EMA 2025
Ja, sem kupila lečin čips in pepsi max. Šalo na stran, jaz se veselim, navijala bom za Zven.
July Jones mi je grozna, dosadna in zanič (btw, ste opazili, da se vedno najde neka Karmen ali Raiven ki obupano želi zmagat in sprobava leta in leta dokler se je rtv ne usmili, samo da bi odnehala), Klemen prav tako lar nekaj.
Kot vsi tukaj zbrani, nita sam ne sledim emi ampak… tista prva je bila ajd čau, ta druga inuitska satanova poslanka se je nahrkaka na odru. Tisti 17 letni fant je pustil pozitiven vtis, ta četrta pevka je dala preveč povdarka na ritanje po odru in premalo se je posvetila petju. Zdaj me pa zanima zakaj ima Raven leščurja pred joški, ker je zaščitena školjka in zakaj ni sovoditelj obiskal frizerja. Niti pod razno ne mislim gledat eme.
Smaragdna reka, 01.02.2025 ob 20:55
ko je depresiven januar mimo , pa pride Klemen…
Klemen, kaj ti je tega treba bilo.
Meni je pa lepa balada, do sedaj najboljša skladba po slišanem.
Je osebno izpovedna, govori o moči, volji , ljubezni do zivljenja, in srečnem izhodu, kaj naredi močna volja, ljubezen … Daleč od depresije. … Meni je izjemno lepa balada… Prava osvežitev l, vračanje k starim časom Evrovizije, ne pa ti lgbt shranje in komadi, ki sploh ne ostanejo v ušesu…
Forum je zaprt za komentiranje.