Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek film o Desi Muck

film o Desi Muck

Kdor je gledal film O Desi Muck, je videl, da je ta slovenska pisateljica in vsestranska umetnica, mati treh odraslih otrok.
Ona je rojena 1955, oče njenih otrok pa leta 1927.
Kakšno se vam zdi tako razmerje, meni se zdi razlika ogromna.

Ko vidim Deso me pritisne srat. Za film bi bilo bolje, da nisem slišal zanj, kaj šele, da bi ga imel željo videti.

Ko vidim Deso me pritisne srat. Za film bi bilo bolje, da nisem slišal zanj, kaj šele, da bi ga imel željo videti.
[/quote]
Zakaj, kaj te moti pri njej? Privatno življenje ali ustvarjalnost?

[/quote]

So nage babe na koledarju.
Desa Muck je pa simpatična in fejst punca.
Kar se pa tiče razmerij :on je slaven režiser, ona pa tudi v umetniškem svetu.Sicer pa sta že dolgo narazen.

Zakaj, kaj te moti pri njej? Privatno življenje ali ustvarjalnost?
[/quote]

Televizije gledam zelo malo in kadar jo “odprem” vidim to tečno babo, ki se samo pači in pri tem se sprašujem, kdo ji drži palico, da na nacinalki toliko pojavlja. Meni je nezanimiva totalno.
Zaradi takšnih bi jaz nehal plačevati TV prispevek. Na kozlanja mi gre!

Res pa je, kdo sem jaz, da bi sodil.

Televizije gledam zelo malo in kadar jo “odprem” vidim to tečno babo, ki se samo pači in pri tem se sprašujem, kdo ji drži palico, da na nacinalki toliko pojavlja. Meni je nezanimiva totalno.

[/quote]

Dese ne smeš gledati, njo moraš brati, je mojstrica besede.

[/quote]

Škoda da nisi ti na TV.Kok bi bilo šele potem ene tečnobe in kozlanja.

[/quote]

Privatno je ne moti nič in nič ne vem o njej. Tu sem sedaj nekaj prebral in je ne moti.
Zakaj bi je kaj motilo? Ni mi soseda.

Škoda da nisi ti na TV.Kok bi bilo šele potem ene tečnobe in kozlanja.
[/quote]
Strinjam se s teboj!

Dese ne smeš gledati, njo moraš brati, je mojstrica besede.
[/quote]
Hvala.
Bom kupil kakšno njeno delo.
Kaj mi priporočaš?

Roko na srce, Desa ni ravno cvet lepote, ima pa šest let mlajšega tipa, ki zelo solidno izgleda in je poslovnež.
Take tipe ponavadi ujagajo šest ali več let mlajše, ne pa starejše.

Kje je bil ta film? Bo treba pogledat. Meni je Desa zelo antipatična v vseh vlogah na TV. No, saj so si vse zelo podobne, Nekaj malega sem prebrala, bom še kaj. Mi je bilo všeč.
Kako izgleda je drugotnega pomena, še bolj njeno osebno življenje. Vedela sem le, da ima tri hčere, ne kdo je mož, ne koliko je star.

Prejšnja ga je pustila……

Pri pametnih moških prevladajo druge kvalitete, ne mini kiklca in tangice.

Hči ima rada njene knjige. Tud jaz sem že kakšno prebrala čisto tako da vidim kaj mladi berejo.
Privat življenje me ne zanima. Mi je pa kot pisateljica všečna.

Igor Blažina, dip. pravnik, direktor dveh firm, v mladosti je delal kot model in zgleda še zdaj uh. Je pa star 53 let, Desa 62.

Očitno se je naveličal lepih žensk.

Z lepimi ženskami so same težave.

[/quote]

Ze nekaj let ker me je motilo bistveno vec drugih zadev..kreganja in primitivnosti. Desa mi je pa od nekdaj simpaticna in srckana. Ena taka svetla dusica in ji zelim vse najboljse.

Z lepimi ženskami so same težave.
[/quote]

Moj prijatelj, ki ima res lepo ženo, vedno zelo resno komentira, da bo njegova naslednja ženska grda.

Pri pametnih moških prevladajo druge kvalitete, ne mini kiklca in tangice.
[/quote]
Pametni in zreli ljudje v cloveku iscejo globino in druge pomembne(jse) kvalitete. Plehki tj plitki in primitivni se koncentrirajo na zunanje ovojne simbole. Vsakemu svoje.

On je letnik 1961. Torej, koliko je star?

Ne vem, če so njene knjige osebno izpovedne. Vsekakor so sočne.
Ali pa prevladuje v njih neizpolnjeno hrepenenje.

Kolumne so bile vse več ali manj osebno izpovedne, tudi proza, je sama povedala. Zna z besedami.

Od vseh tipov, ki nastopajo v tem dokumentarcu, je njen najboljši. Dobrega tipa ima, res.

http://4d.rtvslo.si/arhiv/dokumentarni-filmi-in-oddaje-razvedrilni-program/174508990

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close