Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizerski salon Mitja preko kupona

frizerski salon Mitja preko kupona

Sama sem bila že dostikrat, prvič samo na striženju in sem bila prezadovoljna, dobila točno tako frizuro kot sem jo želela – strigla me je Nina, ki dosti dela tudi v Grosuplju kolikor sem jo razumela. Sama hodim na Vič (pri Tuš centru).
Naslednjič sem se prišla barvat, barvala me je kratkolasa blondinka, izredno precizno barvanje, barva je prekrila prejšnjo barvo, ene pikice nisem imela nikjer na koži,.. skratka res pohvalno. Edino, kar me je kasneje motilo, je bilo to, da se je barva spirala za moje pojme malo preveč, ampak lahko da je krivo marsikaj drugega kot le barva..

Skratka, sama sem čisto zadovoljna in se imam plan naročit še za pramene prihodnji mesec.. ugodna cena, prijazne frizerke, lušten ambientek, skratka čisto solidno.

No jaz sem bila pred 14 dnevi prvic v Celju preko kupona in sem izredno zadovoljna, barva je bila enkratna, salon poln energije … Res enkratno… Vsekakor priporocam!

Spoštovane dame.

jaz se ne barvam, zato vaših izkušenj nimam, je pa stari pregovor “malo denarja malo muzike” večinoma točen. Pa naj bo to za kvalitetno striženje, kvalitetno barvo in ostale dodatke kot tudi za profesionalen odnos do stranke. Nihče od nas ne hodi v službo, ker bi mu bilo doma preveč dolgčas in kdor je kvaliteten je tudi vreden svojega denarja. Ker pa lastnik frizerskih salonov Mitja svojih zaposlenih ne plačuje redno in pošteno, so mu vsi dobri frizerji že zdavnaj pobegnili drugam ali pa na svoje. Sedaj pa dopolnjuje z vajenkami, nekvalitetnimi in nejevolnimi frizerkami in v uvozom delovne sile iz juga. Predlagane pritožbe v knjigo ali lastniku nimajo smisla, ker ve kakše zaposlene ima. Vzame kar sploh še lahko pri nas dobi. Kaj kvalitetnega pač za tak denar in delovne pogoje ne more dobiti. Nihče, ki ceni sebe ali svoje delo ne bo šel delati, da ga bo imel nekdo za norca in ga izkoriščal. Kar pa se kvalitete barve tiče pa jo tudi pozna, saj je tudi sam lastnik podjetja frizer in jo uporablja. Če je kvaliteta barve na podobnem nivoju kot preostalo, jo ne bi dal na svojo glavo tudi če mi plačajo. In ker ne plačuje svojih zaposlenih pošteno, bi kar upal staviti, da tudi za sestavine barve ne nameni prav veliko. In glede na prebrane komentarje bo očitno držalo.

Za konec pa še komentar na frizerja prej. Sam delam v drugi branži in se strinjam z njim. Vsak mora svoje delo ceniti primerno kvaliteti. Kdor se ne ceni, naj ne pričakuje, da ga bodo drugi. Jaz svoje delo opravljam kvalitetno in pošteno. Za tem stojim in garantiram zadovoljstvo strank. Stranke točno vedo kaj dobijo in zato ostajajo redne in zveste.

Kdor pa je pripravljen za malo denarja kupiti mačka v žaklju, pa je vedno njegova svobodna odločitev. Pred tednom dni mi je na ulici nekdo zelo ugodno ponujal, da mi proda nov Iphone 6s in mi še na misel ni prišlo, da bi ga kupil. Bi ga kupili vi?

Žalostno je, da obstajajo frizerji, ki še postrani nad čelom ne znajo izdelati en cm široke kitke. Bi se pa igrali z zobatimi škarjami in britvicami.
Ne znajo niti postriči konic za en cm in v ravno črto, čeprav to znajo celo napol slepe babice. Zato pa rabijo kupone in trape, ki se ne znajo same pobarvati in ostriči tisti en cm konic.

Vsi, ki kupujete kupone na 1 na dan morate vedeti, da so to zelo slabe stroitve ker tisti, ki tržijo kupone zahtevajo najnižjo možno ceno in izsiljujejo ponudnike. Na tak način ni možno ponuditi dobro in kakovostno storitev. Sem pa sama kupila pri drugih ponudnikih (ne bom delala reklame) in bila zelo zadovoljna. Pri 1 na dan je tvegano ker so tisti, ki ponujajo enostavno prisiljeni uporabljati izdelke slabše kakovosti, da lahko sploh brez izgube pridejo skozi. Žalostno in resnično, mi je ena prijazna gospa vse lepo razložila. Oni so najhujši od vseh, čeprav vsi zahtevajo popust, so oni edini, ki postavljajo svoje pogoje. Poden od podna.

Eva 1….zanima me katera vas je strigla v salunu v celju?

TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O NAKUPU KUPONA. Imam kratke lase, vsako drugo striženje dam pramena. Za umivanje, striženje in fen, pa malo utrjevalca je cena 26 evrov. V pol ure sem gotova. Ko dam še pramena me stane okoli 50 eur. Meni je to zelo drago. Materiala ne porabi skoraj nič, vode, elektrike malo, frizerka je v službi itak, če pridem ali ne. Frizer: tvoj komentar? Meniš, da frizerji niste predragi?

Jaz se sama z brillance po celi glavi in dolžini pa porabim samo 6€.

Mene pa zanima, zakaj kupujete kupone? Jaz pogledam te kuponkote. Če rabim storitev, ki jo tam ponujajo, pokličem tega ponudnika, npr. frizerja in ga vprašam, če lahko enako ceno za to storitev plačam direktno njemu, namesto da nakazujem denar posredniku. Do sedaj so mi še vsi rekli, da z veseljem. Plačam enako ceno njim, meni ni treba nakazovat nekim posrednikom in tiskat kupone, oni pa ne rabijo plačevat provizije.

Frizerji imajo previsoke cene. Sama se strižem pri frizerki ki dela doma na črno, striženje me pride 10 EUR. Barvam se sama z kupljenimi barvami v trgovini.

Zelo me zanima,če je katera že bila v frizerskem salonu Mitja v Kranju v Merkator centru. Šla bi prvič, pa nimam nobenih izkušenj. Ali jih imate ve? Hvala!

Kakašne so vaše izkušnje s frizerskim salonom Mitja v Kranju v Mercator centru? Hvala

Mislim halo? Frizerka je v sluzbi ce pridem ali pa ne. Gospodicna to ni proizvodnja kjer šopajo neke kose, to je salon, in si odvisn od stevila strank in nerejenega dela ne pa mešanja zeaka, pa kje vam je zdrava kmečka logika?

In se replika na mnenje gospe ki pravi da je frizer predrag in da se doma za 10€strize. Ja 10 € je zato ker ne rabi placat najemnine za stol ki se vrti od 350 pa gor. Najem salona pa 600 € pa gor do 1200 1400 na mesec! Ne rabi vode placat, prispevkov, ne rabi placat davka ne rabi placat programa racunalniskega, banko, ne rabi placat elektrike komunale sazasa, itd itd. Barvo ki si jo dajes pa na glavo je pa narejena z pigmenti za tekstil in je močna ker stranka ki jo kupi je kot vrecka presenecenja za njo. Zakaj? Ker mora bit mocna ker neve kaksen las bo treba prekrit! Frizer v salonu z kvalitetnimi barvami ali pa malo manj, pa za vsako stranko posebaj prilagodi barvo in razvijalec barve! Mislim kako trapasto in nevedno nekateri podajate brihtne komentarje. Drzite se svojega posla. Bi lahko napisala cel roman da bi vam odprla oci pa je nesmiselno. Imejte se radi pa se dejte cenit. Ps. Dover frizer ima cebo visjo ker hodi redno na seminarje ki so zelo dragi, ima odlicen material, dobre šampone hud styling, ogromno znanja, za 20€ kot imas na kuponu pa te lahko soseda zrihta…. pa zamisli kaj dajes na glavo….kuponko je podjetje ki je slabe podjetnike sprabil na tako tocko da so sami sebi zaceli pljuvati v skeldo in pljuvajo se sedaj. Ps. Zato tudi je Mitja salon izmed 33setih samo se 6 pa se jih zapirajo…. 😉

Sama se držim frizerja h kateremu hodim že vrsto let. Ravno tako maserja in kozmetičarke. Sem zadovoljna z njimi in jih ne menjam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close