Geji so se razpasli
Mogoce sem homofob, ne prenasam niti cefurjev in se pocutim od njih ogrozena. Geji so mi pa izredno neprivlacni, neestetski.
Ce ti mislis, da je stvar izmisljena, te ne bom prepricevala v obratno. Povedala sem pac kaj se dogaja, moj fant jih ne mara, ker se cuti od njih ogrozene. Sej v bistvu nisem tega napisala zato, da se boste vsi strinjali z mano, enaki pogledi so dobrodosli, razlicni tudi.
Kje pa moj fant dela, se te pa niti mal ne tice.
Ni me strah, sploh o tem ne razmišljam, če pa že kdaj bom na tem, da me bo kdo napadu, bo ze dobil svoje, mal borilnih vescin pa že obvladam, lih tolk da ga, jo nazenem;).
Tako kot moski grabijo po tvojem fantu, tako baje moski grabijo tudi kelnarce za rito, seveda to ni lepo, se to ne sme, ampak če lastnik to dovoli, če je lokal na takem renomeju, se to dogaja.So lokali v katerem obiskovalcem kaj takega ne pride niti na misel, kaj sele da bi si upali zganjat kuzlarije, kot sem rekla,se cuti,kaj je v zraku, kako se obnasa folk v takih lokalih in zakaj potem ne bi slatali ce se to pusti…
In tvoje besede “geji so se razpasli” so malo mimo,okoli mene jih nic ne vidim in tudi če bi bili, me ne motijo,prav zelim si enga dobrga geja za prijatelja!!!Naj uzivajo zivijo če mi kaj ne bi bilo vredu bi jim itak povedala svoje…
Kolk ste čudni; punca vas lepo vpraša za mnenje, pa jo večina ožigosa za neko homofobično, biseksualno in nevemše kakšno osebo. Punci pač ni vseeno in njenemu fantu tudi, ne da mu težijo tipi. Očitno so se tipčki precej opogumili in zato javno kažejo svojo usmeritev. Pa nimam nič proti njim. Živi in pusti živeti.
Tamara zdaj si vsaj videla, da ne smeš spraševati takšnih stvari, ker boš na koncu ti tista “ta usrana”.
E vidis, moj fant ni edini. In Citronica, ne gre za gejevski lokal, se pa notri zbira veliko gejev in lezbijk. Ni niti nujno, da lokal velja za zbiralisce gejev, mogoce ga zato ne poznas. In ne, moj fant ne dela v Grciji :-)))).
In zdej mislis, da res celotno sceno poznas, ce si “bi”????
Pošlji oblikovano (28-09-04 15:09)
Tamara, točno sem ti napisala, kaj me v tvojem postu (prvem) moti, pa se tega nisi dotaknila niti z besedo, vse, kar sem dobila od tebe, je, da me nič ne briga, kje tvoj fant dela.
Se ti ne zdi, da so moji pomisleki upravičeni? Če hočeš direktna vprašanja, samo dva:
a) Zakaj se tvoj fant gejev ne brani?
b) Kaj je v tem lokalu takega, da se geji vračajo kljub temu, da jih šef meče na cesto, če se držijo za rokce in zalizujejo?
Kar se tvojega vprašanja tiče: ne mislim, da poznam vso sceno, ampak jo poznam. Če pa bi se mi vseeno kaj zelo lokalnega izmuznilo, lahko v minuti pokličem tri kolege ali kolegice ter se na lastna ušesa prepričam, kako in kaj.
Res me ne briga, kje tvoj fant dela, me pa briga, kaj se okoli govori o gejih. In če sumim, da nekdo pretirava, izrazim dvom. Glede na to, da mi nisi pojasnila stvari, ki se mi zdijo čudne, bom pač težko prepričana v resničnost problema. Me pa veseli, da bereš moje poste na splošno, ker v tej temi nisem nikjer napisala, da sem bi. Če to že more koga brigati 🙂
Neandertalci!
Še oni so imeli več posluha za sočloveka.
Res, mi gre prow na BRUH, ko zadnje čase berem te forume!
Samo sovraštvo, sovraštvo in linčanje vseh, ki niso SLOVENČKI, heteroseksualci, zvesti partnerju, intakonaprej……
Še dobro, da sem optimist in ne sodim človeštva po nekaj (dosti) osebkih iz teh forumov!
a) Zakaj se tvoj fant gejev ne brani?
Haha sej se jih brani, nikjer nisem napisala, da se jih ne. In verjemi, da se zna braniti, nikjer nisem pisala, da tega ne dela, govorila sem predvsem o neposrednosti gejev do straight moskih, o tem da se ne skrivajo vec in o tem, da jih moj tip ne prenasa (in ni edini), ce se do njega tako obnasajo.
b) Kaj je v tem lokalu takega, da se geji vračajo kljub temu, da jih šef meče na cesto, če se držijo za rokce in zalizujejo?
Nimam pojma, ampak po moje, da je ta lokal ravno toliko odmaknjen, da se ne pocutijo dosti izpostavljene, vseeno pa se lahko izpostavijo. Pa ceprav je v samem centru mesta :-).
Nikjer nisem posplosevala, ker poznam vseeno nekaj gejev, ki so super ljudje – vcasih boljsi prijatelji od katerekoli zenske. Mogoce pa jih vseeno lahko primerjamo z ostalo populacijo moskih, ki tezijo zenskam. Samo navaditi se moramo in jim ne zameriti, ce ne znajo oceniti kdo je straight in kdo gej. Peace 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.