Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hči nama je zabila nož v hrbet in naju izigrala

Hči nama je zabila nož v hrbet in naju izigrala

Smo štiričlanska družina, z možem sva oba zaposlena doma oz ima mož obrt in mu sama pomagam, že odrasla otroka delata drugje. Gre se za avtoservis in avtovleko. Nismo največji, nam gre pa dobro in imamo tudi redne stranke. Nikoli ni prazno. Mož seveda popravi in porihta avtomobile obema, imajo pa avtomobili strank prednost. Stranka mnogokrat ne more čakati in smo radi zaupanja vredni in hitri. Pred nekaj dnevi je tudi hči na avtomobilu zaznala okvaro, mož je rekel, da bo popravil. Je pa vmes prišlo nekaj drugih nujnih zadev in je tisto vzel naprej, hčeri nikoli ni rekel da ne bo popravil in se namenil njen avto porihtat drugi dan (včeraj)

Žal včasih ne gre po planu vse in so spet nekatere situacije (vleka) preprečile popravilo in je hčeri zagotovil, da bo avto popravil do ponedeljka in v tem sta se sporekla nekaj v smislu, da ona ne more spet čakati in danes je zjutraj v pisarni mirno obema rekla, da je peljala na drug servis in bo avto dobila jutri?! Mož je seveda ponorel, saj se konec koncev vsak evro pozna ki bi ga ona dala konkurenci, ko bi ji pa ta tista dva dni več lahko popravil vse čisto zastonj kot zmeraj?! Jaz nisem nič rekla, me je pa zabolel tak odnos … Ne govorimo sedaj, kaj bo jutri ne vem. Si pa nisem mislila, da mi bo lastni hči na tako podel način zabila nož v hrbet in naju osmešila pred konkurenco in vsemi … Pa je šel lep vikend//

Dvakrat jo je fotr pustil na cedilu in vzel drugo stranko naprej, zdaj se pa razburja, ker je hči drugam dala avto popravit?

hahahahahahha

Ah, saj bi bila zgodbica še kar OK, če ne bi bila tako prozorna – že na daleč se tvoje pisanje prepozna takoj, ker enostavno ne moreš iz svoje kože. Če bi mogoče malo počakala in ne začela s svojimi fintami, bi še padli nanjo, tako pa si žal vedno ista.

Seveda zdaj pričakujem odgovor, da to pa že ni zgodbica in da je vse res. Ampak žal si tako tako zelo očitna, pa se tega niti zavedaš ne. Ali pa si neumna in namerno siliš z istim vedno.

Drugače pa je res, res res res, da je kovačeva kobila vedno bosa. In da se družinski člani enostavno naveličamo nonstop izgovorov in čakanja, ker je vedno vse drugo prej na vrsti.

Pač hči dela tako, kot sta jo naučila. Ko leta in leta podobno delate otrokom, imenujete to vzgoja. Ko vam otroci podobno naredijo nazaj pa je: “zabiti nož v hrbet”. Dvomim, da boš razumela, ker taki ne razumete, da ste tega človeka VI VZGAJALI dvajset let. To je produkt VAŠE vzgoje, pa če vam je všeč ali ne.
Že način pisanja pove o tebi zelo veliko. Zahtevaš namreč lep odnos, ki ga sama niti pod razno ne premoreš. Potem pa tipično slovensko: “jaz – uboga žrtev”.

Vse drugo je prej na vrsti, ker se tako malo cenite. Ali pa vas drugi ne cenijo kaj dosti. Zakaj, pa je že druga zgodba.

zgodbica me spominja na prigodo moje matere
eno leto je fotru govorila, naj ji ponev popravi
pol pa je sosedo prosila, naj mu reče

čez vikend je bila ponev popravljena

klinc, če foter ni magari v prostem času sposoben avta popravit hčeri, pa res ne vem, no

da ni imel cajta avta popravit – in da ostale lahko hitro, hči pa naj čaka 5 dni. prosim no to so zgodbice za koga drugega – verjamem stranke prej, ampak hčerin avto popravlja izven uradnih delovnih ur lahko ane.

Ne samo, da se strinjam z

MojMnenje,
jaz bi še dodala – zakaj pa sta tako nepojmljivo prepričana, da vajina hči ne potrebuje avta? Sta ji ponudila svojega na posojo? Ali samo smatrata, da mora na faks/službo se 10x dlje peljati, preplačati pa eno uro prej čakati, ker vidva ne bi podaljšala delovnika zanjo.

Bo že držalo, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

…kovačeva kobila je vedno bosa….

Ne uspe mi ugotoviti, koga tukaj parodiraš ali od kod prepisuješ. Reddit očitno ni.

Tvoj moz be spostuje ne sebe, ne svoj cas, posledicno pa potem ne spostuje niti svojih otrok, pred idevam da tudi tebe ne.

Otrok na zadnjem mestu.
Ja, itak je tvoj in lahko pocaka, pa zastonj mu delas, bo ze pocakala mrcina…

V vasi situaciji bi hceri posodila avto, dokler ji ga ne bi popravila. Volk sit, koza cela.

Bravo za hčer!!

Kot soliden avtoservis in avtovleka zagotovo imate nadomestna vozila. Vse ostalo bi bilo zahebavanje

Jaz imam moza,ki se ukvarja z pleskanjem in knaufom,pa mi belijo zmeraj drugi ljudje,on nima casa za doma..me ne gane,saj skasira on.Stranke so prve,da obdrzi posel.In prav je tako,v tem ga podpiram.

Se dobro,da ni mož kirurg,uf.

saj tvoj mož tudi mene večkrat “porihta” kot tebe ☺

Kdor te na skrivaj obrekuje, se te boji;
kdor se ti prilizuje, te zaničuje.

Dejanja so glasnejša od besed.

Kdor preveč obljublja, zaupanje izgublja.

Kjer je ljubezen, nič slabega ne škodi, kjer je ni, nič dobrega ne koristi.

Kdor govori, kar se mu zdi, mora slišati, česar ne želi.

Punca je pač doumela kako se dela s strankami ☺
Le ti, gnusna crkulja in tvoj neje.bač nista doumela, da je hči tudi STRANKA!!!

Joj, kaksno dramatiziranje za brezveze.
Punca je pac potrebovala avto in ga dala zrihtat nekomu, ki je takoj nasel cas zanjo.

Noz v hrbet, izigranost, pa kaksne to pises no, drama queen. Clickbait naslov.

Izmišljena zgodbica ali pa je čas, da odrasteta…in sprejmeta realnost. Če jim gre res dobro potem se en tak izgubljeni posel nima kje poznat.

Bravo, hči! Vidva sta pa ravnala do nje neresno in nezrelo. Ne moreš mehanika prosit dneve za popravilo, SPLOH če je mehanik tvoj oče.

Moj oče ima en lep rek “pago e mi diverto” – plačam in se zabavam. Jaz bi na mestu vaše hčerke naredila enako! Žal… Pustila sta jo na cedilu, kot da so ostali ljudje in stranke več vredni kot je ona. In dala vaju je na hladno. Prav je naredila. Saj ni isti dan odvihralna drugam. Še dolgo je zdržala! je vprašala, je prosila, je čakala in na koncu ji je počil film. Tudi meni bi…

Edino pravilno, bravo hčerka ker ima celo nekaj med ušesi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close