Goljuf v Ljubljani
kovančki, 05.06.2022 ob 20:21
Maje še vedno od nikoder. Bi znala iz prve roke kaj napisati.
Zakaj pa misliš da bi jaz znala kaj povedat? Zato ker sem beračila? Najverjetneje se gre za goljufa. Mnogo jih je. Jaz ko sem beračila nisem nikogar “nategnila” in nisem lagala. Povedala sem da nimam,ljudje so šli tud z mano v trgovino,šla sem si kupit burek,kebab,in tudi jasno sem povedala,da kadim,da sem shizofrenik in da je to vse kar imam od luksuza,dala sem vendo možnost če so proti da ne dajo nič. So tud taki bli,ki niso želeli in sem se zahvalaila in šla stran. Zato ker sem beračila pa poznam te nategune al kaj? Jih ne,nočem z njimi nič imet in nikoli nisem imela. Zato sem tudi nehala Kralje ulice prodajat,ker je veliko takih parazitov tam.
Anonimno 3662, 05.06.2022 ob 20:38
o uau, včeraj me je en tip ustavil z identično zgodbo. dala sem mu 2€ za avtobus, kao do dolgega mostu. dobrota, sirota… res škoda, ker ko morda nekega dne nekdo pa res rabi in je v taki situaciji, mu pa ne bom več verjela.. :/
in kako naj bi šel z 2 eur na lpp?
Tomaž Logar – tokrat glasbeni urednik na Radiu Trbovlje (včeraj – 8.9.2022) popoldne na parkirišču pri Križankah. Zgodba enaka: pajek odpeljal avto izpred RTV-ja, kjer je bil na sestanku, na Dolgi most. Tip se mi zdel zapit – se je videlo na faci, hči je pa dejala, da je tudi smrdel po alkoholu…
Dobil je € 10-, za Urbano, da bo ja prišel do Dolgega mosta.
Očitno sedaj izbira tarče, ki niso iz Ljubljane in ga zelo verjetno še ne poznajo – smo iz Celja. Pojavil se je na sredi zelo polnega parkirišča takoj, ko smo parkirali.
Akcija mu je uspela, za nas je bilo pa to dobra šola….
Rednamay, 05.06.2022 ob 20:40
Zakaj pa misliš da bi jaz znala kaj povedat? Zato ker sem beračila? Najverjetneje se gre za goljufa. Mnogo jih je. Jaz ko sem beračila nisem nikogar “nategnila” in nisem lagala. Povedala sem da nimam,ljudje so šli tud z mano v trgovino,šla sem si kupit burek,kebab,in tudi jasno sem povedala,da kadim,da sem shizofrenik in da je to vse kar imam od luksuza,dala sem vendo možnost če so proti da ne dajo nič. So tud taki bli,ki niso želeli in sem se zahvalaila in šla stran. Zato ker sem beračila pa poznam te nategune al kaj? Jih ne,nočem z njimi nič imet in nikoli nisem imela. Zato sem tudi nehala Kralje ulice prodajat,ker je veliko takih parazitov tam.
Redna, ti si ozmerjala če ti kdo ni dal kovančkov?
Nekaj o temu tako imenovanemu Tomaž Logarju. Gre za bivšega podjetnika iz litijskega območja. Pred desetletjem ga je obsedell hudič hazarda. Vsak bankovec ki mu ga date roma direkt na ruleto. Težka bolezn. Nekoč imel družino, posel, življenje. Je pa res da hazard pač ne uniči direkt možganov kot bi alkohol, zato pa zmore fehtati v stilu in z taktom, kar daje nategnjencem občutek da imajo opravka z resnim človekom.
ena suha, 22.08.2019 ob 18:11
Kaj pa ena suhljata ženska, v btc-ju je bila pred merkurjem, videna pa tudi pred Hoferjem Zaloška.
Ta gospodična pa je narkomanka in potrebuje denar za novo dozo. Če bi ji dal, bi imel slabo vset, ker bi bil posredno odgovoren za drogiranje dotične oseve. Če pa ji ne dam denarja, pa imam še bolj slabo vest, ker je dekle v hudi eksistenčni krizi. Predstavljajte si odvisnika od mamil, ko ne dobi redne doze. To je trpljjenje kot v peklu.
ena Ljubljančanka, 22.08.2019 ob 06:36
Včeraj me je v bližini UKC Ljubljana ustavil sivolas moški in me spraševal, kje se gre na Dolgi most. Ko sem mu rekla, da je to kar daleč in mu začela dajati navodila, se je izkazalo, da mu je že vse jasno in ga moja navodila sploh niso zanimala. Rekel je, da vozi mamo 3-krat na teden na Onkološki inštitut in da mu je pajek odpeljal avto. Takoj zatem je hitro dodal, da je direktor Radia Trbovlje Jože Logar in da ni “kr en”. Jamral je, kako je vse pustil v avtu in mora zdaj peš do Dolgega mosta, kmalu pa je začel namigovati, če bi mu kaj posodila, ker je itak 3-krat na teden tu in mi bo hitro lahko vrnil. Ker mi je bila cela zgodba mimo, sem mu rekla, da nimam nič s sabo in mu žal ne morem pomagati.
Doma sem seveda “guglala” direktorja Radia Trbovlje in našla objavo iz leta 2015: “Povedal je, da ga je v Ljubljani ustavil rdečeličen, urejen gospod in ga “žical” za denar, češ da mu je pajek odpeljal avto. Rdečeličnež se je predstavljal kot direktor Radia Trbovlje. Za vse, ki bi doživeli kaj podobnega – gre za lažno predstavljanje, naj vas ne zavede, pravi direktor zasavskega radia, Simon Prelesnik.”
Še ni prišel do Dolgega mostu?
Moni884, 19.11.2024 ob 17:31
Ravnokar je tudi mene ustavil. Ista zgodba, samo da je rekel da je Tomaž Logar. Vprašal je, če imam avto, da ga zapeljem domov. Ali pa vsaj dam za urbano ali taxi. In hvala bogu nisem imela nič s seboj, ker sem bila na sprehodu. In šla takoj googlat in najdem tale forum. Noro.
Zakaj ga nisi odpeljala v Trbovlje= 😛
Forum je zaprt za komentiranje.