Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Geji so se razpasli

Geji so se razpasli

Vcasih so bli homoseksualci tabu. Ce je imela druzina v svojem krogu geja, je bila zakleta. Se mi zdi, da je sedaj vse bolj sprosceno:-)).

Ampak opazam pa, da so geji postali cedalje bolj agresivni do vseh moskih, tudi tistih, ki so straight!
Moj fant dela v lokalu, kjer se menda zbira dosti gejev. Grabijo ga za rit…vceraj, ko je pospravljal mizo, je dobil opazko “kako bi tegale od zadaj”… fant se sprasuje kam to pelje. Drzijo se za rokice, poljubljajo…hehe sef jih postavlja ven :-))

No kaj pravite, lahko moj fant pricakuje, da ga bo kdaj kaksen pocakal za vogalom???

Hehe vedno se heca, ce ponoci okol hodiva: zdej je ze tko, da bodo tebe pretepli, mene pa posilili…koliko je to dalec od resnice?

Vas je kaj strah? 😉

Strah nič, saj imam pesti. Sicer nimam nič proti pedrom, dokler mene pustijo pri miru. Čim več jih je, bolje je za nas – več žensk nam ostane

O agresivnosti sem pa že precej slišal tudi jaz. Najbolj mi je šlo na jetra v savni, ko sem sedel in se je eden zapičil s pogledom direkt v mojega, potem pa vpričo mene začel spravljati v pogon svojega. Sem mu rekel, da sem sicer zelo liberalen, da pa me naj drugič prej saj vpraša, če sem v homo tudi nagnjen, ker ni nujno, da so vsi moški taki kot on. Potem je užaljeno vzstal in odšel…

agresija je povsod in ne samo med geji…ponavadi je tudi tam, kjer je v začetku sploh ne opazimo.

Veš kaj, po moje niso nič bolj agresivni oni do njega kot utegnejo biti straight tipi do žensk. Je pa škoda, da taki skrajno necivilizirani osebki mečejo slabo luč na 95% ostalih gejev, ker jih velika večina ni takih, še zdaleč ne.

Ne pravim, da je to ok, ali karkoli, ampak vsaj ve kako je nam, ko ti kak ogaben sluzavec teži (ki ne razume jasnega NE!), ali kako nam je ob opazkah. Svetujem mu, da naj resno, razločno pove, da mu to ni všeč, pa brez sovražnosti in prezira.

Lp

Ampak agresija moskih do zensk je stara ze tolk kolker casa obstajamo, geji pa so postali “svobodnejsi” v zadnjem casu.

no zdaj vsaj moški vedo kako je če te kdo nadleguje. 🙂

Strelica, če mene ženske nadlegujejo, nimam nč proti

Bravo Kir.Se podpišem pod tvoj post.

Tukaj govorimo o nadlegovanju moski moskega 🙂

Ne bo dolgo, ko bomo prebrali:”Posilili moškega…” Ali se to že bere?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, vse se neprestano spreminja, v zadnjih 100 letih prav drastično (za primer, veš kdaj smo ženske dobile volilno pravico??) tudi percepcija in razmere v družbi, in dejstvo je, da postajamo vse odprtejši in tolerantnejši do manjšin (vsaj zaželjeno je, da bi bili).

Sploh pa, mislim, da je prav, da ni dvojnih meril, če gre za nadlegovane ženske ali moške, da ne govorim o tem, da ne vidim razloga, zakaj bi se eni skupini ljudi bilo dovoljeno držati za roke in poljubljati v javnosti, drugi pa ne.

Torej, Marko….če moški posili žensko je to bolj sprejemljivo kot če moški posili moškega? Ali si hotel povedati kaj drugega?

KIR

saj vem da ne bi imel nič proti 🙂

Bi tudi ne imel nič proti če bi te namesto ženske nadlegoval moški?

Jaz pa takole razmišljam:
Zakaj je povsod v naravi tako, da mora vedno zapeljevati moški. Kako lepo bi bilo, da bi enkrat začele ženske. Če bi bilo tako, bi jaz bil strahotna kurba, niti eni ne bi odrekel.. ha, ha

Ma pomoje bi se usral

To ti misliš, Strelka!

strelica in ne strelka 🙂

ha s čim me boš prepričal da se ne bi usral če bi te ena nadlegovala?

“Torej, Marko….če moški posili žensko je to bolj sprejemljivo kot če moški posili moškega?”

A tako grdo sem napisal?

pssst…. bo kr tisto ta drugo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povabim te k Šternu za eno noč, naslednje jutro bi moral pa plačati še za dva dni, ker ti ne bi ustala. Pa ne zato, ker ne bi mogla, pač pa ker ne bi hotela!

ha ha …pustimo mene

dam ti primer: kako bi reagiral če bi te nadlegovala ena izjemno grda ženska ki jo niti gledati ne bi mogel? Bi bil še vedno enakega mnenja?

Še vedno pa mi nisi odgovoril kako bi se počutil če bi te nadlegoval moški? Baje se o tem tukaj govori.

Zame sploh grdih žensk ni. Nekje na teh forumih sem že napisal, da so mi vse ženske všeč. So lahko le mlajše, starejše, lepše, malo manj lepe…
Sicer bi te pa vprašal če si vsaj pol toliko dobra riba, kot si predstavljam jaz? Potem si vredna strela…

Ja, če bi me moški nadlefgoval? Vse kocine bi mi stopile pokoncu in uporabil bi pesti – sem že v prvem postu napisal. Dedcev ne maram!

strelica napisal:

> ha ha …pustimo mene
>
> dam ti primer: kako bi reagiral če bi te nadlegovala ena
> izjemno grda ženska ki jo niti gledati ne bi mogel? Bi bil še
> vedno enakega mnenja?

Oho ti lepoticka ti.strelka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close