Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grafen hidroksid v cepivih, maskah, palčkah,…

Grafen hidroksid v cepivih, maskah, palčkah,…

Odgovor na objavo uporabnika
nič ne sprejemam, 16.12.2021 ob 19:43

Ej, ni mi jasno, polno sem cepljena, ampak še vedno ne sprejemam interneta?! Pred rtv so propagirali, da bomo postali živi internet, meni pa še vedno vsak mesec pošiljajo položnice, gamad!

Rabiš si dat še gate na glavo, pa dva svinčnika v nos. Pri meni so tudi zamočili. Sprejemam samo oddaje v živo, pa še to s časovnim zamikom, tako da sprejemam vse 7 minut prej, preden se zgodi.

wd40a148, 16.12.2021 ob 19:47

Jah nimaš sreče. Lahko bi postala magnetna. Jaz sem praktično priliman na hladilnik. Pa…. odkar sem zgubil apetit sem se zredil za 15 kil. …

prekleta farmacija…

Torej ne hujšaš, ampak si vsak dan hujši. Ne skrbi, to samo karakter postaja težji. 😉

Desperadodajka, 16.12.2021 ob 19:24

TOZ

Hvala, krasno. Sem že iskal, če imam še kakšno stekleničko pa nisem nič našel.

čefurček mehurček, 16.12.2021 ob 15:41

Najprej si oglejte video na spetni strani: https://www.grapheal.com/

Videli boste kako dobri fantje uporabljajo grafen, da dobijo podatke o telesnih procesih na pametni telefon. Tudi oni že razvijajo cepivo s grafenom. Samo seveda Bill Gates in ostali psihopati so jih že zdavnaj prehiteli.

V mrna in DNK cepivih grafen hidroksid predstavlja 99% cepiva. Tisti 1% naj bi bila protitelesa oziroma virus, ki ga krivijo za simptome zastrupitve s grafen hidroksidom. Zato pravijo ljudje, da po cepljenju so dobili simptome nekašne gripe. To je grafen hidroksid!!

Grafen hidroksid so dvodemenzionalne nano antence, ki posredujejo podatke o vaših telesnih procesih prekova vašega pametnega telefona naprej v nek server. Bill Gates bo te podatke monetiziral in je že zdavnaj ustvaril patent: https://coercioncode.com/2020/04/20/bill-gates-crytocurrency-patent-edging-us-closer-to-dystopian-society-and-mark-of-the-beast/

Grafen hidroksid naredi tudi ogromno škode na telesu, saj so ti nano delci ostri kot britvice in zarežejo v ožilje in posledično s tem povzroči strdke. Naj pa bi razpadala s časom v telesu in zato je treba jih dovajati v presledkih po par mesecih. Zato se boste morali cepiti v nedogled ali vsaj dokler ne naredijo ta zloglasni ekonomski reset!

Rešitev za vse je RENS in SĐS.

idesi, 16.12.2021 ob 19:49

Torej ne hujšaš, ampak si vsak dan hujši. Ne skrbi, to samo karakter postaja težji. 😉

@ desi

Ja v samo 14 dneh sem uspel izgubiti očala.

#delamo dalje.

Nisem antivakser niti teoretik zarot, toda ko so se vsa predvidevanja začela uresničevati (ločevanje in prepovedovanje določenih vstopov necepljenim) so se mi vžgali alarmi.
Težko je iskati in sprejemati drugačne informacije, če si cepljen. Neprijetno je.
Toda tista predstavitev največjega strokovnjaka za grafen v EU in njegove raziskave so mi dale misliti. Tudi to, da ni več živ mi je dalo misliti. Človek brez dvoma je strokovnjak, brez dvoma ima opremo, brez dvoma ve, kaj govori in če ti nekdo iz stroke, ki se z neko zadevo profesionalno ukvarja celo življenje, mu pač ne moreš kar odvzeti kredibilnosti in reči, da klati nekaj v tri dni.

To, da je našel v vialah grafen hidroksid je neizpodbitno. Je dejstvo. To, da je opisal njegovo lastnost po strokovni plati je tudi neizpodbitno in njegove lastnosti so že dolgo znane, popisane, raziskane.

Ne moremo pa vedeti koliko tega je v vialah. Zato recimo en človek, ki na pamet brez dokazov reče, da je tega 99% prav na hitro ljudem vzbudi dvom. Če bi teoretiki zarot pisali zgolj o dejanskih zadevah in manj o lastnih predvidevanjih, ki jih ne podprejo z arhumenti, bi bile njihove besede bolje sprejete.
Teoretikov zarot ne vidim kot nekih ljudi ki bi namerno sejali paniko, pač pa kot ljudi, ki vidijo nelogičnosti in iščejo in jih povedo naprej, da bi zaščitili sočloveka. Posmehovati se teoretikom zarot je isto kot posmehovati se roki, ki bi ti rada pomagala.

brokoli480, 17.12.2021 ob 08:16

Nisem antivakser niti teoretik zarot, toda ko so se vsa predvidevanja začela uresničevati (ločevanje in prepovedovanje določenih vstopov necepljenim) so se mi vžgali alarmi.
Težko je iskati in sprejemati drugačne informacije, če si cepljen. Neprijetno je.
Toda tista predstavitev največjega strokovnjaka za grafen v EU in njegove raziskave so mi dale misliti. Tudi to, da ni več živ mi je dalo misliti. Človek brez dvoma je strokovnjak, brez dvoma ima opremo, brez dvoma ve, kaj govori in če ti nekdo iz stroke, ki se z neko zadevo profesionalno ukvarja celo življenje, mu pač ne moreš kar odvzeti kredibilnosti in reči, da klati nekaj v tri dni.

To, da je našel v vialah grafen hidroksid je neizpodbitno. Je dejstvo. To, da je opisal njegovo lastnost po strokovni plati je tudi neizpodbitno in njegove lastnosti so že dolgo znane, popisane, raziskane.

Ne moremo pa vedeti koliko tega je v vialah. Zato recimo en človek, ki na pamet brez dokazov reče, da je tega 99% prav na hitro ljudem vzbudi dvom. Če bi teoretiki zarot pisali zgolj o dejanskih zadevah in manj o lastnih predvidevanjih, ki jih ne podprejo z arhumenti, bi bile njihove besede bolje sprejete.
Teoretikov zarot ne vidim kot nekih ljudi ki bi namerno sejali paniko, pač pa kot ljudi, ki vidijo nelogičnosti in iščejo in jih povedo naprej, da bi zaščitili sočloveka. Posmehovati se teoretikom zarot je isto kot posmehovati se roki, ki bi ti rada pomagala.

Glej… imaš poanto. A po drugi strani – ko to roko vprašaš, kako razlaga svoje trditve in začne zmerjati ali pa odgovarjati s floskulami, pa vprašaš za pojasnilo mehanizma ki ga razlaga in se nikjer ne najde da to res obstoja in kako deluje – pa zmerja in meče floskule, pa vprašaš še kaj… in spet isto…

Ti da pa tudi misliti, mar ne?

Ja, informacije o sestavi curljajo že dalj časa, kar od vsega začetka, ko so molekularni biologi opozarjali na spike proteine. Različne serije ‘cepiv’ imajo različno količino grafena, kar so najprej dali v javnost Španci, ki so ga odkrili v neki seriji kar 99%. Poljski zdravnik dr. Franc Zalewski, dr. Carrie Madej, dr. David Martin – njihova dognanja se splača pogledat!

No tako je definiranih 99 % v PDFju raziskave.

Microscopic study of the sample provides strong evidence for the probable presence of graphene derivatives although microscopy does not provide conclusive evidence.

Ne samo, da ni cepivo sestavljeno iz 99% grafena ali sorodne spojine. Niti ga niso uspeli zagotovo najti. 😉

Več branja:

Grafenov oksid nije uzročnik Covida, ne nalazi se u cjepivima i ne čini od nas mobilne uređaje

za brokoli, 17.12.2021 ob 12:19

Ja, informacije o sestavi curljajo že dalj časa, kar od vsega začetka, ko so molekularni biologi opozarjali na spike proteine. Različne serije ‘cepiv’ imajo različno količino grafena, kar so najprej dali v javnost Španci, ki so ga odkrili v neki seriji kar 99%. Poljski zdravnik dr. Franc Zalewski, dr. Carrie Madej, dr. David Martin – njihova dognanja se splača pogledat!

Glede na zapisano je očitno, da je grafen pri sobni temperaturi prozorna kapljevina, pri telesni temperaturi pa potem spremeni lastnosti in postane dovolj trden, da …

Čudi me, da niso za širjenje antenc raje uporabili drugih cepiv, tistih, ki jih ima večina držav že v obveznih shemah cepljenja, ne pa da si zmišljujejo nova in nova cepiva Rusija, Kitajska, ZDA, Kuba, Anglija, Nemčija …

Jaz vrjamem da nas ne čaka nič dobrega..

Za “brokoli”

Tako je.

Seveda pa tega zagovorniki covid genocida ne bodo priznali, ker bi potem morali sebi priznati, da so na strani zločincev in da podpirajo genocid.

Grafen je definitivno prisoten v strupenih zvarkih. Dokazov je že bilo dovolj.

Robi917, 17.12.2021 ob 13:56

Za “brokoli”

Tako je.

Seveda pa tega zagovorniki covid genocida ne bodo priznali, ker bi potem morali sebi priznati, da so na strani zločincev in da podpirajo genocid.

Grafen je definitivno prisoten v strupenih zvarkih. Dokazov je že bilo dovolj.

Ne drži. Ni grafena v cepivih niti v sledovih. To piše v raziskavi, ki jo navaja OP. Ampak ste preleni, da bi prebrali.

Sicer forum požira linke, pa bom že nekako dodal:

“www.docdroid.net/Ov1M99x/official-interim-report-in-english-university-of-almeria-pdf”

Stran 8:

CONCLUSIONS AND RECOMMENDATIONS

1. Microscopic study of the sample provides strong evidence for the probable presence of graphene derivatives, although microscopy does not provide conclusive evidence. The definitive identification of graphene, oxidized graphene (GO) or reduced oxidized graphene (rGO)in the RD1 sample requires the STRUCTURAL CHARACTERIZATION through the analysis ofs pecific spectral standard sample comparable to those published in literature and those obtained from thestandard sample, obtained with spectroscopic techniques such as XPS, EDS, NMR, FTIR or Raman,among others.

2. The analyzes in this report correspond to ONE SINGLE SAMPLE, limited in total volume available for processing. It is therefore necessary to carry out a significant sampling of similar vials to draw conclusions that can be generalized to comparable samples, recording origin, traceability and quality control during storage and transport prior to analysis.

Še več, vse skupaj je bilo narejeno na celem ENEM vzorcu?

Če pogledaš video v prvem postu, je grafen trdna sestavina, podobna foliji. Kako izgleda cepivo sestavljeno iz 99 % trdne snovi, mi je uganka.

Cepiva so večinoma voda.

Prvič, to niso cepiva, ampak eksperimentalni strupeni zvarki.

Drugič, kot pravim, dokazov o vsebnosti grafena je že bilo dovolj. Prav tako so Japonci zlili stran več kot milijon doz, ker so našli nečistoče.

Zanimiva opažanja. Recimo ogljik je štiri valenten, isto kot silicij. Obadva sta v isti periodni skupini. Za beljakovine je tipičen dušik, ki spada v peto skupino. Silicij ponavadi dopiramo z nekim elementom iz pete skupine in tudi z nekim elementom iz tretje skupine. P N. Tranzistor kot polprevodniški element. Mikroprocesor je ponavadi iz več milijonov tranzistorjev, ki delujejo kot stikala. Nekaj razmišljam, da so verjetno neke povezave, ki jih še ne poznamo.

Robi917, 17.12.2021 ob 14:34

Prvič, to niso cepiva, ampak eksperimentalni strupeni zvarki.

Drugič, kot pravim, dokazov o vsebnosti grafena je že bilo dovolj. Prav tako so Japonci zlili stran več kot milijon doz, ker so našli nečistoče.

Poskusimo ponovno. Ni nobenih dokazov o grafenu v cepivih. Ker imate težave z razumevanjem in očitno prevajanjem, sodeč po spodnjem članku, oseba, ki ni doktor medicine, pač pa doktor psihologije, trdi da ima večina cepiv (98-99 %) grafenov oksid.

Grafenovega oksida ni v cepivih našel nihče, razen zgornji španski doktor, ki ga, kot piše zogoraj, v resnici ni našel.

Če bi bil grafen ali grafenov oksid v cepivih, pa to še vedno ne bi naredilo anten, preko katerih vas bi kdo s pomočjo Bluetooth nadziral.

Grafen ima zelo visoko ceno, ker ima izjemno zahtevno izdelavo. Če bi že bil prozorna tekočina, kar cepivo je in grafen ni, bi bil izjemno drago cepivo, če bi vseboval 99 % grafena.

Man se bolj zdi, da take oslarije piše folk, ki ne zna Blutooth prostoročnega telefoniranja v avtu nastavit, ali pa nastavit ure na mikorvalovki, ko izpade štrom.

Največja jebena oslarija, tukaj napisana pa je: Boste videli čez par let. Pa kak ti je to strup, ki deluje čez par let? Sedaj si lahko našpricaš bom rekel decimetre ne mililitre grafena (seveda ne razumeš niti razlike) v žilo, ampak delat bo pa začel čez kaj, 5 let?

NEčistoče = grafen oksid al kako?

Ah, spet je izpadel link o dr. Ruby.

“www.forbes.com/sites/brucelee/2021/07/10/graphene-oxide-in-pfizer-covid-19-vaccines-here-are-the-latest-unsupported-claims/?sh=556f03b274d7”

Evo ti 99 %, 17.12.2021 ob 14:55

Poskusimo ponovno. Ni nobenih dokazov o grafenu v cepivih. Ker imate težave z razumevanjem in očitno prevajanjem, sodeč po spodnjem članku, oseba, ki ni doktor medicine, pač pa doktor psihologije, trdi da ima večina cepiv (98-99 %) grafenov oksid.

Grafenovega oksida ni v cepivih našel nihče, razen zgornji španski doktor, ki ga, kot piše zogoraj, v resnici ni našel.

Če bi bil grafen ali grafenov oksid v cepivih, pa to še vedno ne bi naredilo anten, preko katerih vas bi kdo s pomočjo Bluetooth nadziral.

Grafen ima zelo visoko ceno, ker ima izjemno zahtevno izdelavo. Če bi že bil prozorna tekočina, kar cepivo je in grafen ni, bi bil izjemno drago cepivo, če bi vseboval 99 % grafena.

Man se bolj zdi, da take oslarije piše folk, ki ne zna Blutooth prostoročnega telefoniranja v avtu nastavit, ali pa nastavit ure na mikorvalovki, ko izpade štrom.

Največja jebena oslarija, tukaj napisana pa je: Boste videli čez par let. Pa kak ti je to strup, ki deluje čez par let? Sedaj si lahko našpricaš bom rekel decimetre ne mililitre grafena (seveda ne razumeš niti razlike) v žilo, ampak delat bo pa začel čez kaj, 5 let?

Kakšen je strup, ki deluje čez par let?! V srednjem veku so poznali samo strupe, ki so ubili takoj. Zato so imeli kralji neke ljudi, ki so jedačo in pijačo sprobali in šele kasneje so jo začeli jesti tudi kralji.

Če bi v cepivu bil strup, ki bi človeka ubil takoj potem bi se vse hitro končalo. Zato so izdelali poseben mehanizem, ki ubije človeka na dolgi rok. Majo dovolj vrhunskih strokovnjakov, da kaj takega naredijo.

Graphen hidroksid so atomsko majhne strukture, ki vežejo atome v dolge antence.  Kako težko je to narediti in ustvariti neko prozorno tekočino res ne vem samo sem prepričan, da Bill Gates imam dovolje denarja. Vse kakor se mu bo to povrnilo, saj eno njegovor sepivo stane 50 evrov in ne 15 kot poročajo.  Poleg tega se bo treba cepiti vsako leto.

čefurček mehurček, 17.12.2021 ob 19:39

Kakšen je strup, ki deluje čez par let?! V srednjem veku so poznali samo strupe, ki so ubili takoj. Zato so imeli kralji neke ljudi, ki so jedačo in pijačo sprobali in šele kasneje so jo začeli jesti tudi kralji.

Če bi v cepivu bil strup, ki bi človeka ubil takoj potem bi se vse hitro končalo. Zato so izdelali poseben mehanizem, ki ubije človeka na dolgi rok. Majo dovolj vrhunskih strokovnjakov, da kaj takega naredijo.

Graphen hidroksid so atomsko majhne strukture, ki vežejo atome v dolge antence.  Kako težko je to narediti in ustvariti neko prozorno tekočino res ne vem samo sem prepričan, da Bill Gates imam dovolje denarja. Vse kakor se mu bo to povrnilo, saj eno njegovor sepivo stane 50 evrov in ne 15 kot poročajo.  Poleg tega se bo treba cepiti vsako leto.

Tudi silikoza te ne pobere v 14 dneh. Ostalega ne morem komentirat.

Ta posebni mehanizem tvoj. Pojasni kako to deluje.

Ti si budalo, neizobraženo.

Verjetno nisi sposobno zgooglat pitagorovega izreka.

Vse jebene glupe trditve iz tvoje masterpiece objave je možno ovržti s tremi minutami iskanja po internetu.

In nehaj obsesirat z Bilom Gatesom, ker verjetno uporabljaš Microsoft Windowse in Microsoft Office na svojem računalniku.

Zaradi tebe je bogat.

Samo bitje nesrečno, si objavilo, zakaj uporabljajo grafen. Za izdelavo biosenzorjev, zadaj pa 5 centimeterski ključ, ki se poveže s telefonom. Kje imaš ti petcentimeterski ključ vstavljen? Na čelo?

A sploh pogledaš, kaj postaš, ali ste to sekta copy paste norcev?

Aja, Facebook doktorjev, pardon.

Od mene ni dobil niti centa. Če sem rabil windowse sem dobil piratsko kopijo. Samo že leta uporabljab linux in tako bo tudi ostalo, saj se ne bi cepil s pfizerjem tudi če bi bilo edino cepivo na svetu in bi cepljenje bilo obvezno. Od mene ta gnoj ne bo dobu niti centa nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close