Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Gifts from the kitchen – pobiram naročila :-)

Gifts from the kitchen – pobiram naročila :-)

No, čisto nova tema, da ne bo tista od muffinov predolga.
Torej, če je kdo poleg Avene in mene za to, da naročimo skupaj to knjigo, naj kar semle napiše, ali pošlje meni mail: kresnica_kresnica@yahoo.com

Aha, pridružila sem nam je tudi alepS.
Kar semle ti bom anpisala odgovor; sem z Bleda ja, tako, da ne bo panike 🙂

Kresnica, kje pa misliš naročiti to knjigo? Tudi jaz bi jo imela, vendar sva za skupno naročilo predaleč narazen doma…
Knjiga pa me je že po opisu (in ogledu na spletni strani) prevzela!

Oprotite, sedaj vem vse! Sem prebrala pod “kvašeni muffini”. Odločitev sporočim najpozneje do petka!

Kresnica, tudi jaz bi imela to knjigo.
Pisala sem ti mail.

LP, Petica

Torej, zaenkrat smo na “listi”:
sonce_rumeno: 3 knjige
alepS: 1 knjiga
Petica: 1knjiga
Jaz: 1 knjiga

Stanka bo do danes sporočila…se pravi bi lahko jaz jutri to naročila. Bi bilo pa fino, da mi še ti, Petica pišeš na mail, da vam potem lahko sporočim, kdaj bodo knjige prišle in kakšni so stroški.

lp

Joj, pa še avena! Sem dobila tvojih 20 mailov, pa sem te pozabila napisat na seznam… 🙂
Torej zaenkrat 7 knjig.

Tudi jaz sem zraven! Kresnica, poglej na email, prosim.
Vsem želim lep vikend!

Oj, sem že mislila, da si pozabila name. Jaz se pa že tako veselim knjige!

Stanka, sem dobila mail in ti ze odgovorila. Torej:

sonce_rumeno: 3 knjige
alepS: 1 knjiga
Petica: 1knjiga
Avena: 1 knjiga
Stanka: 1 knjiga
Jaz: 1 knjiga

gordy…ti napišem podatke o ceni in stroških, ko bom naročala…drugače pa je spodaj pri temi od muffinov link…ti ga malo kasneje lahko tudi jaz semle nalepim, samo malo kasneje ker ravno kuham 🙂 skutine palačinke

Madona mam slabo vest, kar tri knjige sem naročila ;-).

Nikar. Jaz bi jih 30, če bi se dalo 🙂 Ampak, si bom pa shranila tiste tvoje knjige in jih tudi jaz postopno naročala 🙂

Pametna punca, boš najprej pogledala če se sploh splača – mogoče sem se pa čist zafrknila z naročilom ;-)).

Kresnica, sem ti že 2 x pisala na mail – upam, da si ga zdaj dobila.
Drugače pa sem dosegljiva na: petica@email.si ali 041-215-905.

LP, Petica

Hej, Kresnica!

Zdaj me je presinilo: Zala zacela studirati, ti koncala.
Kaj si mogoce ze v sluzbi? Zadovoljna? Lep vikend Babi

Hoj, Babi. Imaš prav…junija sem končala 4. letnik, zdaj pa zaključujem pisanje diplomske. Sem rekla, da ne bom delala, dokler ne zaključim diplome, potem pa…
Je pa zanimivo gledat bruce in se spominjat, kako si sam odkrival fax, Ljubljano ipd… Je bilo res lepo 🙂

Kresnica!
Hvala!
LP!
Gordy

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

sem dobila mail, petica, ti sporočim potem, kako naprej

evo link…

Kresnica, upam, da si dobila moj mail od petka.
LP Mimi

Imam nekaj informacij glede naročil.
Jaz ponavadi naročam knjige preko amazon.co.uk, ker ni treba plačevat ddv-ja oz. je manj stroškov s samim naročilom.

Gledala sem po amazon.co.uk in ugotovila, da omenjene knjige tam ni, oz. imajo samo rabljene. Torej bi morali naročati preko amazon.com. Fora pa je v tem, da bi nas sama knjiga prišla zelo draga… okrog 3000 SIT več + poštnina po Sloveniji.
Jaz zaenkrat še nisem naročala, ker sem rekla, da vas bom najprej vprašala, če ni to preveč stroškov. Ker knjiga sama pride tam okrog 23 $, dodatno pa še ti stroški…za znese skoraj še enkrat toliko.

Mimi, maila nisem dobila, ker me ni bilo za vikend nič na internetu, bom pa zdajle pogledala 🙂

Kresnička – stroški 18 usd za poštnino je ne glede na to, koliko knjig naročiš, torej če jih naročiš 8 knjig, je to 2,25 usd na knjigo. So pa potem res še stroški poštnine – v bistvu dostave na dom, ki jo pošta zaračuna ne vem po kakšnem ključu.

Knjiga je res dokaj draga za ameriške razmere.

Če prav razumem, pride knjiga 25,25 $ + stroški v Sloveniji. Kolikšni pa so približno?

Odvisno koliko knjig je naročenih tistih 8 komadov sem dala samo za primerjavo (kresnica točno ve, koliko jih je naročenih). Stroški v slo so pa odvisni verjetno od teže knjig (ali na kaj pošta računa pripeljano pošiljko, ne vem), pa še stroški carine oz ddv ja – se ne razumem čisto v te stvari.
Treba bi bilo malo potelefonirati in vprašati vendar ne vem kam se obrniti???

Za primerjavo naj povem, da so bili dodatni stroški nazadnje ko sem naročala med 1000 in 2000 sit, pojma nimam točno koliko. To so bile tri knjige (tudi ne spomnim njihove vrednosti točno).

Bom jaz danes to poizkusila kar se da natančno preračunati.

Se opravičujem, samo trenutno imam res pomanjkanje časa 🙂 Dirkam okrog zaradi diplome… in saj veste kako je s temi birokratskimi zadevami… 😉
Obljubim pa, da bom danes to preračunala in najkasneje do večera sporočim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close