efedrin
Zakaj pa se ti potem zdi, da še nikoli z Markotom nisva spala s punco, ki bi “piiiip” oz. karkoli…Karkoli že to sploh pomeni ali pa sploh nič ne pomeni…:))[/quote]
Mogoče je pa mislila, da midva skupaj nisva z punco (v troje torej), ki je piiip. No, to je pa resnica, da nisva. To me niti ne bi zanimalo. Brez zamere Robi. 😉
Se pravi po tvojem se samo ženske šopamo s kemijo oz le me hujšamo…svašta. Malo na vrsto svojega spola tudi poglej, ne pa se držati neke “ideje” kot pijanec plota.[/quote]
Ne bit huda no, saj ni nikjer napisal, da se SAMO punce s tem šopajo (to je tvoja ideja), ampak, zato ker punce DOSTIKRAT vzamejo take stvari (no zdaj sem pa prepisal od njega). S tem še ne izključuje moških. 🙂
Sem samo rekreativec…. Zakaj je treba točno do takrat doseči nek rezultat? Hm.. Zato ker sem si zadal ta cilj. Sej tudi če mi ne uspe ne bo konec sveta… Dejstvo pa je da brez cilja ponavadi tudi napredka ni. Tako to je, pa če se strinjaš ali ne. :))
Sicer pa kdo pravi da z štoparico ni užitek laufat? Ljudje smo različni. 😉
Tukaj jaz zaključujem tole temo. Dobil sem kar sem iskal. :))
Lep dan!
[/quote]
Se pravi po tvojem se samo ženske šopamo s kemijo oz le me hujšamo…svašta. Malo na vrsto svojega spola tudi poglej, ne pa se držati neke “ideje” kot pijanec plota.[/quote
Vpiši v google “fat burner efedrin”, pa boš videla da večinoma ženske vzemajo. Razen če so to fantje ki se na forumih predstavljajo kot punce… :))
Lep dan. 🙂
Čez čas boš spoznal, da je bila štoparica neumnost za dokazovanje neke višje vrednosti samemu sebi, ki pa ti bo na koncu prinesla točno to, kar potrebuješ, to je spoznanje (ne povem o čem). 😉
Se pravi po tvojem se samo ženske šopamo s kemijo oz le me hujšamo…svašta. Malo na vrsto svojega spola tudi poglej, ne pa se držati neke “ideje” kot pijanec plota.[/quote
Vpiši v google “fat burner efedrin”, pa boš videla da večinoma ženske vzemajo. Razen če so to fantje ki se na forumih predstavljajo kot punce… :))
Lep dan. :)[/quote][/quote]
Znaš guglat? Jeeeeee!!!!!!!!
oj, efedrina ne morš uzet samo enkrat, ker deluje tako, da ti pospeši bitje srca kar kuri maščbe, pospeši pa ti bitje za nekje 1.5-2 ure tko da če ga boš enkrat vzel nima smisla. jst sm ga jemal 2 meseca, skupno 1.5 tablete na dan, 3x na dan pol tabletke, kdaj sm tud pozabu pa sm vzel manj, al pa kaki dan sploh ne. uzel sm ga zjutraj po tem ko sm neki malega pojedu, tik pred fitnesom, pa potem zvečer nekje ob 7ih, jedu sm normalno 3x na dan, pico, sendviče, pašto, sladkarije, solato, sadje u glavnem vse, samo ker sem jemal zraven še kofein nisem mel tolk apetita, tko da sm jedu dost majhne porcije, 1/2 pice sm komi pojedu itd, tko da ti priporočam še kofeinske tablete zravn (te dobiš v vsaki trgovini s prehrambenimi dodatki, ponekod jih imajo tud v fitnesu ). morš pa vedt da če maš kako bolezen srca, jemanje efedrina vsekakor odpade. pa še neki, če si se že odloču da boš jemal, prosim, ne pretiravaj, v mojem fitnesu je en idiot vzel 1.5 tablete naenkrat, tik pred vadbo, kao da bo bl prjel pa kurlo maščobe in je ratu bled, padu skup in so ga pelal u bolnico, tko da majhne doze, pa skozi daljše obdobje. jst sm v teh 2eh mescih shujšal iz 105kg na 86kg (poleg jemanja efedrina sem tud, kot sm že reku hodu v fitnes in pa veliko sexal 🙂 kar zlo pomaga pri hujšanju) tolk za info. dobil pa sm ta efedrin arasan pod pultom v eni od prodajaln prehrambenih dodatkov za fitnes, tam ga kmalu potem niso imeli več, tko da ti ne znam povedat kje ga dobit. neki časa jih je tud ena ženska prek neta prodajala, tko da če najdeš kje na netu, da prodaja kaki zasebnik prehrambene dodatke, pošl mejl pa vpraši če tud to prodaja..sm pa potem prebral določene stvari o efedrinu, tko da ti ga odsvetujem..vem pa kako je ko hočeš shujšat pa ne moreš oz. gre prepočasi in vmes zgubiš voljo, zato sm ti tud tolk napisu o tem. je pa to kaj boš dal v svoje telo še vedno tvoja odločitev..
Forum je zaprt za komentiranje.