Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grdi raček v laboda – novi odzivi

Grdi raček v laboda – novi odzivi

Moja sedanja simpatija mi je priznal, da prej, ko sem imela 30kg več,res ni videl v meni ženske pa mu to niti malo ne zamerim.

[/quote]

U Robi, a se ti kaj fajn zdi? Če ti rečeš, da je črno, potem je črno za vse, amen, tako zelo ceni tvoje mnenje.[/quote]

Recimo, da si s tem prišla do spoznanja kako (večina) moških pada na zunanji izgled, da jim je predvsem pomembna zunanjost. Sedaj je na tebi (ko imaš več uspeha pri njih), da jim dopoveš, da je tudi nekaj v tebi, da nisi le lupina. Niso pa vsi ti, sedaj slinasti, fantje sposobni to dojet, tako, da izbiraj takšne, ki so bolj dojemljivi, če misliš/veš, da obstaja še kaj pod perjem tega laboda 😉

To je vse res, kar pišeš. Čista resnica…In če izhajam iz tega, se ti nisi cenila, ker nekdo, ki bi te naj cenil, tebi tega ni pokazal. Zato si dobila občutek, da nisi vredna in se začela obsojat….In vsi ti ljudje so bili le tvoje ogledalo, saj so nenehno kazali, da nisi vredna spoštovanja…In zdaj, ko si naredila zunanjo preobrazbo ter se izboljšala, od teh ljudi, ki te niso spoštovali, pričakuješ, da te bodo spoštovali, saj si se spremenila in postala bolj pridna….Kar pomeni, da je v ozadju še vedno ta stari vzorec, da te okolica ne ceni, le sedaj meniš, da si zaslužiš spoštovanje. In to boš tudi pričakovala od partnerja, ker meniš, da si zdaj končno dovolj dobra za spoštovanje. Zato se boš v partnerskem odnosu nenehno srečevala z občutkom, da te partner ne spoštuje. Vsako nerazumljeno dejanje bo v tebi vzbudilo dvom in spet boš začela dvomiti vase ter se spraševati kaj vse bi še morala narediti in kakšno obleko nositi, da boš dovolj dobra….. In znašla se boš v začaranem krogu…
Šele ko boš presegla ta vzorec in nehala to pričakovati in iskati potrditve od tistih, ki so posejali v tebi samo-obsojanje, šele potem boš notranje preobražena.
In takrat se bo pojavil ta pravi moški. 🙂

Pred par leti sem hodila na psihoterapijo. Tipičen primer ženske, ki ni bila zadovoljna sama s sabo, zato ni imela prijateljev, nikoli fanta, nič.
Kje sem po nasvetu terapevta začela? Pri spreminjanju videza. Počutila sem se grdo, upirala pa sem se temu, da bi morala kako drugačno frizuro, da bi morala sive lase pobarvat, da bi morala malce pudra uporabit. Počasi sem le poskusila in sem začela postajat zadovoljna sama s sabo. Začelo se je pa z videzom.

Sem ga že izbrala, že imam simpatijo.

Recimo, da si s tem prišla do spoznanja kako (večina) moških pada na zunanji izgled, da jim je predvsem pomembna zunanjost. Sedaj je na tebi (ko imaš več uspeha pri njih), da jim dopoveš, da je tudi nekaj v tebi, da nisi le lupina. Niso pa vsi ti, sedaj slinasti, fantje sposobni to dojet, tako, da izbiraj takšne, ki so bolj dojemljivi, če misliš/veš, da obstaja še kaj pod perjem tega laboda ;)[/quote]

[/quote]

U Robi, a se ti kaj fajn zdi? Če ti rečeš, da je črno, potem je črno za vse, amen, tako zelo ceni tvoje mnenje.[/quote]
Ne razumem kaj si hotela s tem povedati ?

Nisem trdil, da je s hujšanjem kaj narobe…Prav je, da človek kaj naredi za svoje zdravje.

Vidiš Robi, zato sem se strinjala s tabo, zato ne obsojam tistih, ki sem jim zdaj všeč prej pa jim nisem bila.
Je včasih grenko spoznanje, je pa resnično. Tudi jaz vidim v debelih to, da ne skrbijo za svoje zdravje in tako naprej, poznam to iz lastne kože.

Recimo, da si s tem prišla do spoznanja kako (večina) moških pada na zunanji izgled, da jim je predvsem pomembna zunanjost. Sedaj je na tebi (ko imaš več uspeha pri njih), da jim dopoveš, da je tudi nekaj v tebi, da nisi le lupina. Niso pa vsi ti, sedaj slinasti, fantje sposobni to dojet, tako, da izbiraj takšne, ki so bolj dojemljivi, če misliš/veš, da obstaja še kaj pod perjem tega laboda ;)[/quote][/quote]Me veseli, sedaj se le prepričaj, da je dojemljiv še za kaj drugega ne samo za perje…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Perje? Zgoraj sem napisala, da nisem neka lepotica, čisto povprečje, da pa nisem več grda tako kot nekoč. Tako, da se ni za bat glede perja. Sem čisto povprečje. In sploh ni panike, da bi padal na ličila, ker ponovno sva se srečala po par letih na športanju, v trenirki, brez ličil. Ni človek,ki bi padal na ličila, pada pa na ženstvenost. Iskrice so bile še preden me je prvič videl uštimano.
Niti ga ne obsojam,da ga s 30kg nisem zanimala kot ženska. Zdaj pa ga zanimam kot ženska.

Preprosto zaupaj svojemu občutku za ljudi. Če boš delala napake, se boš upam iz njih kaj naučila.
Res ni nobenega smisla v tem, da druge sprašuješ kaj narediti z ljudmi, ki te obkrožajo. Posledice odločitev bodo tako ali tako tvoje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne razumem kaj si hotela s tem povedati ?

Nisem trdil, da je s hujšanjem kaj narobe…Prav je, da človek kaj naredi za svoje zdravje.[/quote]
Povedati je želela, da ker si izrazil svoj pogled in “občudovanje” za močnejše ženske, da je labodka to vzela kot, da si le potrdilt njenotezo, da imajo takšno mnenje vsi moški.
Resnica pa je, da nihče ni mara ali se ne počuti dobro ob nekom, ki se ne spoštuje, slab videz pa je samo odraz tega nespoštovanja, ne pa glavni vzrok za to, da te nihče ne mara.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, res je Japkica.
Sem v dilemah. Ali verjeti opravičilu ali ne.
Dosti stvari, ki so se mi nekoč zdele neprijetne, zdaj vem, da so bile dobronamerne kritike, res pa je, da so bile pogosto izrečene na neprimeren način.
Posmeh, žalitve… to pa ne vem, dopuščam možnost, da so se mogoče pa res spremenili. Nekoč otroci, danes odrasli, ki je možno, da so se spremenili. Jaz sem se.

Zdaj se pa že prav očitno delaš neumno 🙂 Česa v vprašanju kaj je namen tvoje teme, ne razumeš?

Ne razumeš besede femme? Feminilno? Si končala srednjo šolo?

Krivokljun. Smo v Sloveniji ali kje drugje?
Jaz oblačiti femme smatram kot oblačiti žensko, torej ne moško.
In žal res ne razumem kaj te moti, če se oblačim žensko in ne po moško, ne razumem kaj je tu narobe?

Ker v Sloveniji govorimo samo slovensko in ne uporabljamo tujk, kalkov, prevzetih besed?

Sicer si z neodgovorom na očitno vprašanje dala dost očiten odgovor: gre ti za pozornost. Vseh tvojih 20 or so tem. Morda bi morala delat v oglaševanju? 😉

Ker v Sloveniji govorimo samo slovensko in ne uporabljamo tujk, kalkov, prevzetih besed?

Sicer si z neodgovorom na očitno vprašanje dala dost očiten odgovor: gre ti za pozornost. Vseh tvojih 20 or so tem. Morda bi morala delat v oglaševanju? ;)[/quote]Krivokljun ti je spet zmanjkalo smiselnih argumentov in jih vlečeš iz svojega razmišljanja/misli o avtorju? 🙁 :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ON, ja, si kar prav ugotovil. Nima smisla debatirat z ljudmi, ki napadajo druge ljudi.

Tvoja nova moč ni v tem, da se maščuješ. Tvoja nova moč je v tem, da lahko izbiraš – se obnašaš tako, kot želiš.

Nekak v to smer se usmerjam Pandora. Upam, da mi uspe. Črni hudiček včasih grdo prišepetava.

Tole je dobra ženska: http://vizita.si/clanek/novice/fotografije-ki-so-popolnoma-obnorele-svet.html

Tole je dobra ženska: http://vizita.si/clanek/novice/fotografije-ki-so-popolnoma-obnorele-svet.html%5B/quote%5D
Zdaj nas zanima še samo, kako je predelala svoje morebitne travme. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pa imaš tule Marko 🙂 http://med.over.net/forum5/read.php?151,8160200

Ja, ampak razloga pa nisi povedala. Na videzu si zažela zato, ker sama sebe nisi sprejemala in posledično ga drugi niso, a ne?

Sicer si z neodgovorom na očitno vprašanje dala dost očiten odgovor: gre ti za pozornost. Vseh tvojih 20 or so tem. Morda bi morala delat v oglaševanju? ;)[/quote]Krivokljun ti je spet zmanjkalo smiselnih argumentov in jih vlečeš iz svojega razmišljanja/misli o avtorju? 🙁 :/[/quote]

Onetov Janez, ne vem, kdo podaja bolj nesmiselne argumente, ona ki se iz nas dobesedno norca dela (se vidi, da ne visim po cele dneve na monu da bi iz njenega prvega posta to razbrala) ali …

Sicer si pa ti isti. Naslednjič mi gobe prinesi pa sva kvit 😀

enkrat sem bil na Bledu in sem dal labodki prst (kao buci,buci,buc)…pa je moj prst končal v njenem kljunu…zelo hrapavo,zelo hrapavo, neprijetno…..zato, aa-ne hvala !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close