film o Desi Muck
Ta možakar bi si komot našel eno s postavo peščene ure 15 let mlajšo in si z njo ustvaril družino. Pa je z Deso, ki ima postavi stoletne bukve in tri odrasle otroke.
Sem jo sicer kot otrok zelo rada brala, ni pa mi smešna kot scenaristka. Smešna mi je, ko se ne trudi biti smešna, v drugem delu oddaje je bolj prijetna kot na začetku.
Tega moškega ji vsekakor privoščim, res deluje kot moški na mestu.
Pišete, da je inteligentna? Kako pa to, da ima samo OŠ?
Meni se zdi, kot da ima malo DS. Vsaj obnašanje je tako. Faca depresivna, telo kot vreča špeha (prenažira se kot Šugman – špeh na špeh, za zdravo prehrano se slišala ni), nanjo se očitno limajo moški z izrazito slabo samopodobo. In ki žele seks z debeluharico. Ona pa na take, ki jo bodo vzdrževali. Tudi Svetlana ima “bela jetra”.
Omenjenim je morala seksualno storiti tudi najgrše stvari (žretje pimpla, kakanje v usta, driska, molža itd.).
Desa je zagotvo pametna in dobra pisateljica, njen TV humor je pa precej cinične (po domače, žleht) sorte, podobno kot Zrnečev. Kot da je nujno treba nekoga zaklat, da se bo publika narežala. Imam občutek, da s tovrstnim humorjem mal kompenzira svoje frustracije. Kot njen antipod bi pa izpostavil Kobala, ki kljub resnični duhovitosti ni nikoli zares žleht.
Sem gledala, pa nikjer ne pove, da je njen mož, oz. oče njenih otrok letnik 1927. Od kje tebi ta letnica?
[/quote]
Najbolj super je, ker še vedno piše in vsaka nova zgodba je nekaj čisto drugačnega. Tale nova je res zabavna!Vaš link https://malijunaki.si/otroske-knjige/jaz-sem-titina-in-taksna-pac-sem%5B/url%5D
Forum je zaprt za komentiranje.