Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek erotičen sms

erotičen sms

Ljubo dekle, nisi sama nocoj,
nekje je nekdo, ki je v mislih s teboj.

Nekje je nekdo, ki hrepeni po tvojih dlaneh,
te objema v mislih in boža po mehkih laseh.

Ko v samoti sobice tvoje, te bo spanec zasnubil,
vedi, da nekje je nekdo, ki s teboj bi se ljubil.

In vse obiskovalke MON-a imajo že mehka kolena. :)))

Zmotil me je ponavljajoči tekst “nekje je nekdo”, kot da ne bi sms-a poslal le en človek, pač pa neko društvo patetikov.

Zakaj še nisva midva seksala?

Zmotil me je ponavljajoči tekst “nekje je nekdo”, kot da ne bi sms-a poslal le en človek, pač pa neko društvo patetikov.[/quote]
innaj tisti tam tudi ostane

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To mora (kot večino stvari) prit iz tebe, drugače je nesmiselno. Eni radi leporečijo in na dolgo opisujejo, drugim je to všeč, tretjim je dolgočasno … če boš delal samo to, kar drugi pričakujejo od tebe oz. boš samo ti tisti ki jim bo skušal ugajati, boš na koncu sebe izgubil. Zaradi nekaj prepisanih stavkov z neta se to še ne bo zgodilo, jasno, ampak vprašaj se, kaj želiš sporočit ženski, kateri bi napisal vroči sms. Zamisli si jo v neki sexy pozi in ji jo opiši. Lahko je to samo par besed.

In vse obiskovalke MON-a imajo že mehka kolena. :)))[/quote]

Če vas pa tale patetika, ta bizarnost od poezije, ta beda od kao erotičnega smsa, gane, potem ste pa res plehke kot ponev za palačinke 🙂

In vse obiskovalke MON-a imajo že mehka kolena. :)))[/quote]

Če vas pa tale patetika, ta bizarnost od poezije, ta beda od kao erotičnega smsa, gane, potem ste pa res plehke kot ponev za palačinke :)[/quote]
Če normalni ženski pošlješ to, eni taki, ki ne hodi na Mon, bo to samo en velik WTF iz njene strani. Sploh me ne čudi, da sem edini v tej temi, ki sem napisal, da sem proti pisanju takšnih SMS-ov.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če vas pa tale patetika, ta bizarnost od poezije, ta beda od kao erotičnega smsa, gane, potem ste pa res plehke kot ponev za palačinke :)[/quote]
Če normalni ženski pošlješ to, eni taki, ki ne hodi na Mon, bo to samo en velik WTF iz njene strani. Sploh me ne čudi, da sem edini v tej temi, ki sem napisal, da sem proti pisanju takšnih SMS-ov.[/quote]

Vseeno mislim, da je Antilopa tistole zapisala z veliko cinizma… 🙂

Samo ne o kakem kipečem telesu ali pa vzhajajočem ali kaj takega.
Če nekaj kipi, pomeni, da gre čez, da je nečesa preveč. TOrej kipeče telo, je tako, ki se redi.
Vzhajajoče testo pa recimo podobna asociacija.

Če normalni ženski pošlješ to, eni taki, ki ne hodi na Mon, bo to samo en velik WTF iz njene strani. Sploh me ne čudi, da sem edini v tej temi, ki sem napisal, da sem proti pisanju takšnih SMS-ov.[/quote]

Vseeno mislim, da je Antilopa tistole zapisala z veliko cinizma… :)[/quote]

EnTip, potem pa ti napiši nekaj takega, kar bo meni kot ženski ultra zanimivo, ampak ne vulgarno. Navadni stavki me ne ganejo, ker sem poetična duša. Ajde, izprsi se. :)))

Vseeno mislim, da je Antilopa tistole zapisala z veliko cinizma… :)[/quote]

EnTip, potem pa ti napiši nekaj takega, kar bo meni kot ženski ultra zanimivo, ampak ne vulgarno. Navadni stavki me ne ganejo, ker sem poetična duša. Ajde, izprsi se. :)))[/quote]

Na lepe oči? Pa še vezana si, kolikor vem… in še MONovka… jok baby, da se boš pol metala za mano in bo tvoj tip trpel. Takšne odgovornosti ne morem prevzet nase 🙂

EnTip, potem pa ti napiši nekaj takega, kar bo meni kot ženski ultra zanimivo, ampak ne vulgarno. Navadni stavki me ne ganejo, ker sem poetična duša. Ajde, izprsi se. :)))[/quote]

Na lepe oči? Pa še vezana si, kolikor vem… in še MONovka… jok baby, da se boš pol metala za mano in bo tvoj tip trpel. Takšne odgovornosti ne morem prevzet nase :)[/quote]

O.K., si me prepričal.

kolk bi te od zadaj
da mi nebi blo treba gledat tvojga ksihta, ko se medtem pačiš

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A to bi naj bil SMS, ki ga avtor išče? 🙂

A to bi naj bil SMS, ki ga avtor išče? :)[/quote]
saj sem v temi, kjer nekdo išče hinte za sms_je ???

A to bi naj bil SMS, ki ga avtor išče? :)[/quote]
saj sem v temi, kjer nekdo išče hinte za sms_je ???[/quote]
Sam vprašam… namreč dober je 🙂

saj sem v temi, kjer nekdo išče hinte za sms_je ???[/quote]
Sam vprašam… namreč dober je :)[/quote]
pa še njej v naprej nebi blo treba bit nerodno

Sam vprašam… namreč dober je :)[/quote]
pa še njej v naprej nebi blo treba bit nerodno[/quote]
itak… lahko ji manjka tud kak zob 🙂

pa še njej v naprej nebi blo treba bit nerodno[/quote]
itak… lahko ji manjka tud kak zob :)[/quote]
mal se pa le bremžaj … mejiš na pedofilijo — brez zob so lahko tudi smrklje, ko jim izpadajo mlečni zobje — pa tako bi od spredaj- zgoraj, ker ne grize

itak… lahko ji manjka tud kak zob :)[/quote]
mal se pa le bremžaj … mejiš na pedofilijo — brez zob so lahko tudi smrklje, ko jim izpadajo mlečni zobje — pa tako bi od spredaj- zgoraj, ker ne grize[/quote]
Brez zob so tud bakice… tak da … 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close