HČERKA HOČE SAMA S FANTOM NA MORJE
Deca v rit suni, pa pojdi še ti sama na dopust…Dej no: kake fore pa maste to? Jst sem tudi verna, ampak da bom pa čakala do poroke, da se bom dol dala? Ma dej no? Koje fore? Sem mislila, da je stara 17, ne pa 23…kaj zdej bo čakala do 30tega, ker si je “verni očka” tako umislil? Ma dej, po moje tut ti še nisi seksala za rečt seksat, če take bedarije podpiraš.
Dekle je povedalo, s kom in kam gre. Smili se mi, ker doživlja čustveno nasilje v lastnem domu. Kot so zapisali predhodniki, ima 23 let. Jaz svoje 15 letnice ne pustim same z enako starimi prijateljicami na morje, seveda. Ampak tvoja hči je že davno izven najst obdobja. Problem bi videla le v tem, da bi bila morda oseba z večjimi (duševnimi, umskimi primanjkljaji, kar pa že lahko odpira novo temo), po tvojem pisanju bi rekla, da ne gre za to. Umiri sebe in zlasti moža. Postavi se vendar za svojo hči. Vse dobro ji želim.
Vaša hčerka ima spolne odnose. Mogoče se vam zdi grozno ker nanjo gledate kot na 12 letno punčko, ampak realnost je da je vaša hčerka odrasla ženska in ima s tem tudi svoje potrebe. Teh srednjeveških pravljic ki nam jih prodajate ne verjame nihče, tudi velika večina ljudi ki hodi v cerkev ima spolne odnose pred poroko. Vključno z duhovniki in škofi.
vanilija2325
kot je nekdo napisal, upam da je to hec.
poglej. jaz sme tudi veren. sam take bedariej jaz e učim mojih otrok. kaj bo pri 23 prvič imela fanta? prvil fafala, se fukala? ka jje foter nor malo? mislim ,ak jse vam je odfukalo čist?
jaz sem veren pa sem sel iazril prvič pri 9 letih in ona 9 al 10
fuka prvič pri 11 al 12
mislim, jaz ne vem kaj vi dealte??
jaz se pri 13 vedel da hoče mbit v specilajni enoti vojaški in da bom ime ženo, bom poroče nin imel 3 otroke fsaj. t osem vedel 10000%. vedel sem to. čutil sem da bo tako. in ej bilo tako in je tako. gledal sem neke risanke na tv ko so bili neki vojaki. vedel sem 100000% da to hočem. samo to sem hotel nič druzga.
pa ne moreta tkako delat no. ka jasta nora malo.
Saj je dovolj stara da sama ve kaj hoče pri katerih letih ste pa vi začeli hoditi za fanti pa na dopust z fantom saj je to normalno ali za vas ni naj gre če hoče samo jo poducite da naj se ne zapleta preveč ni se še dovolj izkušena da ne bo potem razočarana pa še kje ostala sama saj veste kaj mislim da ne bo potem to obžalovala kaj je naredila da je šla z njim na morje saj bo sama nosila tudi posledice kakšne bodo prišle z tem
vanilija2325, 22.07.2024 ob 19:21
NATEG, 22.07.2024 ob 19:02
vanilija2325, 22.07.2024 ob 18:59
Pred kratkim je 23-letna hčerka doma šokirala z novico, da gresta s fantom, ki ga ima od januarja letos, na morje. Sama. Smo verna družina, otrok nismo vzgajali na način, da se pred poroko hodi na daljše izlete. In zdaj je kar najavila, da gresta za 14 dni. Kar tako.
Predvsem mož je padel čisto ven, ji rekel, da je nisva tako učila, da je povsem neprimerno, da bi jo drugi videli, da prespi s fantom. Dejal je tudi, da dokler bo živela v njegovi hiši, bo delala po njegovih pravilih in da lahko gre živet drugam, če misli delat drugače.
Tudi sama sem bila šokirana, ko je hči povedala novico, ampak sem se po nekaj dneh in po tehtnem premisleku vendarle malo pomirila in mislim, da je bil možev izpad popolnoma prehud. Mož se pa še kar ni in zdaj je vse skupaj res že zelo na robu. Kaj predlagate?
Predpostavljam, da je tema nateg.
Upam da je
Ni nateg. Zakaj bi drugače pisala sem? Potrebujem samo konstruktiven nasvet, kako rešiti situacijo.
Lp.
Verski pacienti. Če dela, ali študira in je sicer super punca – naj dela, kar želi. Svet je drugačen, vidva sta pa ostala v jami.
Forum je zaprt za komentiranje.