Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GA NAJ POKLIČEM?!!

GA NAJ POKLIČEM?!!

Pozdravljeni,

pred nekaj dnevi, me je na parkirišču ustavil zanimiv moški, me povabil na kavo (sem odklonila, ker nisem imela časa), zatem je želel mojo tel (mu je nisem izročila in zatem, je izrazil željo, da vzamem njegovo gsm številko…in bla, bla, …še sama ne vem zakaj, a sem mu “obljubila” da ga pokličem…mogoče… :-)))

No, in sedaj, me rahlo daje -ali ga naj pokličem ali ne?!
(čeprav, mi je že kar nekaj moških izročilo svojo tel, nisem nikoli poklicala nazaj!!) Tokrat, če bom, bo to prvič…
Muči me to, da če ga bom poklicala, da bo mnenja, da sem fulll zainteresirana oz. da mu bo zrasel ego, da bo vse skupaj izpadlo, kot da jaz “lovim” njega, inp. To pa mi ni niti malo všeč in me odbija, sploh, ker ga NE POZNAM.

Kot drugo pa, sem samska in se mi zdi, da je po eni strani “škoda”, da se ne “odzivam” in se “prikrajšam” za kakšno novo poznanstvo.Kakršnokoli.

Zanima me, moški, kaj mislite, če vas ženska, ki ste ji izročili svojo tel. vendarle pokliče?!!

Res je težko tistih par cifer vtipkat v mobitel. Uff, kakšna poteza, za to je potrebno imet OGROMNO poguma.

To je pa problem. Najboljše, da počakaš, da ti bo dal cifro nekdo, ki ga poznaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem zakaj bi ti dal drugače telefonsko, če nebi želel da ga pokličeš. Ok, razmišljaš pa, kot da gledam nek srednješolski ameriški film? Kaj bo mislil? Naj ga? Pozabte te fore, če desc da številko, bod brez skrbi, da jo da, ker si mu všeč.

Nekaj se že odloči. A boš cel lajf tujce spraševala za nasvet?

Misliš, da je samo njo ustavil na parkirišču?:)) Kera naivnost. In “ne bi” se piše narazen. Bemu, kaj nimaš dokončane OŠ??

Evo primer žensk, ni hotla dat cifre, potem je ona dobla cifro, zdaj ne bi poklicala, razlog pa je to, ker jo je strah, kak bo izpadla, ja pol pa bi dala cifro pa bi te on poklical, kere glupe ste ve ženske, resno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Misliš, da je samo njo ustavil na parkirišču?:)) Kera naivnost. In “ne bi” se piše narazen. Bemu, kaj nimaš dokončane OŠ??[/quote]

Kera se tudi piše KATERA. Najbolje mi je, ko se nekdo vžge zaradi banalne pravopisne napake, te uči, sam pa dela še hujše. In ne, nimam oš.
Kaj pa če je samo njo ustavil na parkirišču? Po taki miselnosti si potem lahko sam celo življenje.

Dopovej jim. Jaz jim ne znam.

Glupe babe do konca in še mal čez.. S kakimi neumnostmi se ukvarja glupača

Sem totalno zafrusriran, zato uživam, če ženske zmerjam z glupačami.

Misliš, da je samo njo ustavil na parkirišču?:)) Kera naivnost. In “ne bi” se piše narazen. Bemu, kaj nimaš dokončane OŠ??[/quote]

Kera se tudi piše KATERA. Najbolje mi je, ko se nekdo vžge zaradi banalne pravopisne napake, te uči, sam pa dela še hujše. In ne, nimam oš.
Kaj pa če je samo njo ustavil na parkirišču? Po taki miselnosti si potem lahko sam celo življenje.[/quote]

Sleng je nekaj drugega. Tvoj ne bi pa kar butne ven.

Malo pomisli…zakaj bi samo njo ustavil? Ali pa…zakaj ne bi kdaj drugič še katere ustavil? Ne pozabi, da govorimo o parkirišču, ne lokalu.

Ti si šele naivčina. Kot d abo tip, ki bo recimo tebe pecal v lokalu, samo tebe pecal. V čem si pa ti tako posebna, da bi en tip samo tebe ogovoril.

Točno. Sam še vseeno ne toliko kot ti 🙂

Sleng je dovoljen zate, tipkanje preko mini telefona, kjer se napaka takoj pripeti je pa takoj cela štala. Vem, faks imaš, iq za nobelovo nagrado, eni smo pa pač prebutasti za oš.
Me prav zanima, kje si ti našla tvojega moškega. Še vedno sem mnenja, da vsak, pa naj bo to moški ali ženska, pusti boljši vtis in je v večini primerov tudi boljši, z resnejšimi nameni, kot pa tiste nočne ptice, ki ob dveh ponoči lovijo nekoga… Nebi 🙂

Evo to je pa to, če nimaš oš, manjka, da je ponavadi boljša oseba tista, ki te ogovori sredi dneva…

Ti si šele naivčina. Kot d abo tip, ki bo recimo tebe pecal v lokalu, samo tebe pecal. V čem si pa ti tako posebna, da bi en tip samo tebe ogovoril.[/quote]

To je bil en primer, kjer recimo moški lahko dalj časa opazuje druge okoli sebe in potem pristopi do ženske, ki se mu dopade. Na parkirišču pa kaj? Moški opazuje med avtomobili? Mislm…dej malo vklopi možgane.

Aja ? Čudno. Jaz sem pa povsem miren in zadovoljen ob tem.

Pa kaj misliš, da ima tipa. Ne se hecati. Njej je mimo vse, če jo nekdo ogovori na parkirišču, v lokalu, v parku, v hribih…V Sloužbi je itak neprimerno…take nimajo tipa. Pametne pa so v takih temah, to pa ja.

Kaj se zdaj obremenjuješ? Si pač kakršen si.

Pa kaj misliš, da ima tipa. Ne se hecati. Njej je mimo vse, če jo nekdo ogovori na parkirišču, v lokalu, v parku, v hribih…V Sloužbi je itak neprimerno…take nimajo tipa. Pametne pa so v takih temah, to pa ja.[/quote]

Vstala z levo nogo? Pojdi spat in še enkrat previdno vstani.

Ti si šele naivčina. Kot d abo tip, ki bo recimo tebe pecal v lokalu, samo tebe pecal. V čem si pa ti tako posebna, da bi en tip samo tebe ogovoril.[/quote]

To je bil en primer, kjer recimo moški lahko dalj časa opazuje druge okoli sebe in potem pristopi do ženske, ki se mu dopade. Na parkirišču pa kaj? Moški opazuje med avtomobili? Mislm…dej malo vklopi možgane.[/quote]

Ona ima osnovno šolo. Zato.

Ti jih vklopi. V čem si ti tako posebna, da bo en moški, ki zvečer ženske peca, samo tebe pecal??? Imaš zlato pero v riti?

Tipi, ki pecajo, pecarjo marsikatero. Tipi, ki ne pecajo, pa nobene.

Avtorica, samski tipčki te bodo razrgrali, popljuvali, vse samo, da bo njihov ego povečan.
Daj napiši, da si ga poklicala, da sta šla na zmenek, da je bogat in se bodo razrgali od nevoščljivosti.

To je bil en primer, kjer recimo moški lahko dalj časa opazuje druge okoli sebe in potem pristopi do ženske, ki se mu dopade. Na parkirišču pa kaj? Moški opazuje med avtomobili? Mislm…dej malo vklopi možgane.[/quote]

Ona ima osnovno šolo. Zato.[/quote]

Seveda jo imam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close