Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dopust

dopust

Iščem družbo za dopust v prvi polovici avgusta, stara sem 38 let. V mislih imam hrvaško obalo-kampiranje, lahko tud kaj drugega….

Če boš dala vsak dan za pijačo, dobro kuhala in mi ne težila za seks, greva lahko s citroenom cx pallas. Pa še dva frenda bosta šla zraven.

takrat, ko je povsod še en kup vpijoče mularije, njihovih staršev … — odpade

Kar na horuk bi šla s komerkoli? Si pa faca:).

Če sploh bo kdo zbral toliko poguma. 🙂

Če sploh bo kdo zbral toliko poguma. :)[/quote]

Pogum? Sploh ni vprašanje poguma, ampak uranovešenosti. Zakaj bi zapravil svoj čas za xy ljudi, se jim prilagajal, se usklajeval in na koncu ugotovil, s kakšnimi buhtelji si šel na pot. No go.

Malo si pozna. Sem rezerviral apartma že Januarja, 🙂

Če sploh bo kdo zbral toliko poguma. :)[/quote]

Pogum? Sploh ni vprašanje poguma, ampak uranovešenosti. Zakaj bi zapravil svoj čas za xy ljudi, se jim prilagajal, se usklajeval in na koncu ugotovil, s kakšnimi buhtelji si šel na pot. No go.[/quote]
Malo avanturizma ne škodi v življenju

Avanturizem se izvaja drugje. Sem že šla na blef s skoraj popolnimi neznanci in to za en mesec, pa sem ugotovila, da to ni dobra izbira.

To je kot Loto. Ali imaš srečo ali pač ne. Ampak če sploh ne probaš in ne kupiš listka sploh nimaš možnosti… Kdor riskira…profitira

Zakaj bi sploh izzival srečo tam, kjer ni treba in to za dopust, ki je parkrat na leto.

Eno je iti na neko potovanje z neznanimi ljudmi. To zna biti popolna katastrofa, se strinjam. Že dogovor kaj si ogledati če imajo različne interese je lahko znanost, kaj šele vse drugo.
Tud recimo jadranje je lahko problem. Že v družbi kjer se ljudje med sabo poznajo od prej in se doma čist dobro razumejo lahko v enem tednu, ko si 24/7 skupaj z nekom na utesnjenem prostoru…
Neko kampiranje pa se mi ne zdi problem

Jaz mam pa ravno obratno izkušnjo in lahko povem, da tako norih in odštekanih počitnic pol ni bilo možno doživet z nobenimi prijatelji.

Končno ena ki ni tečna 🙂

Jaz mam pa ravno obratno izkušnjo in lahko povem, da tako norih in odštekanih počitnic pol ni bilo možno doživet z nobenimi prijatelji.[/quote]

Jst sem tako hodila ene štiri leta zaporedoma, ampak res za skoraj cel mesec, 24 ur na dan smo bili skupaj. Meni je veliko bolj odštekano z ljudmi, s katerimi imamo kaj skupnega, vsaj približno poznaš njihove fore in navade, da kasneje ne doživiš prehudih presenečenj. Mene motijo ljudje, ki nimajo energije, ki se vlačijo in bi najraje kje odležali cel dopust, ki niso pripravljeni ničesar vložiti. Če v skupini nabašeš na samo enega takega, trpijo vsi.

:)))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))[/quote]

Spet en manijak. To se nkol ne konča.

Ko bi se ti vsaj enkrat v špegu pogledala…

Ravnokar se gledam v odsev mobitela…lepa sem:).

hehe

Lepa si lahko sama sebi, to ja, ostalim pa pač nisi a ne…

Pa samovšečna tud…

Bolj ko jaz, ko se obrijem? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tebi nisem, a bi mogla bit?:))

Pa samovšečna tud…[/quote]

Ampak še vedno sem lepa, lepša kot ti:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close