Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dopust v Tuniziji vs. Hrvaški

Dopust v Tuniziji vs. Hrvaški

Kakšno pretvarjanje? Od kje ta zaključek? Sorry ženska, toda tebi kognitivne zmožnosti oreng nagajajo.[/quote]

Raje kot da žališ, se ukvarjaj z lastnimi zmožnostmi. Če bi bile tvoje zadovoljive, bi razumela, da mi je Hrvaška kot distinacija všeč; kar mi ni, pa ne bom več ponavljala. Brez skrbi, foruma ne jemljem tako resno, da bi opazke glede sebe vzela zares, kaj šele, da bi me prizadele; štejejo samo mnenja ljudi, ki me poznajo v živo. [/quote]

Mišljeno je bilo v tem kontekstu, da greš na dopust oz si bila na Hrvaškem na oddihu, tam si se pa raje kot z “oddiohom” ukvarjala s tem ali te trafikantka, natakarji ipd drugo osebje razume ali ne ali se pretvarjajo…a je to cilj dopusta, oddiha? No, kakorkoli že – tvoja stvar kako jemlješ forum pa tudi vse ostalo, ni bil moj namen, da koga prizadanem, vsaj niti nisem pomislila na to.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Alexis, naslednjic, ko bos sla na Hrvasko, se mascuj in se polulaj v njihovo morje. :))

Na podlagi posamicnih izkusenj ne smemo delati splosnih zakljuckov “na nacionalni ravni”, saj na istih stereotipih bazira zadrti nacionalizem, ko nek narod poskusa strpati v dolocen okvir. Vsekakor je vec nacionalizma na Hrvaskem, take ljudi jaz preslisim in grem svojo pot naprej, ker vem, da imas tudi dobre ljudi, tako kot povsod. Ti posamezniki so pac zakompleksani.

Heh Matjažko, si se le oglasil 🙂 Vsekakor se strinjam s tabo, da je tam več nacionalizma kot pri nas. Lep pozdrav na morje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close