Gremo v hribe
Mislim da ne najdeš kar tako punce, ki normiranih 5 ur prehodi v 2 urah, tako da svoje pobožne želje hm usmeri pač na drugi forum a ne, obstajajo zagotovo :))))
Kar se tiče prevoza, bi se prišlepala tudi sama, stroški se načeloma delijo, menda?
Je kje kdo, ki bi šel v gore, če ne, greva s krivokljunčico v moje mesto na lent. Alexis, upam, da boš to prebrala. Maribor, prestolnica slovenke štajerske. Moje mesto, s srcem zanj…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Sem včasih bil na kakšen od teh forumov, ampak se ne vključim toliko med te ljudi, ki toliko planinarijo ali karkoli. Pač rad imam te športe (tečem, kolesarim, plezam (skala, led, nogomet,…), a se le v eni skupini ne najdem. Pač “workout” mi je všeč 😀
Če boš našla kakšen prevoz in cilj, sporoči. Se priključim, če bo čas 🙂
Ne gre za to, da ne bi zmogla, ampak kaj narediš telesu s pretiravanjem, ne mislim tu samo mišicam, tudi srcu. Verjamem da lahko v kosu prekolesariš 70, 100km (z vmesnimi postanki), verjetno si pa nakoplješ trajno poškodbo. Treba postopoma, ne pa 3 leta nič, pol pa na 2 tisočaka rinit.
faunus, tek po gorah? O.o
Kakorkoli, meni se Lent prav dobro sliši, bova pošiljali dimne signale matjazeku.
Pa nič, se bom pa matjazkovi bjondi pridružil 🙂 :D[/quote]Hehe njiju pa ne spraviš s ptujskega polja :)))
Aja zgoraj menda semantična napaka, bluziti ima več pomenov.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Pa nič, se bom pa matjazkovi bjondi pridružil 🙂 :D[/quote]
Takšno bi navkreber štuperame nesla, a ne? Ta se te ko klop z bedrcami oprime in se uklešči, ko plezalski karabin, da ni nevarnosti, da bi dol padla. Saj si take verjetno že srečal, kaj ti jaz to nekaj razlagam, ko si prejuril drn in strn po naših gorah…. :))
Metka, jaz se na ribice spoznam. Lahko nalovim rib in družina ne bo lačna. :)))
On pa bo oprezal za gorskimi kozorogi z lokom? Te je težje uloviti. 😀
Kdaj moški prerastejo brhka dekleta? 🙂 Če jim hidravlika ne dela ali pa ko se v grob zvrnejo…. :))
Metka, mati te je učila krive vere glede moških!!! 😀
Ti si res en popoln mutec, menda niti spat nisi šel… upam da prideš nazaj v lastni zvedbi in v enem kosu ne pač resno :))))… pa kako slikico nalepi gor, če utegneš.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] matjazko, ti pa res prihajaš iz ene votline. Glede na tvoje pisanje in lepljenje fotk na MON, bi rekla, da spadaš v kategorijo tistih, ki jim hidravlika ne dela in je zato ne uporabljaš.
Pridruži se gorskim tekačem, bo zadeva začela delovati.
Punce smo zagrete za športne moške, ne za ribiče.
Metka, jaz se na ribice spoznam. Lahko nalovim rib in družina ne bo lačna. :)))
On pa bo oprezal za gorskimi kozorogi z lokom? Te je težje uloviti. 😀
Kdaj moški prerastejo brhka dekleta? 🙂 Če jim hidravlika ne dela ali pa ko se v grob zvrnejo…. :))
Metka, mati te je učila krive vere glede moških!!! :D[/quote]
Ne vem, ali si se zatipkal ali ti je mejl odfrčal med Vsiljeno pošto, ta mejl ne dela.[/quote]
Se pardoniram… kerjan1234@gmail.com Hvala za opozorilo.
Ti si res en popoln mutec, menda niti spat nisi šel… upam da prideš nazaj v lastni zvedbi in v enem kosu ne pač resno :))))… pa kako slikico nalepi gor, če utegneš.[/quote]
Ne, nisem šel spat 🙂 Sicer pa žal nisem prišel cel nazaj, na poti domov sem bil udeležen v prometni nesreči in sem bil te dni v bolnici. Mam sicer sam zlom prsnice, tk da se že malo ogrevam za nove podvige.
O abd 🙁 Mi je ravno danes katenjka rekla, da jo skrbi zate, ker nič ne pišeš, potem pa tole prebereva v lokalu, jo je skoraj kap, no saj mene tudi, Če prav razumem, je vse klapalo, nesreča se je potem zgodila ko si se vračal? Da ni na nesrečo vplivala tvoja prevelika utrujenost in/ali zaspanost?
No, v gore res ni dobro sam hodit. Samo da boš v redu.
Ja, potem med vračanje. Aja, sovoznik sem bil, torej moje fizično stanje ni imelo večjega vpliva na to. Brez skrbi, dosti več je potrebno, da mene spravi na tla 🙂
Drugače pa – zvezdni utrinki, opazovanje sončnega vzhoda v gorah, še super so bile vidne lučke v LJ – skupno eden najlepših prizorov…no, vsaj dokler nisem dobil ene luštne kodraste medicinske sestre v bolnici nekaj ur pozneje 🙂
Krivokljun, faunus se je poškodoval na cesti, ne v gorah :).
Bolje v gore, je manj nevarnosti, kot na cesti.
O abd 🙁 Mi je ravno danes katenjka rekla, da jo skrbi zate, ker nič ne pišeš, potem pa tole prebereva v lokalu, jo je skoraj kap, no saj mene tudi, Če prav razumem, je vse klapalo, nesreča se je potem zgodila ko si se vračal? Da ni na nesrečo vplivala tvoja prevelika utrujenost in/ali zaspanost?
No, v gore res ni dobro sam hodit. Samo da boš v redu.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.