Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gremo v hribe

Gremo v hribe

Začetek septembra planiram 2 – 3 dnevni spust po Kolpi! S kanujem seveda, če bodo razmere primerne za to.
Radenci, Kot, Damelj; Vinica, Adlešiči ……………………………… Metlika.
Jaz bom družbo v čolnu imel, tako, da se lahko pridružijo tisti, ki imajo čoln, vesla, spalko…………..!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Paco, kam greš jutri?

Kolo bom šel ganjat. Kam?? Pojma nimam. Kar peljal se bom.

kako naj preberem vse te vaše komentarje saj je vmes toliko reči, ki ne spadajo pod ‘gremo v hribe’, da je čista izguba časa branje vsega.Na forum se prijavim samo kadar mi ostaja čas, tako kot letos. Če bi bilo vse v normali bi se ta čas potepala po 5-6.000 nad morjem, ne pa brala forume. Na hribi.net se nekaj jajcajo, tukaj pa tud ni nič drugač.žal

aj, Paco mogoče te bo pa Kolpa malo streznila…., če ni dežja kanu rineš, če pa greš dan ali dva po dežju pa te lahko doleti apokapisa v obliki ogromnega vala. je pa pokrajina prečudovita

krivokljunka z veseljem ti bom predstavila skupino mladcev, ko se vrnejo iz J. Amerike v sredi jeseni.

Kolpa me vedno znova “opijani”, pa ne z vinom, ampak z lepoto, saj je reka moje mladosti.
KAr nekaj vem o njej, tako, da brez skrbi!

Kolpa me vedno znova “opijani”, pa ne z vinom, ampak z lepoto, saj je reka moje mladosti.
KAr nekaj vem o njej, tako, da brez skrbi![/quote]

tudi jaz se vsako poletje vračam tja…s kanujem sem jo pa preveslala samo od Fare do Dola,
mogoče kdaj tudi dlje. Vsekakor: prijeten spust

KAr nekaj vem o njej, tako, da brez skrbi![/quote]

tudi jaz se vsako poletje vračam tja…s kanujem sem jo pa preveslala samo od Fare do Dola,
mogoče kdaj tudi dlje. Vsekakor: prijeten spust[/quote]
Od Radencev, kjer gre Kolpa v sotesko, po do Kota, kjer je soteske konec je pametno iti kak teden po dežju in tako, da je vsaj dva dni napoved brez padavin! Sicer sta dva, morda tije izhodi, ampak je treba vedeti kje!
Fara -Dol je bolj jezero kot reka.

no dežja ni za pričakovati še kakšen teden tako, da ti bolj kaže na to, da boste rinili kanuje. Mi gremo to soboto do Osilnice s kolesi nismo se pa še zmenili od kje. Ena opcija je spet Dol, če sem prav videla je kar nekaj km. Imaš kakšen predlog?

Če imaš “taksista” predlagam start v Kočevski reki – Borovec – Zgornji Čačič – spust do Osilnice in potem po dolini do Dola, ali pa končate kar v Fari. Nora tura z ne preveč “plezanja” v hrib!
Jaz bom varuška, v soboto in nedeljo! Kar pa tudi ni slabo!

hvala za namig! Tudi to se bo dalo urediti, saj prevoz ni problem.. Je pa tura do nadaljnega prestavljena zaradi viroze pa ne moje. :,( upam, da to še letos speljemo.

Če bi šel kdo v hribe v nedeljo, mi naj piše.

Kam se odpravljaš?

lp Mateja

Več nas gre… večina iz tukaj.

Več na zs.

Sem ti poslala ZS!

V zadnjem času v glavnem gobarim, tako da hribi in kolo mirujejo!

Za občutek, da se nekej dogaja 😉

Luštno ful. Kje ste to bili? Kakšni plani so zdaj za te bolj deževne in blatne dneve?

Sliki sta iz Kališča in Vogla. Ja, res se imamo luštno 🙂 Gremo pa skoraj vsak vikend, včasih nas zaustavi dež, blato pa vsekakor ne :)) Tko da vabljeni, hribolazci in hribolazke 🙂

Se že mislil, da hodite na Šmarno, ko toliko časa niste odzdravili….. 😉

Drugače pa lepo/pohvala, da ste tako zagnani. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

iz Boča na Donačko.

Še nekej fotk iz naših pohajkovanj.

lepe slikce

ke gobarit hodi kdo

lepe slikce[/quote]

Hvala 😉

Zelo lepe, od kod so?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close