feminizem uničuje življenja
Če samo na take naletavaš, kot si jih zgoraj opisal, ti očitno prija tak način življenja. Vsaj podzavestno. Ne vem, ampak jaz s tipi, kot sem jih opisala, nimam pogosto opravka, ker ne zahajam na kraje, kjer se zbirajo.
Grem pa velikokrat na sprehod po mestu, rada opazujem mimoidoče ljudi in lovim njihove poglede. Nekateri so prav zanimivi, tisti ki se zapečejo v spomin, pa dostikrat pripadajo na prvi pogled popolnoma nezanimivim tipom.
Še najbolje je pa iti na izlet v kako odročno vas, tam so pa prav vsi pogledi zanimivi 😉
Meni sploh ni jasno kaj ima feminizem in emancipacija veze s to temo :).
V tej temi gre za tipa, ki blati svojo prijateljico in razmišlja o tem, da bi jo podrl, to sem jaz razbrala. O feminizmu in emancipacij pa nič.
Je pa punca v žalostni situaciji: ker ima ljudi kot je meščan za prijatelje in ker je brez službe zraven pa še študirala smer, ki je težko zaposljiva.
Tip, ki je štartal ta thread je bizgec, al pa se ne zna izražat. Kar pomeni, da je… bizgec.
Feminizem je direkten rezultat nesposobnosti komunikacije z moškim. Simone de Beauvoir je bila “moški” v načinu razmišljanja in ženska po spolu. Ženska z moškin načinom razmišljanja tipično takoj pogori, ker igra svojo igro na tujem teritoriju. Tudi moški z ženskim načinom razmišljanja pogori, ker ne igra na svojem teritoriju. Razlika med obema je, da žensko premaga inteligentnejši moški, moškega pa bolj neumna ženska.
Zgoraj omenjena “razveza” je rezultat permisivne vzgoje in pokvarjenega zahodjnaštva (uspeh, denar, lepota). Takih zgodb sem slišal na tisoče. Kakšna praznina.
Ta kolegica je na boljsem kot tvoja punca ki deli zivljenje nefeministicno z debilom ki bi podrl staro znanko,ce slednja ne bi poznala tvoje bejbe.feminizem je samo beg iz laznega zanikrnega prostora ki mu pravite ljubezen.no eni vemo da je to v vecini primerov en sam nateg in pocakano na ljudi ki so nas vredni in ne pisejo sranja o nasem gibanju po forumih
Feminizem je v osnovi fašistična ideologija. Gre za to, da duševno bolne, zavistne ženske, ki iz kakršnihkoli razlogov niso sposobne imeti partnerskega odnosa. Za svojo nesposobnost krivijo okolico, predvsem moške, ki so jim nedostopni. To je nekako tako, kot bi se jezil na vreme ali pa na čas. Nekdo bi jim moral plačati psihiatra.
Sem mnenja, da je feminizem preživet.
Ženske imajo na zahodu enake pravice kot moški.”
Ženske v Evropi, USA in Sloveniji iso diskriminirane, niso zatirane, še manj ogrožene.
Če se želi katera borit za zatirane ženske mora it v muslimanski svet in se borit tam.
Problem feminizma je, da deklarirane feministke v večini sovražijo moške. Te so najbolj glasne in se jih najbolj sliši. Mislim, da tudi vodijo barko feminizma. Zato tudi termin toksična feministka. Zato tudi večina moških in žensk prezira feminizem.
Feminizem je na papirju borba za enakost, v resnici pa borba za prevlado žensk in zatiranje moškosti.
Nacizem se je na papirju boril za enakost Nemcev, v resnici pa je uničeval Žide. Feminizmu je fašizmu enak, na papirju se bori za enakost, v resnici pa poskušajo uničevati moškost.”
Forum je zaprt za komentiranje.