dopust
Če sploh bo kdo zbral toliko poguma. :)[/quote]
Pogum? Sploh ni vprašanje poguma, ampak uranovešenosti. Zakaj bi zapravil svoj čas za xy ljudi, se jim prilagajal, se usklajeval in na koncu ugotovil, s kakšnimi buhtelji si šel na pot. No go.[/quote]
Spet ta tvoja “popolnost”. 🙂
Če nekdo ni točno po tvojem okusu in nima istih navad, to zate že predstavlja problem in travmiraš okrog prilagajanja, usklajevanja….Kot da te bo pobralo, če se za tistih par dni z nekom malo usklajuješ ali prilagodiš. 🙂
To je del avanturizma in adrenalina, kot ne veš s kom boš skupaj in kaj boš doživel.
???
Zelo, zelo rada bi spoznala vse te neznane ljudi, ki so te morali en mesec prenašati….in predvsem, kaj bi imeli za povedati 🙂
ps: GF, a ste imeli to dopust v živo ali prek foruma ? :-)[/quote]
Ne morem pomagati, če še nisi uspela skupaj zbobnati ljudi, s katerimi bi sploh kam šla, da bi te lahko spoznali. Očitno poznaš le virtualni dopust, sama s sabo, če me sprašuješ o definiciji dopusta.
Pogum? Sploh ni vprašanje poguma, ampak uranovešenosti. Zakaj bi zapravil svoj čas za xy ljudi, se jim prilagajal, se usklajeval in na koncu ugotovil, s kakšnimi buhtelji si šel na pot. No go.[/quote]
Če nekdo ni točno po tvojem okusu in nima istih navad, to zate že predstavlja problem in travmiraš okrog prilagajanja, usklajevanja….Kot da te bo pobralo, če se za tistih par dni z nekom malo usklajuješ ali prilagodiš. 🙂
To je del avanturizma in adrenalina, kot ne veš s kom boš skupaj in kaj boš doživel.[/quote]
Seveda, ti govoriš o parih dnevih (to sta dva dneva), jst pa o dopustu, ki traja več kot 21 dni skupaj in to v tesni povezavi z vsemi, s katerimi greš na takšno pustolovščino.
???
Zelo, zelo rada bi spoznala vse te neznane ljudi, ki so te morali en mesec prenašati….in predvsem, kaj bi imeli za povedati 🙂
ps: GF, a ste imeli to dopust v živo ali prek foruma ? :-)[/quote]
Ne morem pomagati, če še nisi uspela skupaj zbobnati ljudi, s katerimi bi sploh kam šla, da bi te lahko spoznali. Očitno poznaš le virtualni dopust, sama s sabo, če me sprašuješ o definiciji dopusta.[/quote]
Ti blebetaš o nekem dopustu, za katerega ni jasno ali je bil resničen ali virtualen – če to tebi diši po definiranju izraza dopust, pa se izprsi in ga napiši 🙂
Ne morem pomagati, če še nisi uspela skupaj zbobnati ljudi, s katerimi bi sploh kam šla, da bi te lahko spoznali. Očitno poznaš le virtualni dopust, sama s sabo, če me sprašuješ o definiciji dopusta.[/quote]
Ti blebetaš o nekem dopustu, za katerega ni jasno ali je bil resničen ali virtualen – če to tebi diši po definiranju izraza dopust, pa se izprsi in ga napiši :)[/quote]
Ne čutim potrebe, da bi te seznanjala z mojimi real dogodki. Poišči si prijateljico.
To je del avanturizma in adrenalina, kot ne veš s kom boš skupaj in kaj boš doživel.[/quote]
Seveda, ti govoriš o parih dnevih (to sta dva dneva), jst pa o dopustu, ki traja več kot 21 dni skupaj in to v tesni povezavi z vsemi, s katerimi greš na takšno pustolovščino.[/quote]
saj, če si total neprilagojen je tud dva dni kriza za zdržat…kako to, da so zdržal celih 21 dni s tabo? a si bla edini šofer? čeprav jaz bi šla tvegat avtoštop :-))))
Seveda, ti govoriš o parih dnevih (to sta dva dneva), jst pa o dopustu, ki traja več kot 21 dni skupaj in to v tesni povezavi z vsemi, s katerimi greš na takšno pustolovščino.[/quote]
saj, če si total neprilagojen je tud dva dni kriza za zdržat…kako to, da so zdržal celih 21 dni s tabo? a si bla edini šofer? čeprav jaz bi šla tvegat avtoštop :-))))[/quote]
Sploh nimam težav s prilagajanjem, ker raje v določenih momentih štejem do 10 kot da nastane cela štala. Ampak naslednjič si bolj previden in ti ni vseeno, s kom greš za dolgo časa.
Meni je bilo vsakič luštno. Pravim le, da večja kot je skupina, večja je tudi verjetnost, da naletiš na folk, ki je težek kot ti. Zato je bolje, če se prej že poznaš in si manj presenečen. Za vikend paket ali en teden ni problem, čim gre za orng dopust, kjer cele dneve stiskaš skupaj glave, pa ti ne more biti več vseeno.
Pri tebi ni blema, ker si vedno sam.
Ti blebetaš o nekem dopustu, za katerega ni jasno ali je bil resničen ali virtualen – če to tebi diši po definiranju izraza dopust, pa se izprsi in ga napiši :)[/quote]
Ne čutim potrebe, da bi te seznanjala z mojimi real dogodki. Poišči si prijateljico.[/quote]
Jih imam nekaj (resničnih), nimam pa še nobene virtualne 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.