Goljuf v Ljubljani
Sem naletela že na vse izmed naštetih. Na cesti ali pozvonijo doma. No, v zadnjem primeru sicer predvsem Romi, ki so še do neke mere odkriti in simpatični, pa do gospoda z bolno ženo, ki nima za najemnino in bo, če ne plača, takoj izgnan na cesto. Potem pa izveš, da sta bila na morju, pa v toplicah …. no jaz pa že 10 let nikjer. Pri ostalih pa crknil avto z otrokom v njem, pa nima za vlak do Grosuplja, kaj sploh rine vsak dan v Ljubljano potem, pa tudi ta direktor Radija Trbovlje me je tudi že dobil. Pa razni sendvičarji – za en sendvič bi rad zbral (pred Merkurjem?!), če mu ga daš ti ga pa vrže v glavo in prekolne vse sorodnike. Laži ne prenesem, raznih bolnih otrok in žena, ukradenih torbic in dokumentov tudi ne, sploh če se ponavljajo iz dneva v dan na istih lokacijah, za to so uradne institucije in socialne službe. No, nazadnje v istem dnevu dve slabo angleško govoreči Kitajki, ki bi rad nabirali izkušnje za študij zdravstvene nege. Z listkom, napisanim v našem jeziku, od katerega pa ne znata ne prosim ne hvala. V smislu, da sta v tretjem letniku srednje zdravstvene in iščeta prakso ter denarno pomoč za stroške, ki jih imata pri tem. Pa Portugalec, ki je prespal v Tivoliju, ker nima denarja za boljšo nastanitev. Romuni na Tromostovju in v predverju cerkev itd. Pa berači s kužki, to je očitno nova moda.
Tista gospa iz Čopove je verjetno res paraplegik, ona se mi res smili, pa še nekaj takih je, na primer v parku med Metalko in Miklošičevo. Ti vsaj priznajo – gospa, vroče je, a mi date kaj za eno pijačo. Raje tem kot drugim, ki samo nakladajo. Tisti res potrebni pomoči pa so žal tako ali tako tiho.
…..ki mi nikoli ni stala ob strani….
Prosim redna, ne pljuvaj v krožnik, iz katerega ješ. Zastonj bivaš pri očetu, malo poglej, koliko plačujejo ljudje v Ljubljani za eno sobo ali za posteljo. Poleg tega ti je oče plačeval privat trgovsko šolo, vendar si bila kljub temu prelena, da bi jo spacala skupaj. Beračila si samo, ker si prelena, da bi se lotila kakšnega dela, in preveč razvajena, da bi znala živeti od socialne. Saj so ti številni povedali, kako se da jesti z malo denarja, vendar si ti naročala nakupe na dom, vedno pečeš neka peciva in poješ ogromne količine hrane. Prosjačiš tudi na številnih skupinah fb, kjer te že vsi poznajo. Saj ne bi komentirala, a je vse tvoje življenje dokumentirano na spletu. Veseli me, da zdaj služiš s slikanjem.
Aha, potem bo pravi. Sem mu rekla, da sem že slišala zanj in da mi ni jasno, zakaj vedno reče, da je iz Kamnika, ker ga zaradi tega vsi prepoznamo. 🙂
[/quote]
Lahko bi nastopil na TV v oddaji “Prava ideja”. Očitno je dobro pogruntal strategijo in njegov (s.p.?) biznis deluje…
Ojoj, pravkar sem padel na človeka z istim imenom in isto zgodbo. Ker čakam mamo ki je na kotroli na očesni kliniki v avtu, pristopi k meni in pove zgodbo avto, pajk, Dolgi most. Ker čakam klic mame, ga ne morem peljati, se brani da bo šel peš,se mi zasmili in mu dam 20 ojro za taxi, nimam 10 in rečem naj bo za novo leto. Pa naj jih ima. Namen je bil dober z moje strani, samo verjetno že z flašo v roki kje dobiva dnevno dozo v sebe.
Ojoj, pravkar sem padel na človeka z istim imenom in isto zgodbo. Ker čakam mamo ki je na kotroli na očesni kliniki v avtu, pristopi k meni in pove zgodbo avto, pajk, Dolgi most. Ker čakam klic mame, ga ne morem peljati, se brani da bo šel peš,se mi zasmili in mu dam 20 ojro za taxi, nimam 10 in rečem naj bo za novo leto. Pa naj jih ima. Namen je bil dober z moje strani, samo verjetno že z flašo v roki kje dobiva dnevno dozo v sebe.
Hahaha temu iz “radia” sem dala 20€ cca dve leti nazaj na Dunajski, da bo šel do Mestnega Loga.
Potem je pa še eden, na katerega sem naletela cca 4x, ki gre vedno do Šmartna pri Litiji, a mogoče kdo ve, kaj je z njim? 1. sem nasedla, 2. ali 3. sem mu rekla, kdaj mi bo vrnil od prejšnjič, pa je rekel, da zdaj ne, nazadnje (več kot 2 leti nazaj) sem mu pa vseeno nekaj dala. Res me zanima, kaj je bilo z njim, bele trepalnice je imel.
a kdo ve, 15.03.2021 ob 00:06
Hahaha temu iz “radia” sem dala 20€ cca dve leti nazaj na Dunajski, da bo šel do Mestnega Loga.
Potem je pa še eden, na katerega sem naletela cca 4x, ki gre vedno do Šmartna pri Litiji, a mogoče kdo ve, kaj je z njim? 1. sem nasedla, 2. ali 3. sem mu rekla, kdaj mi bo vrnil od prejšnjič, pa je rekel, da zdaj ne, nazadnje (več kot 2 leti nazaj) sem mu pa vseeno nekaj dala. Res me zanima, kaj je bilo z njim, bele trepalnice je imel.
Da ni bil Beli?
Forum je zaprt za komentiranje.