Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizerski salon Mitja preko kupona

frizerski salon Mitja preko kupona

Odločam se za nakup kupona za frizerske storitve (barvanje, striženje, fenanje) za 25 EUR. To je polovična cena.

Ga je katera že kupila in šla v salon Mitja v Ljubljani?

zaposlene ima samo vajenke, po celi Sloveniji. Najboljše frizerke so mu že zdavnaj ušle.

res je

Kje je objavljen kupon?

1nadan.si

sama sem kupon kupila ter ga že vnovčila, vendar nad rezultatom nisem ravno zadovoljna. tista njihova barva mi je lase konkretno uničila (prej sem imela zelo zdrave, glede na to, da sem se barvala na blont). frizerka mi je barvo zaradi neprekrivnosti prejšnje blont pustila na laseh kar eno uro. nisem ravno ekspert za to, ampak menim, da je to dosti pripomoglo k temu, da imam lase grozno stanjšane in poškodovane. in ti moji prejšnji svetlo blont lasje so sedaj mišje sivi ter popolnoma brez sijaj, medtem ko je narastek zelo intenziven, sijoč in preveč rumen 🙁
upam, da boste same obvarovale lase pred uničenjem oz. imele večjo srečo kot jaz.

lp, m

jaz sem ga tudi kupila in vnovčla..in sem ful zadovoljna! imam jaz tudi blond barvo (bolj belo, ne rumeno) in dejansko je to prva frizerka, da mi je zadela barvo pa da nisem imela drugačne barve narastka. barvala mi je pa dvakrat, ker mi je ostal malo temnejši narastek. pa tudi znala je svetovat in bila zelo natančna.

sem šla pa na vič, ne vem kako je frizerki ime..samo naj bi bila drugače iz logatca in je nadomeščala zaradi dopustov. imela je pa kratke blond lase 😛 če kaj pomaga?

verjetno je odvisno na katerga frizerja naletiš..kot tud povsod drugot.

sem šla pa tudi v krško v simple prek kupona na striženje in barvanje in me je res lepo postrigla..sem imela pa malenkost (glih toliko, da se opazi) temnejši narastek. sicer pa zelo precizno strigla 🙂

nasploh je pri frizerjih odvisno kdo te striže, lahko ti npr. nekdo cenejši naredi veliko boljšo frizuro kot en high class frizerček ala stilist.. tako, da jaz pravim glede frizerjev je tako- ko najdeš dobrega ga obdržiš in je to to. visoka cena pa seveda ni vedno znak za kakovost..

evo tudi jaz sem izredno zadovoljna, blond prameni narastek…..super je zadela barvo, je pa res, da sem povedala kaj želim in tudi svetovala mi je … hotela sem zelo svetlo blond in ne rumene … in že sem kupila kupon za naslednjo akcijo in naslednji narastek…hahaha…je pa res, da jih večina ne zna povedat kaj bi rade ali pa bi rade naredile kar je nemogoče…..tudi jaz sem bila v Tušu na Viču…in vse pohvale…

Žal sem se tudi jaz odločila za nakup kupona in šla k frizerki v ljubljanski salon – rezultat je obupen. Postrigla me je 3krat preveč, spredaj mi je na franzah naredila stopničko, poleg tega sem morala 1 uro poslušat jamranje nad tem, kako je uoboga, ker mora delat 5 ur na dan… Totalno odsvetujem!!!

no jaz sem šla v Celje. lahko rečem, da sem s frizuro zelo zadovoljna, malo manj pa z VSEM DRUGIM: frizerka mi je torbico popackala z tmno rjavo barvo za lase. to je opazila, ker jo pokrila. ni pa z nje pobrisala barve ali rekla naj jo jaz. za nameček je pregrinjalo še dodatno razpacalo barvo, in tako je torbica uničena.
barva mi je dobesedno razžrla lasišče. med čakanjem(z barvo na laseh) sem večkrat vprašala, če je to normalno, ker me je res močno peklo. ko sem pogledala proti njej, sem videla, da visi na FACEBOOKU!!! v službi, med tem, ko ima stranko. za nameček mi je med sušenjem las s krtačo do krvi spraskala uho.

se pravi: če vam je pomembna frizura, vam salon priporočam, ne jamčim pa vam, da se ne srečamo v kakšni dermatološki ambulanati.

Je bla katera v MB v Platet Tušu?

Jaz sem bila v Mb in grem spet,sem bila zelo zadovoljna. Hitro in kvalitetno. Imam dolge lase. Me je pa strigla gdc. Klavdija.

sem frizer in bom napisal v imenu poštenih frizerjev, ki si kruh služimo brez kuponov. Sam nisem zagovornik kuponov, saj si frizerji s tem znižujejo ceno! Res je, da lahko katera stranka ostane tudi na dolgi rok, samo to dvomim. Po mojem mnenju jih 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ko nedko drug ponuja kupone, pač zavijejo kam drugam. Drug kot drugo…. kvalitete barv se ne da prilagajati lasem. Pri tako nizki ceni, dobite najcenejšo kemijo na lase! VERJEMITE! Ne rečem, da tudi ostale barve niso kemija, vendar je vse odvisno od las do las. Nekatere ženske imajo bolj tanke lase, nekatere bolj močne, nekatere bolj suhe drugim se bolj mastijo itd… in vse ostale tegobe na laseh. V kolikor barva resnično ni najbolj vrhunska, mora imeti frizer na izbiro več vrts barv. Saj se kemija razlikuje. Nekatere barve so bolj agresivne, nekatere manj kljub temu, da so postopki mešanja barv skoraj podobni. S Jaz se pri barvanju prilagajam od stranke do stranke, vse odvisno od tega kakšen tip las imam na stolu. Ne znam si predstavljati da bi za tako ceno lahko naredil kakovostno barvo. To kar se grejo sedaj frizerji, me skrbi iz enega vidika. Ko se bodo ljudje navadili na tako majhne cene (in sodeč po številu prodanih kuponov! bo to resen problem za vse frizerje, ki smo do strank pošteni in ne skrivamo kaj jim damo na lase. Verjamem, da imate v svojih denarnicah, morda premalo denarja in ste zato primorani obiskati cenejše variante, vendar se pred nakupi vedno vprašajte ali bi vi delali za pol manjši dohodek??? Recimo da imate 1000 EUR, bi delali za 500EUR??? ne obstajajo samo dragi frizerji. Obstajmo tudi taki, ki imamo že v štartu dokaj ugodne cene. Sam vem, da nikoli svojih strank nisem odiral. Vedno so dobile za najbolj nižjo ceno najboljše kar jim lahko ponudim. Se pa čudim, da se resnično proda toliko veliko kuponov in se sprašujem je res postalo toliko revnih ljudi???

Tudi jaz sem bila v frizerskem salonu Mitja in sicer v Kopru (Tuš planet). Bila sem že 2x in sem zelo zadovoljna. Delata 2 fanta, ki sta zelo pridna in prijazna. Si tudi barvam lase in ne opazim nobene razlike z drugimi frizerji. Malo me čudi nizka cena, ampak slišim, da tudi drugi frizerji nižajo cene. Očitno si pokrije stroške, ne verjamem, da dela z izgubo. Kar pa se tiče cen, mislim da imajo frizerji nasploh zelo pretirane cene. Njihova ura dela je zelo draga. Imam dve znanki, ki sta lastnici frizerskega salona in sta si naredili ogromne hiše, dobro sta poskrbeli tudi za otroke. Tako da temu frizerju ne dam čisto prav, kar je napisal. Naj se zavedajo, da so dragi, da narod nima denarja in naj se na ta način kar znižajo cene.

Je bil kdo v salonu Mitja , Ljubljana, Bežigrad tuš?

Prav tako sem tudi jaz obiskala frizerski salon Mitja v Ljubljani.. SEM ZELOOO ZADOVOLJNA!
barvanje in striženje je bilo res profesionalno!zato se bom kmalu spet naročila. Glede na to da sem si lase blanžirala in barvala na koncu nisem imela skoraj nič uničenih zato sem ress ZELO ZELOOO ZADOVOLJNA :)))) Že dolgo nisem bila v tako dobrem salonu!!
Vse pohvale frizerju 🙂

Razočarana.

Čudiš se lahko kolikor hočeš. V naši lepi deželici so ljudje ratali revni že nekaj let nazaj. Stanje je ponekod tako kritično, da nekateri nimajo za kruh. Mi ostali, ki še vedno imamo kaj za dati na krožnik, pa si zatiskamo oči in mislimo, da bo samo po sebi minilo. Žal mi je, da vidim in poznam veliko takšnih, ki so res brez vsega, brez služb, brez dostojanstva, samo še številke so in ta država, ki po eni strani enim da denar, po drugi tistim, ki bi si res zaslužili pa ne, ne naredi nič, da bi to stanje izboljšala.
Jaz osebno lahko pomagam s kakšnimi oblačili, hrano za kaj več pa še jaz nimam. In ja, kupujem tudi jaz kupone in sem stalna stranka enega salona, ampak si vedno kupim kupon. Kuponi niso problem, bolj je problem požrešnost podjetnikov, ki raje dajo kuponkotu velikansko provizijo kot da stranki ponudijo direktno v salonu nižjo ceno in s tem več zaslužijo.

Zivjo!

Se popolnoma strinjam s Go. Planto. Žalostno pa je to, da so Slovenci izredno negativno usmerjeni in sami sebe močno podcenjujemo. Če bi Slovenec znal ceniti VSAKO svoje znanje, vsak svoj talent, sprejemat napake in izkoristiti tudi svoje pomankjivosti, bi lahko naredili to deželo v raj in to nebi moglo preprečiti noben zakon, nobena vlada, noben J. Janša, nihče! Torej ponos in proč s skromnostjo in pomilovanjem, pa bomo daleč pršli, tudi do frizur, ki stanejo 60€ 🙂 Ljudje mislijo, da če bodo imeli veliko denarja, da bodo ratali požrešni in pokvarjeni, ne vem pa če razumejo kaj to sploh pomeni. Nekdo, ki denar zasluži (to pomeni na pošten način) vrjetno nikoli ne bo postal požrešen… Kvečjem bo lahko še bolj pomagal ljudem v stiski… Ok mal sem zašla s teme.. ampak saj veste, človeka je treeba naučit lovit ribo, ne pa ji jo dat 🙂

Pred kratkim sem kupila kupon za pramena + striženje + fen frizuro, ker sem se nameravala urediti za poroko, na katero sem bila povabljena. Klicala sem 1 teden prej, pa so imeli saloni v LJ kao vse termine zasedene, od ponedeljka do sobote! Zato sem se naročila v Grosuplje… in povedala, da se naročam za pramena in striženje. Pridem tja, me mlada gospodična vpraša na kakšno storitev sem naročena, povem, ona: ojoj, nimamo blanža, za vaše lase pa potrebujete blanž, samo barva ne bo prijela! In da kao zapirajo salon in jim ne dostavljajo več robe, in da je to sicer šele tisti dan izvedela. In da ne ve kaj naj naredi. Halo!
Sem prosila, če me vsaj postriže, pramena pridem pa drugič delat. Postrigla me je pa tko, kot še nikol v nobenem salonu. Men se je zdel totalno neprofesionalno, sicer je frizura ok, ampak vseeno.
Tako da v Salon Mitja nikoli več.

Ne hodite v salon Mitja v BTC (pri Tušu)!!! Dve blond frizerki, ki samo jamrata, vmes hodita na cigaret in stranke pustita kar same v salonu…

Da ne govorim o katastrofalnem barvanju- lase sem imela tako neenakomerno pobarvane, da sem morala potem še enkrat k frizerju, da mi je popravil barvo. Da ne govorim o flekih po čelu… MOČNO ODSVETUJEM!!!

Res je. v salonu v BTCju sta ti dve blondinki katastrofa – tudi mene sta pustili samo, njuno obnašanje je totalno neprofesionalno, barva je močna – uničila mi je lase, postrižena pa tako, da sem se šla čez par dni popravit. Če torej pridete tja in vidite ti dve, odnesite pete in pridite drugič.

zaposlene samo vajenke
nobena več noče delat ker im ne plačuje
delqju mu zastojn
več am majn same bosanke na vizo

njegove barve so taka kemija da sam tecite stran!!
ima fabriko v srbiji,barve za par centov ,moj lAS PA OD 1KRAT SKURJEN ku konjska griva

Upam, da ste vse te negativne izkušnje tudi sporočili lastniku salona? Če samo jamramo na forumih, se ne bo nič spremenilo. Treba je (ne samo v tem primeru, ampak vedno in povsod), zapisat v knjigo pohval in pritožb, pustiti kje kak mejl na objavljenem naslovu, poklicat in zahtevat vodjo ali lastnika, in vse to povedati. Ne moremo pričakovarti, da bo kdaj boljše, če ne povemo, da je slabo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close