Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GA NAJ POKLIČEM?!!

GA NAJ POKLIČEM?!!

To je pa tisto o čemer jaz cel čas govorim. V nečem pač moraš bit izstopat. Podobno pri iskanju šihta, ko se na izbrano prosto delovno mesto prijavi več kot 500 kandidatov, zdaj je pa na tebi, če si dovolj primeren, ali nisi. Če ne znaš obračat jezik, potem pa vsaj na zunanjost daj kaj več. Nabildaj se, lepše se obleci, pojdi k frizerju,…Top babe ne izbirajo povprečnežev. V tem primeru vse kar ti preostane je, da si najdeš sebi primerno, neko luzerko neambiciozno, povprečnega videza…Na dating portalih jih imaš še pa še još.

Včasih je dvom upravičen. Ne poznaš njihovih izkušenj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Včasih je dvom upravičen. Ne poznaš njihovih izkušenj.[/quote]

Včasih že, ne pa v vseh primerih, povsod za vsakega. Zastopim, da se izogneš situacijam v katerih si že bil, pa si jih potem dobil po grbi, qmpak 100 ljudi, 100 čudi.

Ja, če ti je všeč, ga pokliči. Kaj zdaj mencaš brez veze…

Drugič se pa izogni takšni situaciji in lepo daj svojo telefonsko številko. Če ti je tip všeč.
Če ti pa ni, pa si eno izmisli.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Draga moja ljubeča kolegica možkega lahko pokličeš mogoče si mu pa v seč .
Da te bo saj usvajal ter bosta hodila na zmenke .

Jasno, da ga pokliči. Če se izkaže, da je iz MONa, ga še vedno lahko kasneje skenslaš….

Skela ti bi ji lahko pomagala pri prepoznavanju kdo je in kdo ni iz mona…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, če ti je všeč, ga pokliči. Kaj zdaj mencaš brez veze…

Drugič se pa izogni takšni situaciji in lepo daj svojo telefonsko številko. Če ti je tip všeč.
Če ti pa ni, pa si eno izmisli.[/quote]

Ti si pa tud…a veš kolk bi pol mencala, če ne bi poklical že čez eno uro? :-))
Pač zdaj neče izpasti preveč lahka, tekla bo ene tri kroge, preden bo počepnila. Tko nekak…

Pokliči,
ni kaj izgubiti.

Veš vsaj, koliko je ura.

To pa so problemi… Pokličeš, pa je. Saj za moškega ni nič drugače…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Videla sem te na tromostovju..v rokah si imel “Anteno”.Imaš temne lase in modre oči.
Rada bi te spoznala.

:::)) ZRESNI se ženska božja!

Se strinjam, koji ku.rac tok kompliciras?!? Fa.k.

Bolano st.2. Najboljs da si izkopljes bunker in se zapres vanj za 20 let s tono fizola in vsemi dr.romani. Mogoce se ti rata umaknit vsem “cudakom”, ki se plazijo po tem svetu…..

spet ena, ki jo zaradi lastnih frustracij tišči in moti pajčevina med alci na nogah ☺

in NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nikaor ga ne pokliči – ni vreden, da mu zjebeš lajf

Jaz pri vsakem parkiranju na javnem mestu zataknem za volan listič na katerem z velikimi številkami zapisana moja mobi številka.

Moja lepota in galantnost se vidi, razkosni avto tudi…..in ….in….uspeh je zagarantiran.

-;)))))))

Kaj pa mene?

Jest bi se najbolj smejala…..ko bi ženska po tednih traumiranja zbrala korajžo in poklicala…
pol pa ugotovila, da ji je tipson dal fejk številko….
;-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close