Fantu na noben način ne pride
Imam ga rada, ampak ne vem če ravno brezpogojno? mislim to je kar močna beseda. Pač nama par stvari v zvezi še ne štima, ampak jaz bom pač še vztrajala z njim… Meni je pač razumljivo, da se sprašujem ali je kaj z mano narobe, sem njemu neprivlačna in ima zato težave.[/quote]
Zakaj bi bil s teboj in vztrajal s teboj ce mu nisi privlacna? Sej noben fant ni z neko punco v zvezi zaradi usmiljenja ali pac zato ker na ‘trgu’ ni nic boljsega..?[/quote]
Ja sej to tudi jaz mislim, če ne bi hotel biti z mano, bi lahko še vedno ostala prijatelja.
Imam ga rada, ampak ne vem če ravno brezpogojno? mislim to je kar močna beseda. Pač nama par stvari v zvezi še ne štima, ampak jaz bom pač še vztrajala z njim… Meni je pač razumljivo, da se sprašujem ali je kaj z mano narobe, sem njemu neprivlačna in ima zato težave.[/quote]
Zakaj bi bil s teboj in vztrajal s teboj ce mu nisi privlacna? Sej noben fant ni z neko punco v zvezi zaradi usmiljenja ali pac zato ker na ‘trgu’ ni nic boljsega..?[/quote]
Tebi vsekakor predlagam, da si natakneš očala ali končno odpreš oči, razlogi zakaj je kdo skupaj so različni…ne vem od kje ta fama, da je vse le v privlačnosti?
Ja on je bolj miren, tih 😉 tega ne bom mogla spremenit, lahko pa delam na sebi, da se jaz umirim…[/quote]
Zakaj bi se morala “umiriti”? Da bi imel bolj pasivno in podredljivo žensko, da se ne bi počutil ogroženega (pred žensko spolnostjo)? Torej en sado-mazo odnos? To nima veze s tabo, če si že v štartu ni želel spolnosti in si morala ti dajati pobudo za vse, da se je “zmigal”. Enako ne igra nobene vlgoe, kdaj sta začela s spolnostjo, magari po par tednih ali po enem letu, ampak v njem ni nobene “gorečnosti” in želje, pobude, samoiniciative, da bi mu bila poželjiva.
Ja, po 4 mesecih spoznavanja kar trdit, da nista za skupaj, je pa kar malce preveč iluzorično. Zakoji k*urac naj bi se ona spreminjala in hodila preko sebe, on pa naj ostane tak kot je? OBA se morata spreminjat, če želita funkcionirat, prav oba. In da pride do neke spremembe v razmerju, mora preteči nekaj časa, ne zgodi se čez noč.
Sicer se pa strinjam z zm.samico: Tebi vsekakor predlagam, da si natakneš očala ali končno odpreš oči, razlogi zakaj je kdo skupaj so različni…ne vem od kje ta fama, da je vse le v privlačnosti?
NI vse v privlačnosti!
Ja on je bolj miren, tih 😉 tega ne bom mogla spremenit, lahko pa delam na sebi, da se jaz umirim…[/quote]
Zakaj bi se morala “umiriti”? Da bi imel bolj pasivno in podredljivo žensko, da se ne bi počutil ogroženega (pred žensko spolnostjo)? Torej en sado-mazo odnos? To nima veze s tabo, če si že v štartu ni želel spolnosti in si morala ti dajati pobudo za vse, da se je “zmigal”. Enako ne igra nobene vlgoe, kdaj sta začela s spolnostjo, magari po par tednih ali po enem letu, ampak v njem ni nobene “gorečnosti” in želje, pobude, samoiniciative, da bi mu bila poželjiva.[/quote]
Okej, in a se potem splača vztrajat, če je pobuda in želja samo pri meni, pri njemu pa bolj nek prijateljski odnos?
Zakaj bi se morala “umiriti”? Da bi imel bolj pasivno in podredljivo žensko, da se ne bi počutil ogroženega (pred žensko spolnostjo)? Torej en sado-mazo odnos? To nima veze s tabo, če si že v štartu ni želel spolnosti in si morala ti dajati pobudo za vse, da se je “zmigal”. Enako ne igra nobene vlgoe, kdaj sta začela s spolnostjo, magari po par tednih ali po enem letu, ampak v njem ni nobene “gorečnosti” in želje, pobude, samoiniciative, da bi mu bila poželjiva.[/quote]
Okej, in a se potem splača vztrajat, če je pobuda in želja samo pri meni, pri njemu pa bolj nek prijateljski odnos?[/quote]
A si ti malo naivna, neodgovorna? Se sploh zavedaš teže vprašanja, ki si nam ga zastavila?
Ja, po 4 mesecih spoznavanja kar trdit, da nista za skupaj, je pa kar malce preveč iluzorično. Zakoji k*urac naj bi se ona spreminjala in hodila preko sebe, on pa naj ostane tak kot je? OBA se morata spreminjat, če želita funkcionirat, prav oba. In da pride do neke spremembe v razmerju, mora preteči nekaj časa, ne zgodi se čez noč.
Sicer se pa strinjam z zm.samico: Tebi vsekakor predlagam, da si natakneš očala ali končno odpreš oči, razlogi zakaj je kdo skupaj so različni…ne vem od kje ta fama, da je vse le v privlačnosti?
NI vse v privlačnosti![/quote]
Ja ja ni vse v privlacnosi, ampak ce Manja hrepeni po njej in jo to najeda (ceprou to je lahko tako kot je en napisal le en del problema kateremu ona pripisuje najvecji problem).
vendar glede na napisano potem, se zacnem res sprasevati da ni to mogoce pa res. ti je reku da bi rad le prijateljstvo pa ga ti ne spustis od sebe?
NI vse v privlačnosti![/quote]
Ja ja ni vse v privlacnosi, ampak ce Manja hrepeni po njej in jo to najeda (ceprou to je lahko tako kot je en napisal le en del problema kateremu ona pripisuje najvecji problem).
vendar glede na napisano potem, se zacnem res sprasevati da ni to mogoce pa res. ti je reku da bi rad le prijateljstvo pa ga ti ne spustis od sebe?[/quote]
Ne, tega mi ni rekel. In jaz ga dovolj pustim od sebe, če tako želi 😉
Jst 27, on 32.
Ne iščem izgovorov, rada bi odgovore na določena vprašanja. Ne mislim ga pustit, ampak včasih si paše rahlo olajšat dušo in vprašat za nasvet, ali je to normalno da mojemu fantu, ki naj bi bil prostovoljno v zvezi z mano in me imel rad, pri seksu ali oralno ali kako drugače nikoli, ampak res NIKOLI ne pride. To me muči.
Kaj lahko jaz naredim, da bo njemu bolje, v smislu, da mu pride? ali to pač ni smisel spolnih odnosov in si jaz vse skupaj narobe predstavljam in delam dramo tam, kjer sploh ni potrebna???
Jst 27, on 32.
Ne iščem izgovorov, rada bi odgovore na določena vprašanja. Ne mislim ga pustit, ampak včasih si paše rahlo olajšat dušo in vprašat za nasvet, ali je to normalno da mojemu fantu, ki naj bi bil prostovoljno v zvezi z mano in me imel rad, pri seksu ali oralno ali kako drugače nikoli, ampak res NIKOLI ne pride. To me muči.
Kaj lahko jaz naredim, da bo njemu bolje, v smislu, da mu pride? ali to pač ni smisel spolnih odnosov in si jaz vse skupaj narobe predstavljam in delam dramo tam, kjer sploh ni potrebna???[/quote]
Ženska – še tretjič in zadnjič: naženi ga k zdravniku; razloži mu, da se to tebi ne zdi normalno in da te skrbi zanj ter da imaš številne pomisleke glede tega, če je res to ok; nikakor pa mu ne omenjaj neumnosti, da si neprivlačna, če si za to “posledico” ti kriva, ali da je morda gej, s tem boš le vajini mladi zvezi poceni prodajala izgovore, tam kjer niso potrebni!
Jst 27, on 32.
Kaj lahko jaz naredim, da bo njemu bolje, v smislu, da mu pride? ali to pač ni smisel spolnih odnosov in si jaz vse skupaj narobe predstavljam in delam dramo tam, kjer sploh ni potrebna???[/quote]
Ženska – še tretjič in zadnjič: naženi ga k zdravniku; razloži mu, da se to tebi ne zdi normalno in da te skrbi zanj ter da imaš številne pomisleke glede tega, če je res to ok; nikakor pa mu ne omenjaj neumnosti, da si neprivlačna, če si za to “posledico” ti kriva, ali da je morda gej, s tem boš le vajini mladi zvezi poceni prodajala izgovore, tam kjer niso potrebni![/quote]
Pomoje k zdravniku ne bo šel, ker on meni, da problema sploh ni.
Tvoje mnenje ne šteje nič…dober izbor ali morda izbirek – to sama presodi. Ko smo že ravno pri neizlivih ipd Taoisti imajo filozofijo/znanje, da moški naj ne bi izbrizgal semena (je pa spolno aktiven), ker s tem zaključkom odda precejšen del svoje energije oz če ostaja “poln”, da s tem krepi svojo moč in zdravje. Ker nisem tip, ne morem povedati če je kaj na tem ali je to spet ena od n bedarij, ki se masovno prodaja po svetu; morda tvoj fant “trenira” kakšno takšno zadevo….vprašaj ga :))))
Tvoje mnenje ne šteje nič…dober izbor ali morda izbirek – to sama presodi. Ko smo že ravno pri neizlivih ipd Taoisti imajo filozofijo/znanje, da moški naj ne bi izbrizgal semena (je pa spolno aktiven), ker s tem zaključkom odda precejšen del svoje energije oz če ostaja “poln”, da s tem krepi svojo moč in zdravje. Ker nisem tip, ne morem povedati če je kaj na tem ali je to spet ena od n bedarij, ki se masovno prodaja po svetu; morda tvoj fant “trenira” kakšno takšno zadevo….vprašaj ga :))))[/quote]
Ja on pravi, da je njemu fajn tko, da lahko dalj časa uživa in potem vse skupaj traja dalj časa 😉 sej na nek način ima smisel, mah sploh ne vem, kaj dramatiziram ;);) too much sem zakomplicirala spet 😀
samo zato ker ti ne razumeš vzroka, še ne pomeni, da jo zajebava u glavo.
Pa vzdržite se obsojanja in prehitrega sklepanja. Razmerja se ne furajo na ultimatih in ne peljejo se stvari na nož.
ManjaP, dobila si veliko odgovorov v kratkem času, preden se česarkoli lotiš, jih lepo prespi. Ne reagiraj na 1. žogo.
Tvoje mnenje ne šteje nič…dober izbor ali morda izbirek – to sama presodi. Ko smo že ravno pri neizlivih ipd Taoisti imajo filozofijo/znanje, da moški naj ne bi izbrizgal semena (je pa spolno aktiven), ker s tem zaključkom odda precejšen del svoje energije oz če ostaja “poln”, da s tem krepi svojo moč in zdravje. Ker nisem tip, ne morem povedati če je kaj na tem ali je to spet ena od n bedarij, ki se masovno prodaja po svetu; morda tvoj fant “trenira” kakšno takšno zadevo….vprašaj ga :))))[/quote]
jst priznam da meditiram. ne me tepst, prosm!
Forum je zaprt za komentiranje.