Grafen hidroksid v cepivih, maskah, palčkah,…
Najprej si oglejte video na spetni strani: https://www.grapheal.com/
Videli boste kako dobri fantje uporabljajo grafen, da dobijo podatke o telesnih procesih na pametni telefon. Tudi oni že razvijajo cepivo s grafenom. Samo seveda Bill Gates in ostali psihopati so jih že zdavnaj prehiteli.
V mrna in DNK cepivih grafen hidroksid predstavlja 99% cepiva. Tisti 1% naj bi bila protitelesa oziroma virus, ki ga krivijo za simptome zastrupitve s grafen hidroksidom. Zato pravijo ljudje, da po cepljenju so dobili simptome nekašne gripe. To je grafen hidroksid!!
Hahahaha, 99 % cepiva predstavlja, ampak noben pa ne more dokazat, da je res notri.
Človek bi si mislil, da bi potem z lahkoto vi antivakserji ponudili črnobele dokaze, da je res notri…..
P.s V cepivu ni ne virusa, ne protiteles. Ni čudno, da si antivakser, če pa nimaš pojma od pojma.
P.s.s(?) Zapri že to gofljo smrdljivo, ker iz nje ne pride absolutno nič pametnega.
Nujna hospitalizacija, 16.12.2021 ob 17:43
Počasi bo treba tako neumne ljudi kot si ti, hospitalizirat. Prisilno. V psihijatrične ustanove.
Ni se ti treba cepit, če nočeš, sam nehajte fantazirat.
Še premalo sem povedal, ker to je le vrh ledene gor. Kaj vse je še v teh cepivih še ne vemo in kakšne učinke bo to imelo na ljudi čez par let lahko le ugibam.
čefurček mehurček, 16.12.2021 ob 18:05
Še premalo sem povedal, ker to je le vrh ledene gor. Kaj vse je še v teh cepivih še ne vemo in kakšne učinke bo to imelo na ljudi čez par let lahko le ugibam.
A to je tebi smešno slučajno? Da tukaj nekaj trolaš? Veš, da ti ljudje res nasedajo verjetno?
V cepivu je 99 % grafenovega oksida in 1 % “virusa” (po tvojem).
Potem pa rečeš, da ne vemo kaj vse je še notri….
Jebi se, iz dna srca.
čefurček mehurček, 16.12.2021 ob 15:41
Najprej si oglejte video na spetni strani: https://www.grapheal.com/
Videli boste kako dobri fantje uporabljajo grafen, da dobijo podatke o telesnih procesih na pametni telefon. Tudi oni že razvijajo cepivo s grafenom. Samo seveda Bill Gates in ostali psihopati so jih že zdavnaj prehiteli.
V mrna in DNK cepivih grafen hidroksid predstavlja 99% cepiva. Tisti 1% naj bi bila protitelesa oziroma virus, ki ga krivijo za simptome zastrupitve s grafen hidroksidom. Zato pravijo ljudje, da po cepljenju so dobili simptome nekašne gripe. To je grafen hidroksid!!
Grafen hidroksid so dvodemenzionalne nano antence, ki posredujejo podatke o vaših telesnih procesih prekova vašega pametnega telefona naprej v nek server. Bill Gates bo te podatke monetiziral in je že zdavnaj ustvaril patent: https://coercioncode.com/2020/04/20/bill-gates-crytocurrency-patent-edging-us-closer-to-dystopian-society-and-mark-of-the-beast/
Grafen hidroksid naredi tudi ogromno škode na telesu, saj so ti nano delci ostri kot britvice in zarežejo v ožilje in posledično s tem povzroči strdke. Naj pa bi razpadala s časom v telesu in zato je treba jih dovajati v presledkih po par mesecih. Zato se boste morali cepiti v nedogled ali vsaj dokler ne naredijo ta zloglasni ekonomski reset!
V kaksnem agregatnem stanju je ta grafen hidroksid pri sobni temperaturi?
O čem se pogovarjamo? O tem: https://en.wikipedia.org/wiki/Graphite_oxide?
WTF?
rok-1, 16.12.2021 ob 19:01
He, he… pa imamo spet odgovor! Ko tako pišočim kakšen komentar ne paše, pade zmerjanje.
Hvala! Vsakič me s tem zmerjanjem spravljate v smeh in potrdite moje misli. Včasih že podvomim, pa je hitro spet kaj takega. Hvala !
Ne sekiraj se. Jst se tud čim manj. Ko se začnem pa se spomnem, kar sem videl in vem. In to je, da tisti, ki se smejejo drugim, ko se ti sekirajo zaradi gnusobe, katero jim drugi vsiljujejo bodo kasneje se sami sekirali in to fest.
Tako si tudi zate rok mislim, da prišel bo čas ko boš tulu kot je prase tulilo ko so ga klali.
Pa ne da bi te klali ampak zadeve, ki naj bi se dogajale v prihodnosti vam še nihče ni odkril niti filmi ne.
Sicer upam, da ti ne bo potrebno ne tebi ne drugim ampak se kaže, da drugače ne bo kot tako.
darwindarko, 16.12.2021 ob 19:27
Ne sekiraj se. Jst se tud čim manj. Ko se začnem pa se spomnem, kar sem videl in vem. In to je, da tisti, ki se smejejo drugim, ko se ti sekirajo zaradi gnusobe, katero jim drugi vsiljujejo bodo kasneje se sami sekirali in to fest.
Tako si tudi zate rok mislim, da prišel bo čas ko boš tulu kot je prase tulilo ko so ga klali.
Pa ne da bi te klali ampak zadeve, ki naj bi se dogajale v prihodnosti vam še nihče ni odkril niti filmi ne.
Sicer upam, da ti ne bo potrebno ne tebi ne drugim ampak se kaže, da drugače ne bo kot tako.
Hvala za dobre želje, saj tudi jaz tebi ne želim hudega. Imej se lepo.
A po drugi strani… mene ne boš slišal jamrat, še manj tulit. Tudi v smrtonosnih situacijah.
wd40a148, 16.12.2021 ob 19:30
Če reže žile moram bit trden. Če je trden, ga ne more bit 90 al kolk procentov.
Ah ti šment… sem upal, da bo naš narko-darko vendar enkrat uspel dojeti, kakšne bedarije trosi. Zdaj pa si ga prehital. Drugič počasneje, brez naglice. Nekateri potrebujejo malo dlje, da dojamejo.
idesi, 16.12.2021 ob 19:34
Ah ti šment… sem upal, da bo naš narko-darko vendar enkrat uspel dojeti, kakšne bedarije trosi. Zdaj pa si ga prehital. Drugič počasneje, brez naglice. Nekateri potrebujejo malo dlje, da dojamejo.
E stari moj, v trosenju bedarij sem pa prvak. :-DD
nič ne sprejemam, 16.12.2021 ob 19:43
Ej, ni mi jasno, polno sem cepljena, ampak še vedno ne sprejemam interneta?! Pred rtv so propagirali, da bomo postali živi internet, meni pa še vedno vsak mesec pošiljajo položnice, gamad!
Jah nimaš sreče. Lahko bi postala magnetna. Jaz sem praktično priliman na hladilnik. Pa…. odkar sem zgubil apetit sem se zredil za 15 kil. …
prekleta farmacija…
Forum je zaprt za komentiranje.
Grafen hidroksid so dvodemenzionalne nano antence, ki posredujejo podatke o vaših telesnih procesih prekova vašega pametnega telefona naprej v nek server. Bill Gates bo te podatke monetiziral in je že zdavnaj ustvaril patent: https://coercioncode.com/2020/04/20/bill-gates-crytocurrency-patent-edging-us-closer-to-dystopian-society-and-mark-of-the-beast/
Grafen hidroksid naredi tudi ogromno škode na telesu, saj so ti nano delci ostri kot britvice in zarežejo v ožilje in posledično s tem povzroči strdke. Naj pa bi razpadala s časom v telesu in zato je treba jih dovajati v presledkih po par mesecih. Zato se boste morali cepiti v nedogled ali vsaj dokler ne naredijo ta zloglasni ekonomski reset!