Gledajo…
Če je značilno za mlajše, ne pomeni, da se ne dogaja med starejšimi. Sicer bi napisal, da je značilno samo za mlajše in bi povedal točno od koliko do koliko let. :))[/quote]
Ja kaj, a nisi tega napisal?
“Je pa to značilno za mlajše, ki bi nategnili vse kar leze”[/quote]
Hočem reči, tisti SAMO je nepommeben, če govoriš o nečem, kar je značilno. Če velja za vse, potem ni značilno. Razumeš?
Hočem reči, tisti SAMO je nepommeben, če govoriš o nečem, kar je značilno. Če velja za vse, potem ni značilno. Razumeš?[/quote]
Se ne strinjam čist. Ker menim, da je pojav bolj pogost med mlajšimi, kot starejšimi. Ampak hvala, ker si me dopolnila. 🙂
Ne dvomim, a okusi so sila različni in … “vsake oči imajo svojega malarja” …
Ta hip sem se namreč bežno spomnil … dobesedno ne znam ponoviti tvojih besed.
Poet, enkrat si svojo lepoto primerjal z Noterdamskim zvonarjem , pa zna njen okus biti verjetno “malo poseben” … Verjetno ne boš užaljen, če ugibam, da ona verjetno obožuje umske zmogljivosti tvoje gornje glave in fizično moč tiste “ta spodnje” …
Če je značilno za mlajše, ne pomeni, da se ne dogaja med starejšimi. Sicer bi napisal, da je značilno samo za mlajše in bi povedal točno od koliko do koliko let. :))[/quote]
Zdaj bo napisal da je to vse skozi bil hec, kaj nisi videla smeškov ? 🙂
Poet, enkrat si svojo lepoto primerjal z Noterdamskim zvonarjem , pa zna njen okus biti verjetno “malo poseben” … Verjetno ne boš užaljen, če ugibam, da ona verjetno obožuje umske zmogljivosti tvoje gornje glave in fizično moč tiste “ta spodnje” …[/quote]Poet se je v svoje intrige čisto zapletel in ne ve več kaj govori 🙂
Poet, enkrat si svojo lepoto primerjal z Noterdamskim zvonarjem , pa zna njen okus biti verjetno “malo poseben” … Verjetno ne boš užaljen, če ugibam, da ona verjetno obožuje umske zmogljivosti tvoje gornje glave in fizično moč tiste “ta spodnje” …[/quote]Poet se je v svoje intrige čisto zapletel in ne ve več kaj govori :)[/quote]
Tudi Picassove slike so baje umetnine…pa nikoli ne vem kje je glava in kje rit…Torej okusi so različni, drugače pa o svoji lepoti težko sodim…ponavadi rečem, da lep nisem, sem pa antipatičen…:))
Polomil si ga … povedal si vse ( kot, da bi objavil svojo fotografijo ) sedaj si nam razkril svojo identiteto … odslej te bomo vsi MON-ovci in MON-ovke na cesti zlahka prepoznali … Saj veš vsi tule imamo vsi po spisku bujno domišljijo in sta beseda ali dve včasih že odločno preveč …[/quote]
Drugega mi ne preostane kot zamenjava identitete…in plastična operacija….odhajam….I’ ll be back….
Zdaj si ga pa ti polomil…glede nato, da si my brother from a different mother, potem si v resnici Danny D., maske so padle:)[/quote]
a to se vidva ogrevata za moško debato za čez dva dni, ko bodo ženske letale na metlah ☺
Forum je zaprt za komentiranje.