intelektualno izstopajoča, pozitivna, modra, življenjska, čutna, čustvena, vdana, prijetna, prijazna, senzibilna, koketna, iskriva, nagajiva, zgovorna, nadvse atraktivna, mladostniškega duha in predvsem videza, gibka v postelji…

Sem kaj izpustil, mi je žal in lahko prostodušno dopolniš. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj ni potrebe, da to pretvarjanje traja eno leto. Dovolj je par mesecev. Vmes pa seveda ni čisti abstinent, le drži neko mejo, ki jo prav tako tolerira še partnerica.[/quote]

Par mesecev = dva meseca

Misliš, da ženska pade v resno zvezo po dveh mesecih in je pijanček lahko spet naprej pijanček?:) Ma ja…[/quote]
Komentiral sem Markovo trditev, da se tej sposobnosti igranja neke vloge, reče zaljubljenost. In da zaljubljenost mine, pa ne rabiš čakati eno leto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close