Hči nama je zabila nož v hrbet in naju izigrala
Eni res resno mislite da se vsaki evro pozna pri konkurenci? Če na koncu leta imate 100€ manj na računu ziher ni zaradi hčerke ampak ste za stotaka več čikov in piva kupili. Eni ste res prfukjeni pri denarju. Sem poznal eno ki je celo življenje delala pri merkatorju pa ni smela v spar nakupovat. Ite nekam….
jezna in razočarana, 04.09.2020 ob 11:17
Smo štiričlanska družina, z možem sva oba zaposlena doma oz ima mož obrt in mu sama pomagam, že odrasla otroka delata drugje. Gre se za avtoservis in avtovleko. Nismo največji, nam gre pa dobro in imamo tudi redne stranke. Nikoli ni prazno. Mož seveda popravi in porihta avtomobile obema, imajo pa avtomobili strank prednost. Stranka mnogokrat ne more čakati in smo radi zaupanja vredni in hitri. Pred nekaj dnevi je tudi hči na avtomobilu zaznala okvaro, mož je rekel, da bo popravil. Je pa vmes prišlo nekaj drugih nujnih zadev in je tisto vzel naprej, hčeri nikoli ni rekel da ne bo popravil in se namenil njen avto porihtat drugi dan (včeraj)
Žal včasih ne gre po planu vse in so spet nekatere situacije (vleka) preprečile popravilo in je hčeri zagotovil, da bo avto popravil do ponedeljka in v tem sta se sporekla nekaj v smislu, da ona ne more spet čakati in danes je zjutraj v pisarni mirno obema rekla, da je peljala na drug servis in bo avto dobila jutri?! Mož je seveda ponorel, saj se konec koncev vsak evro pozna ki bi ga ona dala konkurenci, ko bi ji pa ta tista dva dni več lahko popravil vse čisto zastonj kot zmeraj?! Jaz nisem nič rekla, me je pa zabolel tak odnos … Ne govorimo sedaj, kaj bo jutri ne vem. Si pa nisem mislila, da mi bo lastni hči na tako podel način zabila nož v hrbet in naju osmešila pred konkurenco in vsemi … Pa je šel lep vikend//
Grdo od nje vendar pa.
Kovačeva kobila je zmeraj bosa.
Pa joj, no…kakšen šokanten naslov teme…kot da se je doma podrla hiša…
Pa kaj potem, če je avto peljala nekam drugam na popravilo…ga je pač nujno rabila…
Tako da ne vem o kakšnem nožu govoriš in o kakšnem izigravanju.Imam tri odrasle otroke in če bi bili na mestu tvoje hčere, bi storili ENAKO.
Zdaj se pa pomiri , drugič pa popravite NAJPREJ HČERIN avto!
Bog je najprej sam sebi ustvaril brado, ni tako?
Tvoja hči ni naredila nič narobe.. ce je pac vse druga bolj pomemno od tega da ima ona popravljen avto… verjetno ima že izkušnje od prej ko se je popravilo njenega avto iz enega dne zavleklo v en teden, kot pravite vam strank ne zmanjka.. a stranka vedno pride na vrsto pred njo… in vi v tem vidite da vam je zarila noz v hrbet… a to da pa ji je oče obljubil popravljen avto v roku enega dne pa se je zavleklo v skoraj en teden pa ni zarit noz v hrbet? Hja je pac raje nekoga placala in ji je avto (ki ga nujno potrebuje) popravil takoj. Kje je problem? Polek tega kdo ste pa vi, da ji boste povedali komu lahko da svoj denar ki ga sama zasljuži
Nož v hrbet…no, ta je tvoj.
Kaj sta z mozem sporocala otrokom?
Druzina ni pomembna, otroci niso pomembni, pri nas je pomemben denar.
Tudi nasa druzina je po stroki taksna kot vasa. Le, da nikomur na kraj pameti ne pride, da imajo prednost stranke.
Verjemi, da bi se celo strankam zdelo to cudno . Vsaj normalnim.
Starsi kot sta vidva, v starosti kasneje pricakujejo najvec od otrok. Mene bi bilo globoko sram, tebe najbrz ni,kajne?
Nimas pravice biti uzaljena. Uzaljena je lahko le tvoja hci in opravici se ji. Za prihodnje odnose med vami gre, ce ni ze prepozno.
Anonimno 4527, 19.09.2021 ob 20:39
očitno nekdo ne dojema ….. da je familija na prvem mestu ,,,,potem dolg cajta nč …. pol pa vsi ostali ….. če pa v vaši hiši ni tako ….. pa predlagam , da daste na servis najprej svojo glavo , da vam uštimajo prioritete , potem pa mirno naprej 😀
Pa še res je! Kot pribito!
Forum je zaprt za komentiranje.