Geji so se razpasli
Vcasih so bli homoseksualci tabu. Ce je imela druzina v svojem krogu geja, je bila zakleta. Se mi zdi, da je sedaj vse bolj sprosceno:-)).
Ampak opazam pa, da so geji postali cedalje bolj agresivni do vseh moskih, tudi tistih, ki so straight!
Moj fant dela v lokalu, kjer se menda zbira dosti gejev. Grabijo ga za rit…vceraj, ko je pospravljal mizo, je dobil opazko “kako bi tegale od zadaj”… fant se sprasuje kam to pelje. Drzijo se za rokice, poljubljajo…hehe sef jih postavlja ven :-))
No kaj pravite, lahko moj fant pricakuje, da ga bo kdaj kaksen pocakal za vogalom???
Hehe vedno se heca, ce ponoci okol hodiva: zdej je ze tko, da bodo tebe pretepli, mene pa posilili…koliko je to dalec od resnice?
Vas je kaj strah? 😉
O agresivnosti sem pa že precej slišal tudi jaz. Najbolj mi je šlo na jetra v savni, ko sem sedel in se je eden zapičil s pogledom direkt v mojega, potem pa vpričo mene začel spravljati v pogon svojega. Sem mu rekel, da sem sicer zelo liberalen, da pa me naj drugič prej saj vpraša, če sem v homo tudi nagnjen, ker ni nujno, da so vsi moški taki kot on. Potem je užaljeno vzstal in odšel…
Veš kaj, po moje niso nič bolj agresivni oni do njega kot utegnejo biti straight tipi do žensk. Je pa škoda, da taki skrajno necivilizirani osebki mečejo slabo luč na 95% ostalih gejev, ker jih velika večina ni takih, še zdaleč ne.
Ne pravim, da je to ok, ali karkoli, ampak vsaj ve kako je nam, ko ti kak ogaben sluzavec teži (ki ne razume jasnega NE!), ali kako nam je ob opazkah. Svetujem mu, da naj resno, razločno pove, da mu to ni všeč, pa brez sovražnosti in prezira.
Lp
Ja, vse se neprestano spreminja, v zadnjih 100 letih prav drastično (za primer, veš kdaj smo ženske dobile volilno pravico??) tudi percepcija in razmere v družbi, in dejstvo je, da postajamo vse odprtejši in tolerantnejši do manjšin (vsaj zaželjeno je, da bi bili).
Sploh pa, mislim, da je prav, da ni dvojnih meril, če gre za nadlegovane ženske ali moške, da ne govorim o tem, da ne vidim razloga, zakaj bi se eni skupini ljudi bilo dovoljeno držati za roke in poljubljati v javnosti, drugi pa ne.
“Torej, Marko….če moški posili žensko je to bolj sprejemljivo kot če moški posili moškega?”
A tako grdo sem napisal?
pssst…. bo kr tisto ta drugo.
Forum je zaprt za komentiranje.