Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ej dorks..

Ej dorks..

kar dajte se tolažit, v reali so še hujši..samski ljudje so samski z razlogom, vezani nasprotno ne potrebujejo nekega posebnega razloga….zanimiv podatek je tudi to, da so samski moški dosti bolj nagnjeni k samomoru, pijančevanju, itd…

Vsega pa ti tudi ne moremo na pladnju prinest. Malo boš morala tudi sama tvegat. ;)[/quote]

Se strinjam. In ljudje smo si različni, družiš se s podobnimi, kar začutiš že dovolj zgodaj. Življenje je nepredvidljivo, nikoli ne veš v kakšnih situacijah se boš znašel. Jemlji to kot izziv, spoznavanje sebe skozi druge.

X6, ne bi rekla. Samski, ki jih srečujem v reali, so povsem normalni, brez izpadov. Nekako verjamem, da potem tudi na netu ne žalijo drugih ljudi ali pač?
No jaz sem optimistična, da obstojajo normalni samski moških, verjamem, da niso vsi taki kot so tile samski monovci.
Saj ne mislim, da so vsi samski monovci slabi, tu in tam verjetno vleti tudi kak normalen pa pobegne :)))))) ali pa ne razglasi, da je samski.

Imaš srečo, da niso vsi takšni kot sva midva z Matkićem, ker takšnega moškega bi ti zelo težko “obvladala”. Morda res, da jih štejeva nekaj čez 20, samo leta tu ne pomenijo nič, prej izkušnje, ki jih nabiraš sproti, pa če redno bereš, se učiš od ostalih, se pomikaš naprej s časom, skratka da ne stagniraš, tako kot Marko in podobni, ki že več kot 10 let ponavljajo ene in iste teorije. Za te ljudi obstaja samo ena “prava” pot, vse ostalo jih ne zanima.

ps : S takšnimi puncami, kot si ti se jaz še ukvarjam ne. Razlogov ne bom navajal, ker potem bo spet potrebno robčke vn izvlečt.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz sem eden tistih samskih, ki so normalni.

Sadni, če nisi opazil mojega napredka, potem gotovo nisi napredoval. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

in z koliko temi samskimi ,ki jih omenjaš si živela? človeka lahko ovrednotiš po vsaj 18 mesečnem skupnem življenju, ob krizah itd
zakaj pa razni pajki in co žalijo in tako izpostavljajo vse prednosti svoje samskosti? glavna značilnost lažnivcev je da vseskozi poudarjajo prednosti in lastnosti ki bi jih naj imeli, z žalitvami in napadalnostjo pa poskušajo vzpostaviti vsaj verbalno prevlado nad sogovornikom …ker jim fizične v virtuali ni mogoče doseči..

Super. Se tudi na MONu najde normalen samski :), ki ne sovraži žensk, ki nima potrebe po žaljenju, ki ni zagrenjen :).

V reali imaš lahko še eno prednost, imaš človeka pred sabo, na štiri oči in če goji drugačna čustva kot ti sama, lahko iz razgovora in morebitnih nenadnih reakcij razbereš ali samo igra, če si kolikortoliko čustvena in razmišljaš s svojo glavo, boš takega playboya kajkmalu razkrinkala….samo pozorna moraš bit….ne bi pa vedel koliko “the one”samskih zanesenjakov je še, verjetno izumirajo kot sverni medvedje:))

Skromni, dvomim, da so tile samski, ki pljuvajo po vsem, playboji, playboy verjetno nisi tako zagrenjeni.
Jaz si jih bolj predstavljam kot take nezadovoljne s svojim življenjem, črnoglede, ženske se jih ogibajo, posledično si dajo duška tu gor in žalijo nesamske, ker so jim nevoščljivi.
Jaz domnevam, da zato žalijo, ker so nevoščljivi, ker je njihovo življenje prazno. Imajo težave v reali, duška si dajo tu gor.
Playboyi verjetno niso tako zagrenjeni?

Aja, daj ga lomit, a to si danes zjutraj prebral na Zadovoljna.si ? Btw, kaj pa tisto drugo “odkritje”, da samski moški živijo dlje kot vezani, do tja ti pa še ni uspelo prilezt ? Ker to je mimogrede tudi dokazano, samo malo pobrskaj po internetu, pa boš še marsikaj novega izvedel danes.

Aja, daj ga lomit, a to si danes zjutraj prebral na Zadovoljna.si ? Btw, kaj pa tisto drugo “odkritje”, da samski moški živijo dlje kot vezani, do tja ti pa še ni uspelo prilezt ? Ker to je mimogrede tudi dokazano, samo malo pobrskaj po internetu, pa boš še marsikaj novega izvedel danes.[/quote]
taka so dejstva sadni, iz realnega življenja, vsi vedo da se moški dosti težje soočajo z samskim življenjem kot ženske, ne rabim iskati po netu,sploh pa tega ne kar ti zagovarjaš in opevaš….ko pa boš prilezel tja ćez 30 pa lahko začneš iz svojih izkušenj govoriti…..

Kaj imajo tu leta veze ? Saj ti si star čez 30, pa si še vedno samski…

seveda iamjo leta vezo, leta ti prinesejo izkušnje in življensko modrost, predvsem pa zavedanje, da se vse spreminja, človek, način razmišljanja, delovanja itd…dobro nekateri se nikoli ne spremenijo, ampak to so vase zaverovani bedaki….
ps.
kaj tebi mar koliko sem star in moj status? zakaj se pri tebi vse vrti okoli statusa in let?
jaz nisem bil nikoli samski…Bog je vedno z mano…kdor veruje ni nikoli sam, osamljen ali samski..razumeš?

Tisti ki pljuvajo po vseh, s tem svojim početjem samo kažejo to, česa so najbolj sposobni in kažejo da jim je lasten samo njihov prav in da jim je malo mar….zdaj ali so črnogledi, ali so nezadovoljni s svojim življenjem, ali karkoli takšnega iz temnejše plati življenja, …so pač taki in tako jim odgovarja, pomembno pa je da jih prepoznamo, zato pa imamo ljudje svoje glave, da z njimi razmišljamo in na osnovi dejanj ugotovimo ali nam je oseba blizu ali ima drugačne interese….
Bodo pa tile Sočni Frucer, pa kdo iz družine pajkov, pa kaki tata mata verjetno drugo smer prikazali, tako da,…..karkoli mi debatiramo, to ni v skladu z njihovim pogledom na svet.

Super. Se tudi na MONu najde normalen samski :), ki ne sovraži žensk, ki nima potrebe po žaljenju, ki ni zagrenjen :).[/quote]
Tisti moški, ki se smatrajo za “normalne” so ponavadi samski ja. To je zame druga beseda za obupanega oz. dolgočasnega moškega, ki si v reali ni sposoben poiskati žensko, potem mora pa na forumu iskat sebi podobno. To je eno. Drugo je pa, kako si ti sploh lahko drzneš druge označevat za zagrenjene, če se pa tvoj vzdevek glasi “samskabom” ? Haha

Ja skromniT, samo še čakam, kdaj ji boš napisal naj se registrira, da jo boš lahko kontaktiral 😉

Tisti ki pljuvajo po vseh, s tem svojim početjem samo kažejo to, česa so najbolj sposobni in kažejo da jim je lasten samo njihov prav in da jim je malo mar….zdaj ali so črnogledi, ali so nezadovoljni s svojim življenjem, ali karkoli takšnega iz temnejše plati življenja, …so pač taki in tako jim odgovarja, pomembno pa je da jih prepoznamo, zato pa imamo ljudje svoje glave, da z njimi razmišljamo in na osnovi dejanj ugotovimo ali nam je oseba blizu ali ima drugačne interese….
Bodo pa tile Sočni Frucer, pa kdo iz družine pajkov, pa kaki tata mata verjetno drugo smer prikazali, tako da,…..karkoli mi debatiramo, to ni v skladu z njihovim pogledom na svet.[/quote]

Vsekakor moški, ki je srečen, ki mu gre dobro, ne bo žalil ostalih ljudi. Potrebno po poniževanju imajo samo moški z nizkim EQ ali pa skrajno nesrečni in nezadovoljni sami s sabo. Seveda isto velja za ženske.

Aja, daj ga lomit, a to si danes zjutraj prebral na Zadovoljna.si ? Btw, kaj pa tisto drugo “odkritje”, da samski moški živijo dlje kot vezani, do tja ti pa še ni uspelo prilezt ? Ker to je mimogrede tudi dokazano, samo malo pobrskaj po internetu, pa boš še marsikaj novega izvedel danes.[/quote]
Kje si pa to prebral. Na “ne verjemi vsega, kar piše”? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Žal mi je Sadni, da se tvoja namigovanja ne bodo uresničila, ker nimam te potrebe, ker je moj trenutni status obogaten jagodo na smetanovi torti, ji pa želim potrditi njeno razmišlanje, kako se izogniti kakšnemu takemu ženskarju, mačotu…

Super. Se tudi na MONu najde normalen samski :), ki ne sovraži žensk, ki nima potrebe po žaljenju, ki ni zagrenjen :).[/quote]

Ma mislim, da nisem nič od naštetega. A bi se mogoče kje na privat malo pobližje spoznala?

iiii kako prisrčno, samski 123 in samskabom se bosta sparila na med over netu <3

Aha In čez 9 mesecev ti sporočiva ali je fantek ali punčka. :)))))))))))))))))))))))))))))

Se me da najti na Twoo.

LMAO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close