Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek film o Desi Muck

film o Desi Muck

Mene mine, ko odpre usta, mi jw grozen njen glas in zavijanje, berem jo pa rada.

Odpri si tukaj navedeni arhiv in si oglej film.

Desa je lepa ženska ne samo lepa tudi simpatična , samo poglejte njene poteze, ja in tudi inteligentna je.
Sicer pa ko si v letih ne iščeš samo lepoto, ampak še kaj drugega. Lepota mine, tisto drugo pa ostane.

Iz filma je razvidno, da je bilo njeno življenje zelo razigrano.
Njen prvi mož je bil Pavle Zidar.

Desa je carica, tako kot Svetlana, obe spadata med najbolj brane slovenske avtorje.

Ta možakar bi si komot našel eno s postavo peščene ure 15 let mlajšo in si z njo ustvaril družino. Pa je z Deso, ki ima postavi stoletne bukve in tri odrasle otroke.
Sem jo sicer kot otrok zelo rada brala, ni pa mi smešna kot scenaristka. Smešna mi je, ko se ne trudi biti smešna, v drugem delu oddaje je bolj prijetna kot na začetku.

Tega moškega ji vsekakor privoščim, res deluje kot moški na mestu.

Pišete, da je inteligentna? Kako pa to, da ima samo OŠ?

Meni se zdi, kot da ima malo DS. Vsaj obnašanje je tako. Faca depresivna, telo kot vreča špeha (prenažira se kot Šugman – špeh na špeh, za zdravo prehrano se slišala ni), nanjo se očitno limajo moški z izrazito slabo samopodobo. In ki žele seks z debeluharico. Ona pa na take, ki jo bodo vzdrževali. Tudi Svetlana ima “bela jetra”.

Omenjenim je morala seksualno storiti tudi najgrše stvari (žretje pimpla, kakanje v usta, driska, molža itd.).

Rekla bi, da je malo posebna. Njeni nastopi me sploh ne prepričajo.
Prebrala sem eno, dve njeni knjigi. Sta zelo dobri.

Desa je zagotvo pametna in dobra pisateljica, njen TV humor je pa precej cinične (po domače, žleht) sorte, podobno kot Zrnečev. Kot da je nujno treba nekoga zaklat, da se bo publika narežala. Imam občutek, da s tovrstnim humorjem mal kompenzira svoje frustracije. Kot njen antipod bi pa izpostavil Kobala, ki kljub resnični duhovitosti ni nikoli zares žleht.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Blazinov kolega, ki pravis, da ga poznas, prosim za podatek, ali se morda njegov oce klice Peter?
Hvala za odgovor.

Sem gledala, pa nikjer ne pove, da je njen mož, oz. oče njenih otrok letnik 1927. Od kje tebi ta letnica?

Dese ne smeš gledati, njo moraš brati, je mojstrica besede.
[/quote]

Zelo se strinjam. Odlična pisateljica, kolumnistka, a njene vloge ji pa res niso pisane na kožo.

Sem gledala, pa nikjer ne pove, da je njen mož, oz. oče njenih otrok letnik 1927. Od kje tebi ta letnica?
[/quote]

https://sl.wikipedia.org/wiki/Mako_Sajko

bil nekaj časa kot model, in njegova žena je res zelo lepa ženska, pravnica. Je pa tudi kolega od Boruta Pahorja?

Zelo se strinjam. Odlična pisateljica, kolumnistka, a njene vloge ji pa res niso pisane na kožo.
[/quote]

…glumi samo sebe. to se mi je zdelo v intervjuju v filmu. res je nekako posebna.
kot pisateljica je zelo dobra. ta igra pa…? kaj vem, meni ni všeč. težko jo gledam, pravzaprav.

Po mojem je bilo v tem filmu preveč spominov. Kot bi poveličevali neko zelo staro osebo. Kako je ona dobra, kako bi podarila oblekce za otroka, kako bi sprejela pod streho vsako žival, kako bi vsem pomagala.
Na trenutke se mi je zdelo, kot, da gledam film o materi Terezi.

Pa dajte že mir, no. Desa je carica. Kljub raznoraznim težavam ji je uspelo marsikaj, kar marsikomu ne, ker prej vrže puško v koruzo. Raje se učite od nje, kot da jo tu osirate.

[/b]

Koga tukaj misliš?

[/b]

Koga tukaj misliš?
[/quote]

Njen sedanji oartner. Blažina.

O Desi Muck vse najboljše, toda njena razmerja so res nenavadna.

Do kolen ji ne sežete !

Najbolj super je, ker še vedno piše in vsaka nova zgodba je nekaj čisto drugačnega. Tale nova je res zabavna!Vaš link https://malijunaki.si/otroske-knjige/jaz-sem-titina-in-taksna-pac-sem%5B/url%5D

[/quote]

Mako Sajko rojen 19.1.1927, ima 91 let. Menda je bila 4x poročena.
Ampak tudi Igorja Blažina ne vidim v daljšem razmerju z njo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close