Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EMA 2025

EMA 2025

Skoz se pritožujete:) . Nkol nč prov .
namest da bi enkrat kej podprl , nc. Kok smo bedn narod . Jamranje, stokanje , vse ste vi plačal … ???

Odgovor na objavo uporabnika
Manja970, 02.02.2025 ob 09:18

Skoz se pritožujete:) . Nkol nč prov .
namest da bi enkrat kej podprl , nc. Kok smo bedn narod . Jamranje, stokanje , vse ste vi plačal … ???

In to tisti, ki so na sociali 😀

Bejž bejž, 02.02.2025 ob 08:45

Kako, da ni imel izdelanega nastopa? Od začetka do konca je dobro igral, celo postavil se je na glavo (edini), da bi uspel. No, nastop lahko še izpili tako, da mu v obrnjenem položaju strgajo hlače iz njega. Tako bo tudi gejevska publika lahko doživela vrhunec v sedmih nebesih. Bravo Klemen!

Nisem gledal vendar, ko sem šel drugič mimo sosedinega okna, sem videl tisto drugo finalistko, ki je bila lepo oblečena in dostojna, končno ena. No, ker jo tisti štirje plesalci niso šmirglali, se je kar sama pričela slačiti in malo zatem so ji plesalci slekli še hlače. Droga sicer nisem opazil na odru, ker sem šel tako hitro mimo, bi pa tja sodil.

Edina svetla plat klemnovega nastopa je bila njegova postavitev na glavo v obliki batmana. Vse ostalo pa sam dolgčas. Sicer pa je že v naprej vse bilo zmenjeno. Ve se iz katere tv hiše prihaja Klemen in da je že bil voditelj Eme. Vse je bilo že jasno in hkrati dogovorjeno v naprej. Evropa, beri London, je izbral July Jones. Kaj je drugega Evrovizija kot Evropa. Ni tu več rešitve, že zdavnaj ni rešitve za Emo, dokler bo Ema na rtv slo, Slovenija nikoli ne bo zmagala. Tolikokrat se že ponavljam in iz leta v leto imam vedno bolj prav. Pa sem lepo rekel, kakor “Evropa” glasuje, tako mora biti. Slovenija pa spet kontra. Klemen je v tuji žiriji bil šele tretji, kakšna brca v temo in to znova in znova. Odkar so uničili “Mandoline”, skladbo, ki je veljala za enega od favoritov Evrovizije, seveda, se ve kdo je bil takrat v žiriji, kar en, nek x band, od takrat so si zabili še zadnji žebelj v krsto. Slovenija ne bo nikoli zmagala. Verjetno se bom še zmeraj leta in leta ponavljal.

Največ se poje zarečenega kruha. Zakaj ne bi zmagali, zanalašč?

My moon, 02.02.2025 ob 09:52

Nisem gledal vendar, ko sem šel drugič mimo sosedinega okna, sem videl tisto drugo finalistko, ki je bila lepo oblečena in dostojna, končno ena. No, ker jo tisti štirje plesalci niso šmirglali, se je kar sama pričela slačiti in malo zatem so ji plesalci slekli še hlače. Droga sicer nisem opazil na odru, ker sem šel tako hitro mimo, bi pa tja sodil.

Vse to si uspel ujet ko si šel mimo sosedinega okna? Deluješ mi na psihota, ki špiunira sosedom v spalnice, mimogrede pa še ujame nekaj kar se vrti na tv ?

Če po pravici poveš da si vneto spremljal včerajšnje dogajanje na lastni TV te noben ne bo imel za čudaka.

Rai, Kiki , tist fantek, ki bi komot postal novi Bieber, če bi ga zagrabla svetovna glas.industrija (dober donos glede da prihaja tako vedro lepo detece iz poor contries).

Ravien je ekstremno neugodnega videza, izgleda kot truplo, zobje in nos tudi niso ravno kameri všečni. Od vsega pa me najbolj moti-res do ekstrema-da se ženske razgaljajo in izvajajo seksualne geste. To je tako ekstremno žaljivo do njih samih (a niso pevke? So tazadnje k.?) in do vseh žensk. Sramota res!!! Pa vsi ti tatooji so znak motenosti, pomanjkanja ustreznega fokusa in nesposobnosti predvidevanja = intelektualna podhranjenost. Vseeno. So bitje in ne bi se rabile oglaševati kot kos mesa v mesnici. To bi v resnici morali prepovedati saj je diskriminatorno do z.populacije saj namiguje, da je blazina za pofuk njihova osnovna vrednost v svetu in s tem, da je moški kralj. B o l n o ! Kdo vzgaja te babe? Mame z nizko samovrednostjo? Shame on you tarts.

Slakonja super imitator a mrtev komad. Ni nihanj, ni odboja. Vsekakor bolje kot tista drolja. Mimogrede. A tale Raiven cilja na pink tv?

Kaj je že tista “fak”? No, lepo ji paše nov styling. Zdaj je dami, ženski lepoti podobna.

Nisem gledala. Ko sem slišala, da tekmuje tudi Slakonja, sem vedela, da bo zmagal. Neglede na to kakšna bo pesem.

Raiven je cheap videt. Škoda, ker je talentirana.

Anonimno 4601, 02.02.2025 ob 11:04

Vse to si uspel ujet ko si šel mimo sosedinega okna? Deluješ mi na psihota, ki špiunira sosedom v spalnice, mimogrede pa še ujame nekaj kar se vrti na tv ?

Če po pravici poveš da si vneto spremljal včerajšnje dogajanje na lastni TV te noben ne bo imel za čudaka.

Ma kje pa. Kot večina komentatorjev v tej temi niti jaz nikoli ne spremljam ema cirkusa, čeprav so letos celo nastopile klovnese, cirkusant Klemen in še en brko iz osemdesetih, ki se je gledal v zrcalu in si je bil všeč. Kdo še sploh spremlja emo.

Krepat ma ne molat!

fuc.k off, PREVARANTI!!!, 01.02.2025 ob 22:21

Vse, kar lahko rečem je – ogabno. Pa ne nastopajoči, ampak ta prekleta kuhna rtv-jevska. Vse naše žirije so predvidljivo in precej „usklajeno” glasovale, vse seveda z namenom, da zmaga že v naprej določen zmagovalec. Fuj. Res. Vas ni nič sram? Še tile fani esc/ogae so dokazali, da so „podkupljivi” oz. ubogljivi, ali pa da niti oni nimajo v resnici blage veze o esc, za ostale naše žirije je to itak jasno že od vekomaj. .. Ne vem sicer, kako so uspeli še mednarodno žirijo/vlogerje ipd. prepričati, da dajo toliko pik komadu, za katerega absolutno morajo vedeti, da nima nobenih šans. No, saj. Bilo je jasno, kdo je nastavljen, vidi se po vsem. Še po delu kamermanov je bilo očitno, koga favorizirajo….

Popolnoma vseeno je, kdo bo zmagal. Ljudje bi morali bojkotirati glasovanje, ker itak na nič ne vplivajo. Ne rečem, da bi takozvana žirija (beri: nesposobneži) izločila „samo” polovico tekmovalcev (recimo tiste „najmanj primerne”), o ostalih pa bi odločalo zgolj ljudstvo, kar bi bilo edino pravilno! Raje bi poskrbeli, da se zanič komadi sploh ne znajdejo na Emi (kar jim pa nikakor ne uspe, toliko o tem…), pa bi billa potem volja ljudstva edina fer.

Prav privoščim jim, da njihova klavrna izbira (vseeno, katera) ostane pred vrati finala (kar se bo itak najverjetneje zgodilo). In da res nikoli, prav nikoli v prihodnosti naš komad ne zmaga na esc, kar se itak ne more zgoditi, dokler tole kuhajo totalni nesposobneži. In upam, da se noben „pameten” sploh več ne prijavi, ker itak ne bo mogel na noben pošten način zmagati, pa če bi bil 1000X boljši od njihovih fejk izbrancev.

Dokler bodo glasovale slovenske žirije in slovensko ljudstvo, bo vsak zmagovalen komad brca v temo. A ne vidite, da Evropa glasuje nasproti z vami, da ste venomer zadnji, vas pa kar nič to ne izuči in še kar naprej meljete eno in ta isto naprej. Spet ste izbrali nek komad, ki je že izpet, ki se je izgubil v prejšnjem desetletju. Omar 2, skratka. Dokler bodo neki Lnp-ji, cadilaci in Žlindre, čuki, Omarji zmagovali, nimate niti 0,000001% možnosti za zmago na Evroviziji. Nič vas ne izuči. Že dolgo govorim, da samo tuje strokovne žirije še lahko nekaj naredijo, a od vas nič. Še vedno dajate starokopitnim Slovencem možnost odločati in slovenskim žirijam. Dokler bo tako, boste ostali v srednjem veku. Kaj pomaga ena tuja strokovna komisija proti vsem ostalim slovenskim komisijam. Nič. Že v naprej ste obsojeni na propad. Bolje, da bi ta Klemen ostal v igralskih vodah, zdaj pa bo po blamaži na Evroviziji njegova kariera šla samo še navzdol. Dobro si povedala July Jones. Evropa odloča, ne Slovenci. Ta Ema je bolj slovenska popevka in ne Ema. Slovenci izbirajo svojo popevko, Evropejci pa spet nekaj drugega. Pol pa propad. Še enkrat, prepustite Evropi, da izbere naš komad, če želite kaj doseči na Evrovizije, ne izbirajte več sami tega.

Moj koment., 02.02.2025 ob 11:19

Rai, Kiki , tist fantek, ki bi komot postal novi Bieber, če bi ga zagrabla svetovna glas.industrija (dober donos glede da prihaja tako vedro lepo detece iz poor contries).

Ravien je ekstremno neugodnega videza, izgleda kot truplo, zobje in nos tudi niso ravno kameri všečni. Od vsega pa me najbolj moti-res do ekstrema-da se ženske razgaljajo in izvajajo seksualne geste. To je tako ekstremno žaljivo do njih samih (a niso pevke? So tazadnje k.?) in do vseh žensk. Sramota res!!! Pa vsi ti tatooji so znak motenosti, pomanjkanja ustreznega fokusa in nesposobnosti predvidevanja = intelektualna podhranjenost. Vseeno. So bitje in ne bi se rabile oglaševati kot kos mesa v mesnici. To bi v resnici morali prepovedati saj je diskriminatorno do z.populacije saj namiguje, da je blazina za pofuk njihova osnovna vrednost v svetu in s tem, da je moški kralj. B o l n o ! Kdo vzgaja te babe? Mame z nizko samovrednostjo? Shame on you tarts.

Slakonja super imitator a mrtev komad. Ni nihanj, ni odboja. Vsekakor bolje kot tista drolja. Mimogrede. A tale Raiven cilja na pink tv?

Kaj je že tista “fak”? No, lepo ji paše nov styling. Zdaj je dami, ženski lepoti podobna.

Ženska je drk kos mesa. Zakaj si to dopuščajo?? Zakaj je voditeljica predEme imela oblečen svilen šlafrok s petkami?

Komadi niso bili slabi. Meni sta bila sicer najbolj simpatična komada RAI in Kiki, a tudi ostali niso bili grozni. Kdorkoli bi šel naprej, večini ne bi bilo ok. Klemen … ok, čisto v redu poje, mogoče pa tudi zgodba za komadom koga prepriča. Srečno!

Še par vtisov o ssamih nastopajočih (in random order):

RAI – dobro, bi se pa lahko dodalo še kak „specialni efekt”, element presenečenja, nek preobrat, kontrast ipd., da bi bilo še bolj učinkovito, tako je morda ostalo vse skupaj malo nedorečeno, brez pravega „vrhunca” ali zaključka

ZVEN – je bila kar divja, ja, precej efektno, dobra točka, vsekakor bi izpadlo zelo avtentično, lahko bi se še malo več „spektakla” dodalo, edino s tistim „kruljenjem” bi se moralo nekaj spremeniti, da bi bilo „šokantno” na nek bolj estetski način… Pa kostum mi tudi ni bil všeč.

ASTRID – korektna točka, zlasti plesno, vidi se, da ima punca te izkušnje, še najbolj me je motilo, da mi je njen komad zvenel zelo neizvirno oz. kot „priredba” nekega drugega komada, žal

TRINA – super, da je zelo pametno zamenjala garderobo od predstavitvenega spota, kar je precej dvignilo komad na nek bolj resen nivo, a žal še vedno precej klišejski in neoriginalen, pozabljiv komad.

EVA PAVLI – vokalno ni bilo ravno popolno, tako da je komad posledično zvenel nekako prezahtevno zanjo, sicer ne bi bil mogoče ravno slab, ampak tudi ne dovolj dodelan, kompakten, „udaren”… Saj morda sprva zbudi neko pozornost, kmalu pa se povsem „razpluzne” in iposlušalec zgubi zanimanie. Tudi točka bi bila lahko bolj premišljena.

ANNA – meh… res bolj „ciao” vse skupaj. Silno klišejsko, neizvirno, morda poslušljivo za res zelo nezahtevno publiko… V nastop je bilo najbrž res vloženega nekaj truda, a mogoče bi se dalo iti vsaj tu v še kaj bolj originalnega, kar bi po možnosti vsaj malce nadgradilo pesem?

POLARACE – pohvale fantu za sicer dober in prepričljiv nastop, tudi vokalno dovolj samozavestno, ampak… Ta komad je žal zvenel tako nekam „passe” in celo „cringey”, da… In predvsem neoriginalno, kot nek čisti „rip-off” enega drugega.. Tudi če morda v resnici ni bil, je bil vseeno že „milijonkrat slišan”, kar je isti šmorn. Meni žal precej odbijajoč komad.

VIDEC – iz (za Eurosong, da se razumemo, za radio je ok) povsem nezanimivega ter overall bledega, „mašilnega” komada, je s svojo precej mogočno in atraktivno vokalno prezenco, naredil res maksimum. Tudi luči, koreografija itd. so nekaj dodali k temu. Pohvalno (za napredek).

KIKI – dober in precej efekten šov, dovolj zanimiv in avtentičen komad, ki hvala bogu ni šel v „tečno” smer, kar bi se lahko bilo za bati.Vokalno sicer ni bilo dovolj suvereno oz. bi bilo še zelo veliko prostora za nadgradnjo. Pa mogoče mi tudi niso najbolj potegnili kostumi. Odveč. Preveč. Ker je bilo dovolj odštekanosti že v samem komadu in nastopu. Mislim, da bi se lahko doseglo še več z nekim tozadevnim „kontrastom” (estetsko dovršenim „minimalizom” npr.), da bi se s tem še bolj preusmerilo pozornost na več kot dovolj originalno vsebino…

JULY JONES – prešibko vokalno in prešibek, ter preveč „instant” komad za kak omembe vreden rezultat (najbrž tudi za finale). Preveč „flat” in preveč „messy” hkrati – zvokovno. Neprepričljivo. Sam nastop drugače še ok. Me pa res zanima, kaj se je zgodilo s tistim njenim „zmagovalnim” komadom, k i ga je napovedovala po prvi Emi? Oz. kasneje je bilo celo razumeti, da je že naredila nek res top komad, pa potem pač ni mogla iti, ker je bil naslednje leto interni izbor. Torej zakaj ni prišla zdaj s tistim komadom? Ker ta letos zagotovo ne more biti tisti (in je tudi razlagala, da je šla zdaj v neko čisto „novo smer”)…Edina možna razlaga mi je, da je točno vedela, da letos ne more zmagati (ker je zmagovalec itak že določen), pa je tistega „zmagovalnega” raje prihranila za drugo priložnost…

KLEMEN – Kaj sploh reči? Če je njemu ok, da je zmagal na tako očitno nepošten način, potem to tudi veliko pove o njemu. Temu se reče „pirova zmags”. Niso ga izbrali ljudje, ampak skorumpirane žirije. Če je sploh v resnici dobil v finalu več glasov od July, to ne pomeni nič, ker ljudje za deset drugih komadov itak niso mogli glasovati. To je popolnoma isto, kot bi bil interni izbor. Čudi me, da je July (pa konec koncev tudi ostali nastopajoči) pri tem sploh sodelovala (razen za kak „dober deal” nemara?). In tudi, da bi dobila manj glasov, že glede na to, da verjetno glasuje bolj mladina, za katero težko verjamem, da ji ne bi bila ona favoritka… Vse je bilo že v naprej določeno. Je jasno razvidno iz vsega, tudi iz tega, da bo Klemen sedaj izdal še (že narejen) spot in ne vem, kaj še ne vse… Za vse to je moral imeti „zaslombo” in garancijo za zmago. Ampak nobeni spoti, pretekli dosežki, „slava” ali neke „solzave zgodbe” (pa četudi so žal resnične) mu ne bodo pomagali do dobrega rezultata, ker šteje samo komad. Ta pa je…no, zelo povprečen… (tudi me malo spominja na drugi „flop” z Omarjem, enako se komada „ne začuti”, ter nekako ta ni „v sozvočju” z izvajalcem). Temu primerno je še finale precej nedosegljivo. Upam, da je bilo vredno takole za „nič” na kocko postaviti svoj „obraz”…

Drugače sam nastop včeraj pa sicer zelo koreten, z obilo pomoči vseh „faktorjev” seveda…

JON – on mi je bil pa v tem izboru prav en tak prisrčen „cukerček” s svojim komadom. Resda še malo „neobrušen”, a morda ravno zato še toliko bolj pristen. .Mi je res žal, da v tem nastavljenem in skorumpiranem šmornu itak ni mogel zmagati… Ker njegov komad je bil zagotovo eden boljših, ravno za Evrovizijo mislim da celo daleč najbolj „primeren” v tem izboru. Nikoli ne bomo vedeli, ali bi z njim lahko vsaj prilezli do finala (za zmago tam je po vsej verjetnosti to še bilo vseeno vsaj zaenkrat premalo, ne bi bil pa izključen nek čisto soliden rezultat). Slutim, da bi celo lahko, vsaj še z nekaj nadgradnje (pa mogoče še s kakšno gradacijo v strukturi komada ipd.) že tako dovolj močnega in prepričljivega komada. Tudi on bi lahko do nastopa še precej napredoval vokalno (pa je bil že zdaj dovolj ok) idr. Če bi imel še bolj efekten nastop, pa sploh. Saj že zdaj nikakor ni bilo slabo, a imam občutek, da so ga nalašč malo „downgradali”… Da bo manj očitno, kako so nesposobni. Kako si namreč razlagati dejstvo, da naše žirije ne prepoznajo skoraj edinega v osnovi primernega komada za esc drugače, kot da so do kraja nesposobne ali/in skorumpirane? Par točk, tako za vzorec so mu samo podelile… Vse 100% zmenjeno. Upam, da Jonu to ne bo vzelo poguma, ker je na pravi poti, vsaj če sodim po tej skladbi..

Klemen je kar pravi izbor glede na slišano.

mango886, 02.02.2025 ob 14:00

Dokler bodo glasovale slovenske žirije in slovensko ljudstvo, bo vsak zmagovalen komad brca v temo. A ne vidite, da Evropa glasuje nasproti z vami, da ste venomer zadnji, vas pa kar nič to ne izuči in še kar naprej meljete eno in ta isto naprej. Spet ste izbrali nek komad, ki je že izpet, ki se je izgubil v prejšnjem desetletju. Omar 2, skratka. Dokler bodo neki Lnp-ji, cadilaci in Žlindre, čuki, Omarji zmagovali, nimate niti 0,000001% možnosti za zmago na Evroviziji. Nič vas ne izuči. Že dolgo govorim, da samo tuje strokovne žirije še lahko nekaj naredijo, a od vas nič. Še vedno dajate starokopitnim Slovencem možnost odločati in slovenskim žirijam. Dokler bo tako, boste ostali v srednjem veku. Kaj pomaga ena tuja strokovna komisija proti vsem ostalim slovenskim komisijam. Nič. Že v naprej ste obsojeni na propad. Bolje, da bi ta Klemen ostal v igralskih vodah, zdaj pa bo po blamaži na Evroviziji njegova kariera šla samo še navzdol. Dobro si povedala July Jones. Evropa odloča, ne Slovenci. Ta Ema je bolj slovenska popevka in ne Ema. Slovenci izbirajo svojo popevko, Evropejci pa spet nekaj drugega. Pol pa propad. Še enkrat, prepustite Evropi, da izbere naš komad, če želite kaj doseči na Evrovizije, ne izbirajte več sami tega.

Ne vem sicer, a si se zmotil/a, ali zakaj si to meni repliciral/a? Ti ni iz mojih postov razvidno, da vse to vem? Tudi tebi je bila namenjena že moja replika o uvrstitvi Klemna na 3. mesto od tuje žirije. Namreč meni se je tudi to zdelo zelo nerealno (vsaj glede na to, kako njegov komad sicer v večini ocenjujejo tujci), zato so morali žal tudi oni biti vključeni v to ekscesno goljufijo. Pač ga niso dali ravno na 1. mesto, da kao ne bi bilo preveč očitno, a tudi 3. je bilo daleč daleč previsoko vsaj za njihov okus (kolikor mi je znan vsaj od par njih) in nedvomno siceršnjo podkovanost glede esc.

Naše žirije pa so (vključno z ogae, ki so me tudi zelo razočarali in bili očitno enakovreden del korupcije) itak totalno nesposobne in so ravno one krive, da smo največkrat pustili najbolj perspektiven komad doma, ali totalno popušili… Niso krivi ljudje toliko, ki so se večkrat tudi prav odločili, pa se je vpletla žirija s svojim nekim favoritom, na koncu se je pa poslalo ceko nekaj tretjega, po možnosti še najbolj bednega… Temu oz. res kaki povsem zgrešeni odločitvi s strani ljudstva bi se dalo zlahka izogniti, če komisija sploh ne bi na izbor vključila nekega res povsem neprimernega, ali totalno neokusnega in zanič komada, razumeš? Oni so v vsakem primeru krivi. Če bi dali na izbor same odlične presežne komade, ljudstvo pač ne bi imelo kaj dosti za zgrešiti. Tako preprosto. Res je pa  tudi “tujina” zelo merodajna, ter  ima dostikrat zelo prav, vendar ne nujno tista res zelo ozka, specifična, iz samih ESC “fanboysov” sestavljena tujina.

Ti vidijo stvari tudi malo po svoje (drugače kot “random” tuja publika). In prav ti so, recimo, nekako favorizirali July. Tudi ker jo že malo bolj poznajo, ker vsaj zveni nekako sodobno, trendy in ker pri tej Emi, roko na srce, niti niso imeli neke hude izbire itd. Pač morda bi jo oni radi videli tam, kar pa še ne pomeni, da mora iti ona zdaj tja za vsako ceno, kaj šele z vsakršnim komadom, ne? S tem letošnjim bi dosegla še manj, kot bi s tistim prvim, kar bi bilo škoda. In tega so se celo tudi kakšni bolj kritični njeni fani zavedali. Da ta komad pač ni nekaj “hudo wow”…

Ljudje so gledali, ker niso rabili razuma.  Ta prireditev izgleda meni kot bi bila namenjena organizatorjem, ne gledalcem in ustvarjanju nove lepe glasbe.

No ja, 02.02.2025 ob 16:49

Klemen je kar pravi izbor glede na slišano.

Saj, Klemnov komad je sam po sebi drugače povsem „spodoben” (posebej za slo razmere), da ne bo pomote, bil je tudi verjetno (z razlogom) en bolj dodelanih… Vse je to lepo in prav, ampak žal pa mu zelo manjka neke „presežnosti” in originalnosti… In zato deluje kot neka povprečna, generična balada, kar na esc načeloma „ne pije vode”. Verjamem tudi, da bo po svojih močeh najboljše in najmanj zelo korektno zadevo oddelal, ampak zna biti, da žal tudi to ne bo dovolj vsaj za finale. Vsekakor bomo tudi v tem primeru že preživeli, sploh ni neke panike, ne bo ne prvič, ne zadnjič…

Resnični problem je precej bolj v tem, kako je prišel do te „v naprej znane” zmage. Tudi če bi imel še bistveno hujšo konkurenco, celo kak komad za „direktno” zmago na ESC, stavim, da bi bil rezultat popolnoma enak, ter bi še vedno na esc šel on. Ne glede na vse. To res ni prav. Pa naj gre, hvala bogu, mu iz srca privoščim, če mu to toliko pomeni, ampak naj gre na fer način, ter takrat, ko bi imel dejansko zmagovalni komad. V tem primeru se zelo jasno vidi in tudi po vseh možnih odzivih sodeč, da temu ni tako in je vse nekako „z glavo skozi zid”, sforsirano do amena. So pa zato bolj krivi tisti, ki o tem odločajo, kot on sam, seveda.

Res je zelo zelo narobe, da pri nas očitno niti ena stvar, še tako „banalna” ne more iti mimo korupcije, klientelizma, nepotizma ipd. Temu bi bilo treba enkrat za vselej narediti konec. In to povsod. Ne pa se kar sprijazniti vedno znova s takšnimi stvarmi, ker smo jih pač že preprosto „navajeni”. To je najhujši problem pri vsem skupaj.

fuc.k off, PREVARANTI!!!, 02.02.2025 ob 18:44

Saj, Klemnov komad je sam po sebi drugače povsem „spodoben” (posebej za slo razmere), da ne bo pomote, bil je tudi verjetno (z razlogom) en bolj dodelanih… Vse je to lepo in prav, ampak žal pa mu zelo manjka neke „presežnosti” in originalnosti… In zato deluje kot neka povprečna, generična balada, kar na esc načeloma „ne pije vode”. Verjamem tudi, da bo po svojih močeh najboljše in najmanj zelo korektno zadevo oddelal, ampak zna biti, da žal tudi to ne bo dovolj vsaj za finale. Vsekakor bomo tudi v tem primeru že preživeli, sploh ni neke panike, ne bo ne prvič, ne zadnjič…

Resnični problem je precej bolj v tem, kako je prišel do te „v naprej znane” zmage. Tudi če bi imel še bistveno hujšo konkurenco, celo kak komad za „direktno” zmago na ESC, stavim, da bi bil rezultat popolnoma enak, ter bi še vedno na esc šel on. Ne glede na vse. To res ni prav. Pa naj gre, hvala bogu, mu iz srca privoščim, če mu to toliko pomeni, ampak naj gre na fer način, ter takrat, ko bi imel dejansko zmagovalni komad. V tem primeru se zelo jasno vidi in tudi po vseh možnih odzivih sodeč, da temu ni tako in je vse nekako „z glavo skozi zid”, sforsirano do amena. So pa zato bolj krivi tisti, ki o tem odločajo, kot on sam, seveda.

Res je zelo zelo narobe, da pri nas očitno niti ena stvar, še tako „banalna” ne more iti mimo korupcije, klientelizma, nepotizma ipd. Temu bi bilo treba enkrat za vselej narediti konec. In to povsod. Ne pa se kar sprijazniti vedno znova s takšnimi stvarmi, ker smo jih pač že preprosto „navajeni”. To je najhujši problem pri vsem skupaj.

Se mi zdi da cel tale cirkus jemlješ zelo osebno. Zakaj? To veš ti. Dejstvo pa je, da je Klemen edini, ki je bil včeraj poznan večini ljudi in (tudi) zato je zmagal. Dobil je nekaj pod 10k glasov. Očitno je večini vseeno kdo gre na eurosong, zato tudi ne razumem tega razburjanja okol glasovanja. Bil je pa tudi edini z res dobrim vokalom, vse ostalo je bilo daleč zadaj. Komad pa res ni noben presežek in težko da bo prišel v finale. Če pa mu to rata pa ima šanse mogoče celo za kaj več, s pomočjo strokovne žirije.

Zakaj eni pisarite da je bilo vse zrežirano nimam pojma, nisem gledala glasovanja.

Seveda bi bil rezultat popolnoma enak, tudi če bi kdo od teh neznancev odpel super dober komad. Skoraj vedno zmaga nekdo znan, z dolgoletno prakso, komad nima veze.

Čudi me, da je July (pa konec koncev tudi ostali nastopajoči) pri tem sploh sodelovala (razen za kak „dober deal” nemara?). 

Saj so bili skoraj vsi bolj ali manj neznane face. Njim je važno to, da se pojavijo na Emi. To je že velik dosežek zanje.

In katera pesem slišana na tokratnem izboru je bila tisti ‘presežek’, ki bi se bolje uvrstila od Klemna, pa se ni?

Klemnova partnerka, zaradi katere je baje spisal ta komad, je veliko manj navdušena kot on.

“Želel si je od nekdaj, odkar ga poznam, jaz pa nisem tako velika oboževala Evrovizije, kar mi je predstavljalo kar veliko težavo, ker seveda želiš svojega partnerja pri vsem podpirati. Rekla sem mu, na pogleda, zakaj ga to tako kliče. Je to ego? Zakaj to potrebuje? Potem se je pa vse kar tako zgodilo in v nekem trenutku se mi je zazdelo, da je tako prav”

Se mi zdi kot bi izkoristil tole njeno bolezen, ker je vedel da rabi nekaj zadaj, neko zgodbo ki bi povprečen komad dvignila iz povprečja.

Anonimno223, 01.02.2025 ob 21:15

Smaragdna reka, 01.02.2025 ob 20:55

ko je depresiven januar mimo , pa pride Klemen…
Klemen, kaj ti je tega treba bilo.

Meni je pa lepa balada, do sedaj najboljša skladba po slišanem.

Je osebno izpovedna, govori o moči, volji , ljubezni do zivljenja, in srečnem izhodu, kaj naredi močna volja, ljubezen … Daleč od depresije. … Meni je izjemno lepa balada… Prava osvežitev l, vračanje k starim časom Evrovizije, ne pa ti lgbt shranje in komadi, ki sploh ne ostanejo v ušesu…

točno tako

Je osebno izpovedna, govori o moči, volji , ljubezni do zivljenja, in srečnem izhodu, kaj naredi močna volja, ljubezen … Daleč od depresije. … Meni je izjemno lepa balada… 

štos je samo, da če bi kdorkoli drug od teh ki so peli, zapel ta komad od slakonje, bi spušil na celi črti. To vemo vsi. Ni bil štos v komadu, ampak v Klemnu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close