Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dopust

dopust

Bolj ko jaz, ko se obrijem? :D[/quote]

A to pa ne:))).

Pa samovšečna tud…[/quote]

Ampak še vedno sem lepa, lepša kot ti:)).[/quote]

GF, če bi se malce lepše obnašala, bi lahko ujela kakšnega simpatičnega 50-letnika tu zgoraj, ki bi bi opravil z dvomljivci in bi potrdil tvojo lepoto. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

GF, če bi se malce lepše obnašala, bi lahko ujela kakšnega simpatičnega 50-letnika tu zgoraj, ki bi bi opravil z dvomljivci in bi potrdil tvojo lepoto. :)[/quote]

Saj ne lovim. Če bi bila v tej vlogi, bi se temu primerno obnašala. Drži.

GF, če bi se malce lepše obnašala, bi lahko ujela kakšnega simpatičnega 50-letnika tu zgoraj, ki bi bi opravil z dvomljivci in bi potrdil tvojo lepoto. :)[/quote]

Saj ne lovim. Če bi bila v tej vlogi, bi se temu primerno obnašala. Drži.[/quote]

Vsak se obnaša tako, kakor mu kultura narekuje, ni tu pogojnikov. 😀

Saj ne lovim. Če bi bila v tej vlogi, bi se temu primerno obnašala. Drži.[/quote]

Vsak se obnaša tako, kakor mu kultura narekuje, ni tu pogojnikov. :D[/quote]

Čigava kultura? Romska, katero ti poznaš?:)) Ne mi spet rožic sadit.

Vsak se obnaša tako, kakor mu kultura narekuje, ni tu pogojnikov. :D[/quote]

Čigava kultura? Romska, katero ti poznaš?:)) Ne mi spet rožic sadit.[/quote]

Lastna kultura, ki jo ustvarjaš s sogovorci na MONu, gospodična GF. 🙂

Čigava kultura? Romska, katero ti poznaš?:)) Ne mi spet rožic sadit.[/quote]

Lastna kultura, ki jo ustvarjaš s sogovorci na MONu, gospodična GF. :)[/quote]

Ne drži, ker sem samosvoja in ne morem reči, da se zato drugi prilagajajo meni na čast. Zakaj že?Soustvarjanje pomeni aktivno udeležbo v smislu prilagajanja, kimanja, smejčkanja…pri meni ne gre tko, izustim, kar mi leži na duši. Matjazko, ti si pa znan po tem, da ljudem daješ tisto, kar želijo slišati in misliš, da si ful všečen drugim:)). Napača.

Pa samovšečna tud…[/quote]

Možno. Pa kaj ti bo lepota (zunanja), če te pa ne marajo…

GF, ni vsak, ki je prijazen, že hkrati zlagan.

Možno. Pa kaj ti bo lepota (zunanja), če te pa ne marajo…

GF, ni vsak, ki je prijazen, že hkrati zlagan.[/quote]

Forum je res merilo, da me ne marajo:)). Ne me hecat. Vprašaj se raje ti, zakaj se noben noče družiti s tabo. Opravljivka, čenča, v plesiranki tudi poleti.

Ne mi več odgovarjat, lepo prosim.

Ne drži, ker sem samosvoja in ne morem reči, da se zato drugi prilagajajo meni na čast. Zakaj že?Soustvarjanje pomeni aktivno udeležbo v smislu prilagajanja, kimanja, smejčkanja…pri meni ne gre tko, izustim, kar mi leži na duši. Matjazko, ti si pa znan po tem, da ljudem daješ tisto, kar želijo slišati in misliš, da si ful všečen drugim:)). Napača.[/quote]

Ja, gospodična GF, ker sem moški, ti ne upam, oporekat. Samo kimam. Tako je, kot ste rekli! Pribito drži! 😀

Jaz mam pa ravno obratno izkušnjo in lahko povem, da tako norih in odštekanih počitnic pol ni bilo možno doživet z nobenimi prijatelji.[/quote]

Jst sem tako hodila ene štiri leta zaporedoma, ampak res za skoraj cel mesec, 24 ur na dan smo bili skupaj. Meni je veliko bolj odštekano z ljudmi, s katerimi imamo kaj skupnega, vsaj približno poznaš njihove fore in navade, da kasneje ne doživiš prehudih presenečenj. Mene motijo ljudje, ki nimajo energije, ki se vlačijo in bi najraje kje odležali cel dopust, ki niso pripravljeni ničesar vložiti. Če v skupini nabašeš na samo enega takega, trpijo vsi.[/quote]

Se mi je zdelo, da ste meli kakega zategnjenca s sabo, ker drugače, če je človek avanturističen tip pol sploh ni težav, pa žurist. Če osebku nič ne fali, da je dobrega počutja (ni bolan) pol pa ga kar pustiš, da poležava sam sabo na plaži in mu je to dovolj. Pač je on na koncu prikrajšan za tista doživetja.
Če se tako naključno srečaš in spoznaš, pa da vidiš da imate skupne interese in poglede, se stkejo neverjetna prijateljstva.

Ne drži, ker sem samosvoja in ne morem reči, da se zato drugi prilagajajo meni na čast. Zakaj že?Soustvarjanje pomeni aktivno udeležbo v smislu prilagajanja, kimanja, smejčkanja…pri meni ne gre tko, izustim, kar mi leži na duši. Matjazko, ti si pa znan po tem, da ljudem daješ tisto, kar želijo slišati in misliš, da si ful všečen drugim:)). Napača.[/quote]
Je že res, da si samosvoja in izustiš kar ti leži na duši. Včasih še kaj več. Ampak…
Ko kdo tebi izusti, kar mu leži na duši ti pa ni všeč. Čudno ane?

Je že res, da si samosvoja in izustiš kar ti leži na duši. Včasih še kaj več. Ampak…
Ko kdo tebi izusti, kar mu leži na duši ti pa ni všeč. Čudno ane?[/quote]

Ahh ni vedno tako, kdaj je tud tiho in se zamisli, ter ne komentira.

Sitna, da si ne moreš zamislit.

Sitna, da si ne moreš zamislit.[/quote]Bejž no. Zakaj?

Ko kdo tebi izusti, kar mu leži na duši ti pa ni všeč. Čudno ane?[/quote]

Ahh ni vedno tako, kdaj je tud tiho in se zamisli, ter ne komentira.[/quote]
Zamisli? Ali je to izpeljanka iz misliti? Daj no, ne me hecat 🙂
Komentira pa zato ne, ker je takrat ni na MONu, saj veš kako pestro privat življenje ima…

Sitna, da si ne moreš zamislit.[/quote]Bejž no. Zakaj?[/quote]

Zaradi pacientov, ki se sprehajajo po tej ljudi zemlji in jo onesnažujejo.

Ahh ni vedno tako, kdaj je tud tiho in se zamisli, ter ne komentira.[/quote]
Zamisli? Ali je to izpeljanka iz misliti? Daj no, ne me hecat 🙂
Komentira pa zato ne, ker je takrat ni na MONu, saj veš kako pestro privat življenje ima…[/quote]

Ne tipček vem o čem govorim, ker GF tud če je ni, ti kasneje odgovori. Kdaj, če jo opucaš, pa da ji poveš razlog zakaj in kje je narobe, pol ti ne oporeka. Vsak se zmoti, tudi sama se kdaj, samo če mi nekdo pove, se mu tud opravičim, pač smo samo ljudje in nismo nezmotljivi, pa naj si bo še tako zlata!
Glede ostalega pa ne bom komentirala.

Bejž no. Zakaj?[/quote]

Zaradi pacientov, ki se sprehajajo po tej ljudi zemlji in jo onesnažujejo.[/quote]

skenslaj jih … na Žalah imajo še dosti prostora za naveličane živih

A da tako je? Kaj pa če bi ji en šamar raje vsak prtisnu namesto da ji kaj razlaga?

EnTip, sem mislila, da sva že zjutraj za vedno dorekla, da nimava sploh o čem debatirati:). Še odgovoril si mi, da ti je prou tako:)).

Mi je bolj brati, da debatira o tebi, ne s tabo.

Mi je bolj brati, da debatira o tebi, ne s tabo.[/quote]

Gre se zato, da me ne more izbiti iz glave, posredno ali neposredno. Saj menda si to tudi razbrala, brihtna buča kot si.

Mi je bolj brati, da debatira o tebi, ne s tabo.[/quote]
Pusti jo. Zdaj ji je pa dolgčas, ker jo ignoriram. In sika na vsak moj post, 🙂

Tebi je, da me vlačiš preko drugih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close