Fito izkaznice samo za tiste, ki imajo kmetijsko gospodarstvo
modrivrag, 17.11.2024 ob 22:50
hja777, 17.11.2024 ob 22:43
My moon, 17.11.2024 ob 18:18
Žall, 17.11.2024 ob 18:00
Julij Cezar, 17.11.2024 ob 16:50
sploh ne razumrm zakaj vas to briga, mar niste sposobni pridelat hrane brez fitofarmacevtskih sredstev?mene bi bilo posteno sram ce bi jih uporabljal
Gre za vinogradnike, ki imajo manj kot ha, a oddajajo, prodajajo grozdje. Brez škropljenja v teh vinogradih grozdja ne bo.
Ponekod v vadeh ima skoraj vsaka hiša tak vinograd, a se s kmetijdtvom ne ukvarjajo. Kaj pa tej?
Ali preusmeritev v ekološko ali pa konc pijančevanja ?. Pa saj za kak cuprablau in žveplo najbrž ne potrebuješ izkaznice. Za sistemik pa jo.
za kuperablau rabiš IZKAZNICO
Za kuperablau ne, ker nič takega sploh ne obstaja.☝️???
ok si se vtaknil v tipkarsko napako .
Cuprablau
modrivrag, 17.11.2024 ob 22:54
Hja hehe, 17.11.2024 ob 22:49
modrivrag, 17.11.2024 ob 22:35
Hja hehe, 17.11.2024 ob 22:30
Sprašujem, 17.11.2024 ob 22:18
Hja hehe, 17.11.2024 ob 22:13
Pogoj za pridobitev izkaznice je vpis v register kmetijskih gospodarstev. Tisti, ki ne izpolnjujejo pogoja za vpis v register, bodo izviseli. Pogoj za vpis je 1 ha kmetijskih ali gozdnih površin ali 0,2 ha sadovnjaka ali 0,1 ha jagodičevja ali 0,1 ha oljčnika… vrtičkarji torej odpadejo ampak ti že sedaj večinoma niso imeli izkaznice.
Kako bo ta vpis potekal? Bo potrebno voditi kaksno dokumentacijo?
Kdor je želel uveljavljati kakšne ugodnosti kmetijske politike ali registrirati npr. ekološko kmetovanje, je moral predhodno registrirati kmetijske površine in seveda voditi natančne evidence. Sam vpis vinograda, oljčnika ali sadovnjaka v register za sabo še ne potegne vodenje evidenc. Za pridelovalce grozdja, vina, oljk vem, da morajo 1x letno prijaviti količino pridelka na upravno enoto.
Vemo mi vse to. Ne rabiš odkrivat tople vode lulča cesarjeva tupa hehe. Kot pogoj za izobraževanje o FFS si si pa to gladko izmislilo. To da poscana lulča cesarjeva praviloma laže, tako že vsi vemo. ☝️?Ker si gnusni smrdljivi sociopatek hehe. Enako je kot je bilo, le poimenovanje je drugačno.
Komentar je namenjen @sprašujem. Vpis v register pa je potreben pogoj za pridobitev izkaznice za poklicnega uporabnika. S tvojim ‘lulčkom’ se pa raje zmenita za randi, da ne bosta zasvinjala vse teme.
Link prosim za tvojo trditev za usposabljanje. Link?
Meni ne moreš flancat bedarij. Bedasto je pa da druge zavajaš teslo maloumno gnusno, ki pa res ne vedo.
pa saj ga imaš zgoraj:
modrivrag, 17.11.2024 ob 23:17
To si pa tako inyerpretiralo kot Kuperablau…..jaoooo. Po moje tebi ne bo nič od tega zadoščalo, boš rabilo potrdilo od psihiatra o opravilni sposobnosti.☝️? Pa kje se vzamete taka teleta?….eeeh, brez veze. Zguba cajta z idiotom..
lej, če ti je v veselje, da se zgražaš nad tipkarsko napako, pa imej svoj užitek.
Mene ne gane.
Aja. Pa najprej pospravi pod svojim pragom:
“To si pa tako inyerpretiralo kot Kuperablau”
Ne širite neutemeljene panike, Izkaznica poklicnega izvajalca še sploh ne obstaja. V veljavi so še vedno izkaznice o izvajalcu ukrepov. S to izkaznico se bodo še naprej kupovala FFS. Po poteku in obnovitvenem tečaju jo bo zamenjala nova izkaznica in nič prej. Razen tistih, ki se bodo na novo vključili v usposabljanje.
Ne širite panike s selektivnim branjrm zakonodaje, 17.11.2024 ob 23:59
Ne širite neutemeljene panike, Izkaznica poklicnega izvajalca še sploh ne obstaja. V veljavi so še vedno izkaznice o izvajalcu ukrepov. S to izkaznico se bodo še naprej kupovala FFS. Po poteku in obnovitvenem tečaju jo bo zamenjala nova izkaznica in nič prej. Razen tistih, ki se bodo na novo vključili v usposabljanje.
PA da vidimo
Forum je zaprt za komentiranje.