Hčerkin fant
vija vaja ven, 10.07.2025 ob 15:06
Moji otroci doma niso dajali nič, nisva zahtevala, ko so spoznali bodoče partnerje so morali na svoje, tako kot mi, smo šli.
Otroci morajo na svoje! Vsi!
Upam, da bo prišel dan, ko boš onemogla in ti bodo tvoji otroci rekli, da moraš na svoje. Na evtanazijo ali pa v dom za ostarele. Bolj verjetna bo evtanazija, ker dom bo treba doplačevat, penzije za dom pa ne boš imela. Potem pa se vprašaj, kje si zgrešila v odnosu z otroki. Govedo babje nepotešeno!
Moji otroci doma niso dajali nič, nisva zahtevala, ko so spoznali bodoče partnerje so morali na svoje, tako kot mi, smo šli.
Upam, da bo prišel dan, ko boš onemogla in ti bodo tvoji otroci rekli, da moraš na svoje. Na evtanazijo ali pa v dom za ostarele. Bolj verjetna bo evtanazija, ker dom bo treba doplačevat, penzije za dom pa ne boš imela. Potem pa se vprašaj, kje si zgrešila v odnosu z otroki. Govedo babje nepotešeno!
glih taprava beblja, 10.07.2025 ob 17:04
Tole mi je znano. Ampak z druge strani. Sama sem tako zivela s fantom. Sprasevala sva vsak mesec za stroske. Pa seveda starsi niso hoteli nic. Ces da sva na zacetku poti itd. Tudi ko smo iz dvojine postali trije, se vedno prepiri,da ni potrebno. Do enega dne ko je prislo do preobrata. Sestanek in delitev stroskov. Vec kot polovico stroskov so nama naprtili, ceprav sva zasedala manj kot tretjino hise nisva imela skrinje, susilca itd. Pa sva sprejela saj prejsna leta nisva placevala. Pa je vseeno pocilo po nekem casu in sva odsla na svoje. Slisala sem tasco kako je prijateljici razlagala kako nic ne prispevamo, nic ne delamo in podobno. Smo placevali, tudi delali smo do neke meje. Ko se je pa delo zacelo obracati na ukazovanje in kritiziranje sva odnehala. To je bil kljucni moment. V roku enega tedna smo se preselili. Takeat pa so nastopile groznje,kricanje in hude zamere. Vsaka palica ima dva konca. Dejstvo pa je da mladi in stari ne gredo skupaj. Midva pa veva, da otrokom nikoli nebi pustila da pripeljejo svoje partnerje zivet pod najino streho. Tako da ce ste ena izmed tistih starsev ki ne zmorejo otroka spustit od doma zaradi lastnih strahov in ste jih pripravljeni zato prezivljat tudi vbodrasli dobi ste sami za to odgovorni in se ne pritozujte, v nasprotnem primeru pa se vsest in pogovorit. Kaksni so njuni nacrti itd.
Forum je zaprt za komentiranje.