Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DR.Domančič

DR.Domančič

Ker mi zdravniki niso mogli pomagati pri tem kar sem zgoraj pisala razen zdravil,da se jih je telo že navadilo in pomagalo ni več sem poklicala tja in prosila če me lahko vzame prej.Vpraša te kakšne težave ima otrok in ko jim poveš kakšne so in kako hude te vzame naprej,sploh če je orok.Z otroci moram reči pa dela zelo lepo.Hčerka ga je zelo obrajtala.Na vrsti pa je bila večkrat zato da ji je sčistil pljuča.V prvo bi se skoraj zadušila v drugo pa je bilo že bolje v tretje in četrto pa sploh ni bilo več sledu o kakšnem delovanju da bi se dušila.Zelo ji je pomagal.
Če pa je prehlajena pa ji pluča še vedno malo nagajajo zato mora takrat še vedno jemati sprejček za asmatike.Ampak samo takrat ko je prehlajena ali pa bolana.Drugače je pa zdrava.
Zato pokliči povej kako je resno in mogoče te vzamejo prej.

Draga moja Mystique,

jaz sem pa zelo zelo daleč od zafrustrirane punce, škoda ker se ne poznava. Če si tko razumela, sorči. Ampak vse se tko napadle Nio, ki je pač povedala kaj misli. In ker je negativno govorila o Domančiču ste jo zbombardirale.

Kot vedno, tu gor drugačne mnenja niso dobrodošla.

Tud jest sem jezna, Brina

Draga Brina,

dajmo, raje pokopljimo bojno sekiro, da bomo vsi skupaj pokazali, da se da normalno komunicirat, se strinjas? Res je, vsak ima svoje mnenje in vcasih ga prevec zagreto zagovarjamo. Mene vselej zmoti ironicen posmeh do tistih, ki mogoce verjamejo v kaj vec kot le zdravnike (meni v doloceni fazi tudi ni preostalo nic drugega, ker so mi kratkomalo povedali, da nimajo dovolj denarja, da bi mi lahko zagotovili najboljsa (beri: najdrazja) zdravila za mojo bolezen. Takrat sem bila stara 20 let in iz obupa sem se obrnila tudi k bioenergiji). Seveda je potem od posameznika odvisno ali bo v to verjel ali ne. Jaz imam pac z doticno verzijo bieonergije dobre izkusnje, z ostalimi pac ne. Vendar tako je – vedno in povsod bodo nategi. In ce smo s posredovanjem informacij kakorkoli pomagali mazzi, mislim, da je bilo vredno. Upam le da ji bodo kaj koristile.

Kakorkoli ze … bodte mi vsi fajn in predvsem zdravi … jaz pa nazaj za knjige :((

M.

se strinjam, M., da pokopljimo bojno sekiro, čeprou,….sej je ni blo,no.tud jest nisem čist proti bioenergiji, in podobnim zadevam, čeprav sem sama zdravnica.sam da ne verjamem , da bi lahko pomagala pri takih resnih boleznih organskega vzroka(rak , srčnožilna obolenja……)tle pač vemo, da se je treba stvari drgač lotevat in vsak pameten bioenergetik se tega zaveda.drgač pride do nepopravljive škode.je pa res, da sama verjamem v to, da največ dobrga al pa slabga si človek predvsem sam naredi.če pa mu kdo drug pomaga zato, da se boljš počut, pa tud prav in daleč od tega , da je to zdravnik.
lep dan,Nia

Nia, tokrat se strinjam s teboj. Vendar,ce poleg zdravnika obiskujes tudi bioenergetika ne more skoditi, kajne?
Sama jemljem zdravila in hkrati hodim k bioenergetiku in v tem ne vidim nic slabega. Nikakor pa ne zagovarjam tega, da opustis redno zdravljenje in gres samo v bioeregijo (ok, odvisno kaksno bolezen imas).
Lp

……….juhu……..danes klicala Domančiča v KG…….wauuuuuuuu…šele septembra bi prišla na vrsto *če* in tako sem poklicala njegovega učenca v Štepanjskem naselju…….22.3.začneva z 4 dnevno terapijo……neglede kaj se bo dogajalo,verjamem v najboljše,čudežov ne pričakujem,zgubiti nimam kaj,če bo šlo na bolje…….hja bom ena izmed srečnih mamic…….

lepo bodite…ne se kregat,ni vredno……vredno je biti sočlovek

🙂

Mystique,

… OK, zakopano 100000 m pod zemljo. Jest sem dons tko dobre volje, zato ker zunaj sije sonce, pa ker mam zdele šport pol pa tkoj eno fino masažico, pa ker grem zvečer z dragim ven žurat.. he he a ni to good?

Fejst bodte punce,

Brina

ampak, nia, zdravnica, pa še pisat ne znaš. res te je težko brat. skoraj vsi drugi pišejo neko pogovorno slovenščino, ti pa tako spakendranščino… jaz sem vsaj ljubljančan in te mal laže berem, ne vem pa, kako je z drugimi, dvomim, da se trudijo s tabo. no, pa brez zamere. Lovro

jou, Lovro,pa ne se zdej še s tem ukvarjat.verjeten sem nekak pregurala čez srednjo , pa čez faks, pa še kej me čaka, tko da ,ej, če se potrudim, res, znam tud knižno napisat.sam tkole , na postih pa….a ni tko, da koker človeku paše. do zdej ni bil blem.heh, sem pa potrjena dolenjka.si misleš, kako bi blo, če bi po naše na netju!
ej, lep dan.nisem nič zamerla.
in, ja, misty,to je glih ena dobra srednja pot;bio+uradna, mislem.sej tud jest doma tko jogiram, pa tajčiram,pa……vizualiziram, k mam tud problem, k se ga ne da na čist priznanomedicinski način rešet, pa se mi zdi, da bo tko nekak bolš šlo.
mazza:velik sreče tvojmu sinetu.
nia

nia, a te lohk vprašam, kolk si stara? ne morem pa ne morem pogruntat…

32…….kr,ne!
nia

Joj Lovro 🙂

Zdravnica gor ali dol, forumi so bolj neformalni, zato si lahko privosci tako pisanje. Jaz sem tudi absolventka slovenistike pa se ne trudim tukaj s pisanjem pravilne slovenscine … sicer pa to sploh ne spada v okvir te teme.

Jaz pa se strinjam z Indijanko glede IQ. Daj preberi še enkrat njen tekst.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close