Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DR.Domančič

DR.Domančič

nia, eni ne verjamejo, če ne vidijo. bodi tudi ti strpna do tistih, ki so jim bioenergetiki kakor koli pomagali. mislim, da ne veš, za kaj pri bioenergiji sploh gre, ker za to nisi dovolj odprta in ker si preveč ozkogleda. seveda, vem, da si medicinka, ampak to še ne pomeni, da si požrla vse znanje sveta. pa tud IQ zarad tega nimaš višjega…

Oh, nia, bog pomagaj ljudem, ki jim ti “pomagaš”…
A tko boli, če ti nekdo ne da prav?

Debitantka – podpišem se pod tvoj post.
Ljudje mečejo vse bioenergetike v isti koš, tako šarlatane, kot tiste, ki resnično želijo pomagat. Ni je pač še ena v tem bolnem aparatu, ki manipulira z ljudmi. Kolikokrat klasična medicina odpove in dela napake, pa je le redko tako grdo obrekovana kot ravno Domančič ip. Nihče ni rekel, da bioenergetiki zdravijo nujne primere, ampak pomagajo na svoj način in ja – pri Domančiču pač uspehi so.

Kar se mene tiče, se poslavljam od nie, ker je škoda časa…le škoda je, da mazza ne bi poizkusila terapije, ki je brezplačna, neškodljiva in jih lahko samo pomaga (oz.njenemu sinu).

ah, joj.res ne vem , kako se najdete v mojih postih,ženske.ne vem, no, s človeškimi življenji se pač ni za igrat.zase še zdaleč ne mislim, da sem požrla vso znanost tega sveta, prav nasprotno in se tega zelo dobro zavedam za razliko od vas. nikakor , da bi bla nenaklonjena alternativnim metodam medicine.bi blo prou da se tud ta uradno prizna in na ta način prepreči čaranje raznoraznim samoklicanim zdravilcem brez nekih diplom in certifikatov.upam, da se spet v tem ne najdete in lopnete po meni.;))))
in tisti , ki jim jest pomagam….doslej so bli še vsi zadovoljni.
res dekleta, ne vem če ste opazile, da nič ne obtožujem in grajam, tko k ve, pač pa sam govorim iz precej slabih in dokumentiranih izkušenj.in še nekej, tud domančič je izrekel precej slabih besed o zdravnikih in priznani medicini.marsikdaj zelo neosnovanih.
drage moje, resnica pač boli.
nia
IQ pa je tak kakršen pač je.po vašem mnenju ne dosega cifre čevlja, zmerjen pa….,….ne vem, a je vaš tko visok , da mi boste zdej mojga očitale? :)))
res en lep in prisrčen bioenergtski pozdrav(a čutite , kako seva)!
vaša omiljena nia

ojoj, ne morem verjet! -:))) kak poceni cinizem! predvsem na koncu posta, ko nisi več zdržala, da bi bila omikana. iz tvojega pisanja seva vse kaj drugega kot kaj prisrčnega. Indijanka ima prav: škoda časa in energije. nia, jaz bi ti predpisala malo več smeha in pozitivnega razmišljanja! pa manj žolčnih izlivov! nia, pozdravlja te debitantka, ki rada živi, ker zna živeti, in ima rada vse ljudi, tudi nestrpne, ignorantske in živčne!

:)))))

Pošlji oblikovano (16-03-04 21:35)

Tudi jaz sem se s svojo težavo obrnila na vse mogoče strani, tudi na takšne in drugačne bioenergetike. Če imaš neozdravljivo ali hudo bolezen, skušaš narediti vse. IQ gor ali dol, rad bi bil zdrav… in dokler imaš upanje, pač iščeš… in se oklepaš vsega mogočega.

Žal mi Domančič ni pomagal čisto NIČ. Kot tudi nihče drug od bioenergetikov. Škoda časa, volje, truda, denarja… še najbolj pa jje grozno, da si potem vedno bolj sesut, ker tebi nič ne pomaga. In se sprašuješ, če to res komu pomaga, ali je vse skupaj ena velika laž, ki jo vsak sam sebi natvezi???

Mazza, tebi in tvojemu sinu želim več sreče in kakšno pozitivno izkušnjo.

ej, debi, sej verjemem da si ena luštna in topla oseba in res, še enkrat, morbit nisi opazla, da nobenga ne kregam in obtožujem, tko k ve,ampak sam podajam svoje izkušnje. na splošno sem velik altruist in dobrovoljc, kar v takem poklicu k sem, pač moram bit, se mi zdi.mal cinizma na koncu priznam,heh, sam se mi tole res tko hecno zdi, k ste tko planle, k lačen na sendvič.
se mi pa zdi, da bi blo dobro za vse nas, k bi mal bl verjel vase, kot pa drugim plačval, da nam dvigujejo samozavest in taisto samozaupanje.pa nej bodo to zdravilci al zdravniki.
neozdravljivo bolni…hudo…sam tako je pač naše življenje.in prou je , da upanje do konca ostane.
nia

Nia, morda res ne obtozujes in kregas direkt, a vendarle ne dopustis, da bi imela kaksna drugacno mennje kot ti. Tudi jaz se ne mislim kregat – pac drugace gledam na svet, morda tudi zaradi izkusenj, ki jim imam zaradi bolezni, ki jo imam. Meni je tocno dolocen bioenergetik pomagal (ja, in to Domancicev ucenec). Je pa res, da sem imela prej oooogggroooomno slabih izkusenj z raznimi sarlatani. Tako da, lepo vas prosim, ne metat vsega v isti kos.

Poleg tega pa se ocitno ne zavedate ene stvari – cudezev ni! Bioeneregetik lahko do dolocene mere pomaga, amapk ce kdo misli, da je mogoce cudezno ozdravit(?!) … potem ne bo nic. Poleg tega je potrebno iti na vec terapij (di dovolj, da gres le enkrat).

Nia, pa prosim brez komentarjev kot so: res en lep in prisrčen bioenergtski pozdrav(a čutite , kako seva)! Ker so neumestni. Pa brez zamere.

POjdimo vsi na sonce 🙂 Lp

Bravo Nia,

dobr si povedala. Sicer pa itak veš kako je s tem forumom. Če ne trobiš v isti rog z večino te živega požrejo.

kaj hočeš zafrustrirane babnce, ki nimajo kej dost druzga za počet… al kaj, no…

Nia se slišva, pa ne sekiri se in ne dopoveduj jim, kaj si hotla povedat… Ker z njimi to nima smisla… Una s številko čevla je bla dobra… he he…

Človk se mora tud zabavat a ne…

Punce, vam držim pesti, da vam ne bo treba k Nii, kot pravte, zato ker bogi uni k hdjo k njej… Bože moj, kam se to ve spustite… Molite k “tazgornemu” da vam ne bo treba… Ježešna…

Zdej pa udarte po men, … čakam punce… da slišim kok sem glupa, blesava, in naslpoh prtegnena… pa še na IQ ne pozabte…

Brina

Brina, men se pa zdi, da nisem nikogar zalila, ali pac?? In ne mi o zafrustriranih babnicah lepo prosim, ker zalis. Nikomur pa nisem hotela nic hudega, ampak le povedat svoje stalisce, ampak se ga ocitno ne sme. In h ta zgornjemu tudi ne molim, btw.

Mazza ali lahko poveš za kakšno bolezen gre pri tvojem otroku.

Eden katerega jaz obiskujem poleg domančila je Jug Alex ki dela v Ljubljani in če želiš ti javim št. oz kar poglej na http://www.jugov.net pa mu pošlji mail in po moje boš že drug teden na vrsti.

Pa srečno in ne meni se za nejeverneže in kritizerje.
Poskusiti ni greh in lahko je samo bolje, slabše ne mora biti.

Mazza, se ta link poglej:
http://www.svet-je-lep.com/phorum/read.php?f=5&i=984&t=984

Mystique,

molitev k tazgornjemu ti bo pomagala približno tok kot Domančič, sam da je tazgoren zastonj… he he… Joj smo naivni, a vi ne štekate da takšni pocarji računajo na takšne kot ste vi… na takšne ki iščejo izhod v sili… na tiste ki nimajo več upanja… in s tem izkoriščajo ljudi, ki se oklepajo zadnjih bilk…
Glede žaljenja pa takole. Se mi zdi da ste ve prve napadle Nio, ne? Samo zato ker je povedala svoje mnenje.

Saj je bilo v prvem postu napisano da prosi za kakršnokoli info, ne?

Pa pa Brina

PRIMOŽ POMAGI USTAVT TOLE!!!!

Brina, halo??? A sm jaz osebno koga napadala? Nauci se brat, zdej sm pa jezna!! In ta tvoj smeh …. dej no, ti si tista, ki je zafrustirana… in se to, dokler ne vidis, ne govori bedarij.

Sicer pa, brezveze…itak ne razumes.
lp

drage moje da zaključimo tole …..vsem hvala za takšno ali drugačno mnenje,pomoč… jaz bom pač v vse verjela ker se gre za mojega otroka….takšna sem…optimistična…..hodila in iskala morda pa vendar nekje nekoč….nima veze……..se opravičujem,če je zaradi tega posta prišlo do malih nepotrebnih konflikotov….marda vas enkrat vse povabim na kavico…..in če je slučajno katera pisala na e-mail…..joj ni pravi temveč…….majro@voljatel.net(tisti je bil preveč virozen pa smo ga vrgli v smeti..ha ha ha)

pridne bodite

🙂

Ne morem da ne bi…
Mazza vas lepo prosi za podatke o dr. Domančiču – polovica postev je pa o IQ. Malo si preberite vaše pisanje in bodite vesele, da še nikoli niste bile v taki stiski, da bi preizkusile VSE.
Mazza ti pa kar pogumno, nekaterim pomaga, nekaterim pač ne. Je za probat in srečno!!!

Vsak se sam odloči, kaj bo počel s svojim telesom, komu bo zaupal in kaj bo poskusil.
Je to res tako težko razumeti?????????? Za tiste, ki klobasajo o nizkem IQ-ju očitno….

A bi lahko poznavalci Domančiča napisali, katere znanosti je tale Domančič DOKTOR??????? Govorite o dr. Domančiču…..

AHOJ!
Domančič NI doktor. Kar pa ne pomeni, da ni strokovnjak.
Ker je.
In bolj uspešen kot 50 dohtarjev dr.mr.fr. skupi. Stvari obvlada. Kapo dol pred njim. Imam kup slabih izkušenj pri šarlatanih, edino on je tisti pravi. In njegovi učenci. Njegova bioterapija je EDINA znanstveno potrjena.
Indijanka, Leska, Debitantka že vejo o čem govorim. : )

Nia – sej bo še vse dobro…Samo, da se ti ego mal ohladi, pa bo… bo že, bo že…

041 503051 je telefon od Željka – zelo uspešen Domančičev učenec, ki dela v Ljubljani (osebno ga ne poznam, niti ne vem točno kje dela, vem samo, da je parim prijateljicam pomagal), Domančiča direktno se dobi na 045884496 (hotel Larix KG).

TO NI REKLAMA, AMPAK LE REPLIKA NA POST b., KI ŽELI PODATKE.

bumbica hvala za tel.,jutri je menda v Kranjski gori pa kličem direktno tja…….em bomo videli kaj bo, sporočim……

🙂

Mazza, še to – če si slučajno še na internetu – pri Domančiču je čakalna doba res dolga, zato sem ti napisala telefon od njegovega učenca, za katerega VEM, da je dober. Jih je še kar dosti drugih, ampak jih ne poznam.
In pri njem prideš hitreje na vrsto… Je pa ravno tako dober. Je za poskusit.
VEliko sreče!

Mazza!

Tudi jaz imam tel.st zate, ce se zelis. Lahko poklices Frenka Lendero na 031/ 811 001. Doma je iz Brezovice pri Ljubljani. Ne vem, meni je zelo pomagal. Sem pa ena izmed ljudi, ki na zalost niso zdravi. Imam avtoimunsko bolezen, zato vem o cem govorim.
… in drzi se. Veliko srece tebi in sinu.

Adieu.

Veš Tjašika ni res kar praviš.Lahko da tebi ni pomagalo ker v to nisi verjela.Sama pa imam izkušnje čisto drugačne.Hčerko sem peljala tja zato ker je imela težave s pljuči.Ni mogla teči ne hitro hoditi če je pa bila na hladnem zraku je bilo pa še huje.ker jo je tako dušilo.Od takrat ko sva bila pri njem je že 1 leto in hčerka s tem nima nobenih težav več.Lahko teče,je na hladnem zraku,in lahko tudi hitro hodi ne da bi jo dušilo.Pa sem takrat bila na terapiji 4 dni pa se mi ni zdel nič ne sramen.Še smejali smo se.
Bila pa je bila tam ena ženska,ki mi je rekla da to nič ne pomaga,ko pa sem jo vprašala če v to verjame je pa rekla da ne.In če ti ne verjameš da se boš pozdravila ne more nobena stvar delovati.Saj ko greš k zdravniku in ko ti napiše zdravila verjameš da ti bodo pomagala in to je popolnoma isto.Verjemi in zgodil se bo čudeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close