Gifts from the kitchen – pobiram naročila :-)
Joj Babi, tele knjigarnice z rabljenimi knjigami mi pa lušte delajo ;-)). Tudi na amazonu (in na abebooks) imajo takšno ponudbo a se mi vseeno ne zdi da bi jih naročala – draga poštnina, meni osebno ni pomembno da je knjiga nova, da je le ohranjena…..
Če ne bi vedela kako je tvoja hčerka obremenjena bi te prosila če še zame pogleda za eno knjigo ;-)).
Ja, tole z rabljenimi knjigami sem tudi jaz že razmišljala. Ampak pri Amazonu ne upam tvegat. Tako, kot pravi sonce. Stroški so kar veliki in ne veš, kaj dobiš.
Babi, pa saj ni nobena jezna. Sploh ne razumem, zakaj bi bila? V glavnem, gremo na lov za tole knjigo, mene še vedno premika :-))) Upam, da boš ti svojo kmalu dočakala, seveda v paketu s tvojimi najdražjimi!
Uf…rabljene knjige ja. To bi bila ideja, samo amazon tukaj res ne pride v poštev. Jaz sem iskala v avstriji med angleškimi knjigami, pa jih niso imeli. Mogoče bom imela naslednjič kaj več sreče, pa potem sporočim.
Stanje na mojem računalniku se počasi normalizira in tudi interenet že skoraj normalno deluje 🙂
Hej, saj tisto ” Ne bodite jezne!” je bilo tako…za hec. Vem, da mi je ne zavidate v slabem pomenu. Je gledala in ce bo prilika se za kaksno, jo bo kupila. Obremenjena je, toda v bukvarne rada zaide, ze takole, za sprostitev. Bila je resnicno samo ena:((
V Angliji je sploh tako, da novo izdane knjige po enem letu ali tudi ze prej, znizajo. Namesto luksuzno vezanih, kupi tudi skromnejse in prihranek je tu.
Zdaj sem pojedla koscek sveze pecenega kruha iz polnozrnate moke dolenjskega mlina. Zeeelo dobro:)) Lep dan Babi
Forum je zaprt za komentiranje.