Ej dorks..
Že tako na daljavo je težko oceniti. Preko obraza je sicer možno prepoznati določene poteze, ki odražajo osebnostne značilnosti.
Z osebami, s katerimi nisi kompatibilna, pa se tako ali tako niti ne zapletaš. Ostale pa prepoznaš in spoznaš preko načina komunikacije.
Še najbolj pa preko tega, kako se je sposoben soočati z izzivi in problemi. Ali deluje neodgovorno in otročje ali pa se zaveda svoje soodgovornosti in dela na tem, da poišče rešitev.
Nisem neumna, da bi se zapletala s tipi, ki žalijo vse povprek, sovražijo ženske, pljuvajo po vezanih, pljuvajo po vsem, česar sami nimajo. Upam, da taki v reali ne kažejo drugačnega obraza, da se ne bi slučajno kdaj zmotila in se zapletla s takim. Grozljivka, če naletiš na takega.
Razen, če so to taki ranjeni moški, ki s tem blatenjem in zagrenjeno nevoščljivostjo ščitijo svjoo krhko notranjost in se jih mogoče še da rešit. Mogoče se bodo še kdaj spremenili v normalne ljudi, ki ne bodo čutili sovrašstva do vsega.
Že tako na daljavo je težko oceniti. Preko obraza je sicer možno prepoznati določene poteze, ki odražajo osebnostne značilnosti.
Z osebami, s katerimi nisi kompatibilna, pa se tako ali tako niti ne zapletaš. Ostale pa prepoznaš in spoznaš preko načina komunikacije.
Še najbolj pa preko tega, kako se je sposoben soočati z izzivi in problemi. Ali deluje neodgovorno in otročje ali pa se zaveda svoje soodgovornosti in dela na tem, da poišče rešitev.[/quote]
Misliš, da se v reali ne more prikriti ta negativnost?
Na MŽ čveku so takšni predvsme moški, na SČ se mi pa zdi, da je ogromno takih žensk, ki se prav trudijo, da koga žalijo, pljuvajo.
Vedno se ob takih sprašujem, kaj če takšne ljudi srečujem v službi, v družbi, med kolegi? So mogoče to ljudje, ki navzven delujejo povsem normalno, na netu, v zavesi anonimnosti pa se delajo močne s tem, da koga ponižujejo?
Sploh na kakem SČ je pogosto, da nekdo postavi vprašanje in seveda se takoj najdejo ljudje, ki ga morajo ozmerjat kako je butast.
Tule pa iščejo ali je presuh, predebel, premajhen…
seveda iamjo leta vezo, leta ti prinesejo izkušnje in življensko modrost, predvsem pa zavedanje, da se vse spreminja, človek, način razmišljanja, delovanja itd…dobro nekateri se nikoli ne spremenijo, ampak to so vase zaverovani bedaki….
ps.
kaj tebi mar koliko sem star in moj status? zakaj se pri tebi vse vrti okoli statusa in let?
jaz nisem bil nikoli samski…Bog je vedno z mano…kdor veruje ni nikoli sam, osamljen ali samski..razumeš?[/quote]
Z bogom ne moremo zadovoljiti naših čustvenih in socialnih potreb po druženju, bližini in konec koncev tudi spolnosti ne! 🙂
seveda iamjo leta vezo, leta ti prinesejo izkušnje in življensko modrost, predvsem pa zavedanje, da se vse spreminja, človek, način razmišljanja, delovanja itd…dobro nekateri se nikoli ne spremenijo, ampak to so vase zaverovani bedaki….
ps.
kaj tebi mar koliko sem star in moj status? zakaj se pri tebi vse vrti okoli statusa in let?
jaz nisem bil nikoli samski…Bog je vedno z mano…kdor veruje ni nikoli sam, osamljen ali samski..razumeš?[/quote]
Z bogom ne moremo zadovoljiti naših čustvenih in socialnih potreb po druženju, bližini in konec koncev tudi spolnosti ne! :)[/quote]
kak te ne… poglej Marijo brezmadežno spočela… tak bo X6 samo njemu bodo šla čez usta ven neumnosti ne čez pičko ker je pač nima…. no saj jajc pa itak nima če veruje v bogeca.
socialne potrebe pa zadovolji ob piflanju novih vrst oče našov ki jim dajejo vsakdanjo kost …
zmes pa vedno 2 zdravi mariji
Če se v reali prikrije, potem te tako nikoli ne bo motila, ker je ne bo. :))[/quote]
Take stvari nekoč pridejo na plan. Skrivaš lahko en čas, nekoč pa pride na plan. Stresna situacija in to pride na dan.
Tudi recimo nasilneži so od začetka čisto medeni potem pa pride na plan.
Tudi ene ženske so od začetka čisto medene, potem pa postanejo prave furije (da ne bo kdo rekel, da pišem le o moških slabih lastnostih, ker velja za oba spola).
Sploh mlada dekleta hitro nasedejo. Z leti že dobiš nekaj izkušenj, da prepoznaš svarilne znake.
Ne me narobe razumet, ne mislim, da so vsi moški taki. V reali ne srečujem takih samo ne vem zato, ker se v taki družbi sploh ne zadržujem ali pa zato, ker dobro skrivajo ali pa zato, ker so doma na računalniku in tipkajo :).
Če se v reali prikrije, potem te tako nikoli ne bo motila, ker je ne bo. :))[/quote]
Take stvari nekoč pridejo na plan. Skrivaš lahko en čas, nekoč pa pride na plan. Stresna situacija in to pride na dan.[/quote]
No, potem pa tako veš, kaj moraš naslednjič storit, da ne čakaš preveč časa. :)) Samo, da ne boš pretiravala s stresnimi situacijami, ker ti bodo vsi ušli. :))
Marko, pravijo, da je pametno it na kako daljše potovanje, tako bolj zahtevno, popotniško. Potem pa marsikaj na plan pride.
Res pa je tudi to, da v stiski ugotoviš kdo je res pravi prijatelj. Samo tega ne bi namerno povzročali :).
Robi, se strinjam. Čeprav recimo na kaki upravni enoti recimo, včasih kak uradnik ne more skriti nezadovoljstva s samim sabo in se znese nad stranko :).
Odvisno kako blizu si z nekom. Lažje je prikriti negativnost, če imaš le formalen odnos. Bližje si, težje prikriješ še svojo skrito plat.
Saj opaziš, če je človek zadovoljen s sabo ali pa je zagrenjen….[/quote]
zanimivo, jaz sem zelo zadovoljen s sabo ampak ene mone napišejo da sem kao zagrenjen….
forum ne oddaja pravih vibracij človeka…
ton besede v reali in suho besedo na forumu se razume čisto drugače…
Sklepat po forumu kdo bi lahko bil zagrenjen in kdo ne je brezpredmetno…. morda kaj drugega, zagrenjen pač ne…
Forum je zaprt za komentiranje.