erotičen sms
Zmotil me je ponavljajoči tekst “nekje je nekdo”, kot da ne bi sms-a poslal le en človek, pač pa neko društvo patetikov.[/quote]
innaj tisti tam tudi ostane
To mora (kot večino stvari) prit iz tebe, drugače je nesmiselno. Eni radi leporečijo in na dolgo opisujejo, drugim je to všeč, tretjim je dolgočasno … če boš delal samo to, kar drugi pričakujejo od tebe oz. boš samo ti tisti ki jim bo skušal ugajati, boš na koncu sebe izgubil. Zaradi nekaj prepisanih stavkov z neta se to še ne bo zgodilo, jasno, ampak vprašaj se, kaj želiš sporočit ženski, kateri bi napisal vroči sms. Zamisli si jo v neki sexy pozi in ji jo opiši. Lahko je to samo par besed.
In vse obiskovalke MON-a imajo že mehka kolena. :)))[/quote]
Če vas pa tale patetika, ta bizarnost od poezije, ta beda od kao erotičnega smsa, gane, potem ste pa res plehke kot ponev za palačinke :)[/quote]
Če normalni ženski pošlješ to, eni taki, ki ne hodi na Mon, bo to samo en velik WTF iz njene strani. Sploh me ne čudi, da sem edini v tej temi, ki sem napisal, da sem proti pisanju takšnih SMS-ov.
Če vas pa tale patetika, ta bizarnost od poezije, ta beda od kao erotičnega smsa, gane, potem ste pa res plehke kot ponev za palačinke :)[/quote]
Če normalni ženski pošlješ to, eni taki, ki ne hodi na Mon, bo to samo en velik WTF iz njene strani. Sploh me ne čudi, da sem edini v tej temi, ki sem napisal, da sem proti pisanju takšnih SMS-ov.[/quote]
Vseeno mislim, da je Antilopa tistole zapisala z veliko cinizma… 🙂
Če normalni ženski pošlješ to, eni taki, ki ne hodi na Mon, bo to samo en velik WTF iz njene strani. Sploh me ne čudi, da sem edini v tej temi, ki sem napisal, da sem proti pisanju takšnih SMS-ov.[/quote]
Vseeno mislim, da je Antilopa tistole zapisala z veliko cinizma… :)[/quote]
EnTip, potem pa ti napiši nekaj takega, kar bo meni kot ženski ultra zanimivo, ampak ne vulgarno. Navadni stavki me ne ganejo, ker sem poetična duša. Ajde, izprsi se. :)))
Vseeno mislim, da je Antilopa tistole zapisala z veliko cinizma… :)[/quote]
EnTip, potem pa ti napiši nekaj takega, kar bo meni kot ženski ultra zanimivo, ampak ne vulgarno. Navadni stavki me ne ganejo, ker sem poetična duša. Ajde, izprsi se. :)))[/quote]
Na lepe oči? Pa še vezana si, kolikor vem… in še MONovka… jok baby, da se boš pol metala za mano in bo tvoj tip trpel. Takšne odgovornosti ne morem prevzet nase 🙂
EnTip, potem pa ti napiši nekaj takega, kar bo meni kot ženski ultra zanimivo, ampak ne vulgarno. Navadni stavki me ne ganejo, ker sem poetična duša. Ajde, izprsi se. :)))[/quote]
Na lepe oči? Pa še vezana si, kolikor vem… in še MONovka… jok baby, da se boš pol metala za mano in bo tvoj tip trpel. Takšne odgovornosti ne morem prevzet nase :)[/quote]
O.K., si me prepričal.
pa še njej v naprej nebi blo treba bit nerodno[/quote]
itak… lahko ji manjka tud kak zob :)[/quote]
mal se pa le bremžaj … mejiš na pedofilijo — brez zob so lahko tudi smrklje, ko jim izpadajo mlečni zobje — pa tako bi od spredaj- zgoraj, ker ne grize
Forum je zaprt za komentiranje.