drago je
Anonimna541, 12.09.2025 ob 20:47
[/quote
Crazyfrog, ljudje v večini spajajo mesec od plače do plače. Sedaj je bil začetek šolskega leta, so brez denarja. Res je peščica bogatih, v večini pa so bolj firbci, kupijo hrano ker nekaj morajo jesti, ampak kupujejo cenejše izdelke , ne dragih.
Ja ok. Od česa potem vse te trgovine živijo? Peščica napaja izložbe?
crazyfrog, 12.09.2025 ob 20:48
Ja ok. Od česa potem vse te trgovine živijo? Peščica napaja izložbe?
Pa saj trgovine sploh niso polne. Meni za marsikatero trgovino ni jasno kako preživijo, skoz prazni. Na primer Rutar na Rudniku v Ljubljani, taka ogromna stavba, zaposleni, pa nobenih ljudi notri
Anonimna541, 12.09.2025 ob 20:50
Pa saj trgovine sploh niso polne. Meni za marsikatero trgovino ni jasno kako preživijo, skoz prazni. Na primer Rutar na Rudniku v Ljubljani, taka ogromna stavba, zaposleni, pa nobenih ljudi notri
Ampak trgovine”živijo” od lufta? .. sklepam, da potrošniki so.
Ne gre za to da podpihujemo anti Golob propagando. Meni se zdi da je res draginja, da ljudje kupujejo cenejše izdelke . Tudi gospodarska rast pada, napoved so spet znižali. Se enkrat, nisem anti Golob, ampak zdi se mi res iluzorno, da imate občutek, da ljudje trošijo. Precej manj kot so . Seveda se kupuje, ker moraš imeti obutev, oblačila, jesti moramo, ampak kupuje se cenejše stvari.
Anonimna541, 12.09.2025 ob 20:53
Ne gre za to da podpihujemo anti Golob propagando. Meni se zdi da je res draginja, da ljudje kupujejo cenejše izdelke . Tudi gospodarska rast pada, napoved so spet znižali. Se enkrat, nisem anti Golob, ampak zdi se mi res iluzorno, da imate občutek, da ljudje trošijo. Precej manj kot so . Seveda se kupuje, ker moraš imeti obutev, oblačila, jesti moramo, ampak kupuje se cenejše stvari.
Zato je mek poln, navada da mora bit avto največ pet let star, norija z dragimi phoni, trend bit vsak prpst čas na dopustu, elektro kolesa cvetijo..
Anonimna541, 12.09.2025 ob 21:01
Crazyfrog, očitno živiva v paralelnem svetu, jaz vidim drugače.
Aja. Povej mi kako ti vidiš? Ne vidiš prsmodije, če greš v oš-vsi mulci majo dodatne dejavnosti, ne vidiš porast zapravljanja za tattoje, piercinge, plastiko, ne vidš kupe smeti? Ki kažejo na našo realo. Vsak pes ima svojo obleko? Kako vidiš?
Po mestu je dobesedno vsak peti k ga srečaš wolt 😀
Res so ljudje lačni ja 😀
Izven mesta pa ceste nabite pleha in to niti približno poceni pleha. Najti avto starejši od 15 let na cesti je že umetnost.
Pa dostavne službe vprašajte koliko paketov vsak dan dostavijo revnim slovencem. Sumim da ne naročate kruh in mleko 🙂 Te iste dostavne službe ne dobijo ljudi za razvažat ta vaš šit. Mogoč se tega lotite. Pa bo za jest.
Alo, 12.09.2025 ob 21:10
Dva milijona nas je in ne samo tistih tisoč, ki jih ti vidiš s polnimi vozički in v mekih z novimi telefoni.
Pa ti malo vklopi možgane.
BUTLJI SMO.
Večino slovencev je nekje v sredini. Prej bolj revnih kt bogatih. Večina je nahajpanih in spranih s tem, da rabijo novo, da morjo bit trendi, ogromno denarja se porabi za oglaševanje, načrtno se vodi folk v nujo pr tehnologiji in v ideologijo zastaranja še popolnoma ok stvari.
Zmesečnim odplačevanjem je visok znesek navidezno minimiziran. Folk se žene za to, da odplačuje za nas, za nekaj kar MORA kao met.
Ja večina ljudi je revnih-v glavi.
Forum je zaprt za komentiranje.