Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HČERKA HOČE SAMA S FANTOM NA MORJE

HČERKA HOČE SAMA S FANTOM NA MORJE

Pred kratkim je 23-letna hčerka doma šokirala z novico, da gresta s fantom, ki ga ima od januarja letos, na morje. Sama. Smo verna družina, otrok nismo vzgajali na način, da se pred poroko hodi na daljše izlete. In zdaj je kar najavila, da gresta za 14 dni. Kar tako.

Predvsem mož je padel čisto ven, ji rekel, da je nisva tako učila, da je povsem neprimerno, da bi jo drugi videli, da prespi s fantom. Dejal je tudi, da dokler bo živela v njegovi hiši, bo delala po njegovih pravilih in da lahko gre živet drugam, če misli delat drugače.

Tudi sama sem bila šokirana, ko je hči povedala novico, ampak sem se po nekaj dneh in po tehtnem premisleku vendarle malo pomirila in mislim, da je bil možev izpad popolnoma prehud. Mož se pa še kar ni in zdaj je vse skupaj res že zelo na robu. Kaj predlagate?

Odgovor na objavo uporabnika
vanilija2325, 22.07.2024 ob 18:59

Pred kratkim je 23-letna hčerka doma šokirala z novico, da gresta s fantom, ki ga ima od januarja letos, na morje. Sama. Smo verna družina, otrok nismo vzgajali na način, da se pred poroko hodi na daljše izlete. In zdaj je kar najavila, da gresta za 14 dni. Kar tako.

Predvsem mož je padel čisto ven, ji rekel, da je nisva tako učila, da je povsem neprimerno, da bi jo drugi videli, da prespi s fantom. Dejal je tudi, da dokler bo živela v njegovi hiši, bo delala po njegovih pravilih in da lahko gre živet drugam, če misli delat drugače.

Tudi sama sem bila šokirana, ko je hči povedala novico, ampak sem se po nekaj dneh in po tehtnem premisleku vendarle malo pomirila in mislim, da je bil možev izpad popolnoma prehud. Mož se pa še kar ni in zdaj je vse skupaj res že zelo na robu. Kaj predlagate?

Predpostavljam, da je tema nateg.

Upam da je

Ocitna provokacija, kdo te bo pa pr 23tih spraseval ce lahk fuka.

NATEG, 22.07.2024 ob 19:02

Predpostavljam, da je tema nateg.

Upam da je

Ni nateg. Zakaj bi drugače pisala sem? Potrebujem samo konstruktiven nasvet, kako rešiti situacijo.

Lp.

vanilija2325, 22.07.2024 ob 19:21

Ni nateg. Zakaj bi drugače pisala sem? Potrebujem samo konstruktiven nasvet, kako rešiti situacijo.

Lp.

da gre na morje. Možu pa razloži, da smo v 21 stoletju

Včasih so pri teh letih imeli že otroke, ti pa misliš, da tvoja hči ne seksa.

Vzgoja gor ali dol. Itak jih mora par probat, da bo sploh vedela, če sta za skupaj. Sex je vendarle pomemben del zveze.

V Jemnu ima ženska že pri 14 dva pamža, je bil dokumentarec. Ni spodnje meje. In pri 14 zgleda  zgarana kot 50 letnica.

Resnično upam da je tema izmišljena, ker si težko predstavljam da pri nas v teh časih še živijo taki psihopatski starši. Največji problem je kaj bodo drugi rekli. U pa ta fora dokler boš pod mojo streho, boš delala kar bom jaz rekel. Čisti diktator ki ne pusti drugim da dihajo. Upam da bo punca šla na morje in da vas čimprej pošlje v k…. Lažna morala vam je več vredna kot lasten otrok.

23 let je stara, zakaj jo imasta še na vrvici?

Mož ima prav. Ko bi imele vse žene takšne može, na svetu ne bi bilo nadlog in tragedij (pri medsebojnih odnosih). Dandanes je vprašanje že, če katera sploh hoče/ima moža,  da o lgbt spakah sploh ne pišem.

Vesel oče,  Dom, Družina, Domovina, Delo, Denar, Demokracija! Vrednote nas, desnih!!!

mnja, vrednote so že okej… ampak desni jih tudi še kako radi lomite! kdor pa živi iz njih je življenjsko opredeljen z njmi ne pa politično!

Fanta prisilita v takojšnjo poroko z njo. Tako bo poročena in bo ta njun dopust lahko namesto medenih tednov. Potem bosta dobila vnukinjo ali vnuka in še naprej boste ostali skrajno verna družina.

pri katerih letih si ti prvič zanosila?

Ne razumem, kaj je za rešiti? Dekle ima 23 let, ne 13.  Ker je vajina vzgoja ok, vama je po pravici povedala, s kom gre na morje. Ni se zlagala, da gre s prijateljicami. Ali s skavti.

Verjetno ne bosta spala v parku pod palmo, zato ju drugi NE bodo videli skupaj spati. Obe veva, da lahko spita skupaj, ko vaju ni doma, ko sta doma in vse variante vmes. Ne seri, mama.

Če je pravilno vzgojena, ji lahko zaupate. Zakaj pomislite na najslabše? Zakaj ne zaupate lastni hčeri? Sam bog pravi, kjer sta dva v mojem imenu, tam sem jaz sredi med njimi. Bodite veseli, da je vašo hčerko in njenega fanta bog združil in jima pustite, da njuna ljubezen raste oz kot pravi bog: ljubite se in množite. Najlepše za starša je videti srečnega otroka, ki z božjo ljubeznijo hodi po svetu. Bodite veseli, da ima vaš otrok to srečo, da s svojim fantom lahko doživi vse srečne trenutke in občuti božje kraljestvo na vsakem koraku. Bog nas je ustvaril po svoji podobi in želi, da se imamo radi. Tako kot je vaju z možem bog združil in vam zaupal hčerko, tako je združil tudi vašo hčerko z njenim fantom zato ne posegajte v božjo voljo, saj kar bog združi, tega naj človek ne razdruži. Zapomnite si, ljubezen nikoli ni greh. Sem nekaj let starejši od vaše hčerke in zame si je bog izbral drugo pot. Namenil mi je samoto, da skozi trpljenje postanem boljša oseba in če bo takšna božja volja, nekoč spoznam osebo kot je vaša hčerka, s katero bi delil božjo ljubezen. Zato bodita vesela, da je bog za vašo hčerko izbral drugo pot.

Starši imajo težave, ke mislijo, da so otroci taki, kot so bili oni v teh letih. Današnji otroci, praviš, da je dobro vzgojena, so lahko skupaj tudi brez greha. Tega včasih ni bilo. Če sta jo vzgojila, je vredna zaupanja. Ona že ve, kaj je primerno in kaj ne. Odrasla je.

Že kar nekaj desetletij tudi verni pred poroko spijo skupaj in tudi, vsaj nekaj časa, živijo na koruzi. In to dobri, dejavni verniki, ki v veri vzgajajo tudi svoje otroke. Ne bodite bolj papeški od papeža, to jo bo kvečjemu odvrnilo od vere.

očitno je mati ljubosumna da bo en dec orng poštimal njeno hčerko ,ker njen mož tega žal ni sposoben in je ljubosumna in slovenska faušija ne pozna meja .. itak pa je to vse izmišljeno tak da se je bi  če te ma kdo

Kdo pa pravi, da sta že “grešila”? Pari iz vernih družin žive VZDRŽNO do poroke….tiste verne, katere omenjate, so verni “s figo v žepu”. Niso za zgled ČISTE, NEOMADEŽEVANE lubezni.

Vesel oče, 22.07.2024 ob 20:43

Kdo pa pravi, da sta že “grešila”? Pari iz vernih družin žive VZDRŽNO do poroke….tiste verne, katere omenjate, so verni “s figo v žepu”. Niso za zgled ČISTE, NEOMADEŽEVANE lubezni.

Si bil torej ti s tisto metreso, ki ti je med seksom urinirala po vzmetnici, cerkveno poročen?

Pa še nezakonskega sina imaš.

Ja in zakaj potem strah, sa bosta pa ravno na morju grešila? Kje pa piše, da se ravno na morju ne bosta držala svojih moralnih načel? Par, ki je res veren, do poroke ne seksa. Kaj ima lokacija pri tem? Kot da doma ni prilike, če bi hotela.

ZA veselega fotra

Ni problema, samo gardedama naj gre zraven.

Ti si kopija moje sestre očitno… Včeraj sem videla, da je obsedena s sinom, sicer on je še mladoleten, a zaljubljen in ona zmešana je ljubosumna na to, da se sin s punco pogovarja, ko bi moral namenjati čas njej in ati, ker oni so družina…

Bolestno njeno ljubosumje, ki je sicer prisotno zdaj udarja tako ven .. boge punce, ki bojo prišle v stik avto bolno taščo…

Get a Life za vse vas norce, ki si lasti te otroke in ne zmorete sprejeti dejstva da odraščajo in da so nekoč tudi odrasli in da jih nimate pravice upravljati, ker niso vaša lastnina

Am ce odrasli hceri ne ne bosta pustila da zivi odraslo zivljenje bo pac sla in to je to. Dej pejta s casom naprej. Sej ne vzgajata samo vidva otrok celotna druzba jih in druzbeno normalno in sprejemljivo je da gre odrasla zenska s partnerjem na morje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close