Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust na hrvaškem je najcenejši

Dopust na hrvaškem je najcenejši

Ce je na neko destinacijo avio karta recimo 100 €,dodaj tansfer na in iz letalisca. Za 5. Ce si v Ita, morda šoaniji, grciji v apartmaju, moraš kupovati tudi hrano. Zelo malo možnosti je, da najdeš apartma ob plaži, trgovini….verjetno moraš tudi rentati avto. Vse skupaj pride veliko dražje od kakšnega dobrega apartmaja na Hrvaškem.

http://www.bulgaria-hotels.com/en/apartments-beach-aparhotels.html
[/quote]

Haha, ja, tako nekako v resnici zgledajo ti delux apartmaji na Hrvaškem z veeeeeeliiiiikimi terasami, lastno plažo, na novo opremljeni…. Ni da ni.

Ampak mi je res smešno, kako se nekateri hvalijo da za male pare uživajo nevemkakšne počitnice…, ko pa rečeš, naj dajo link, pa tišina….. :-))))))
[/quote]

Ti kar sanjaj. Sicer pa moj apartma na jugu Hr me stane 70 eur. Spodoben, prenovljen 4 leta nazaj, ima veliko teraso, je cisto ob morju, klima, wifi, ciscenje, brisace, posteljnina vkljuceno, ima celo pomivalni stroj. Ne dam ti linka, ker zelim, da ostane prost se naslednje leto. Taisti apartma se trzi tudi prek agencij, takrat pa je precej precej drazje.
Je pac treba malo iznajdljivosti in direkten kontakt, pa dobis dobre apartmaje precej ugodno. Toliko, da je to se vedno najugodnejsa varianta od vseh ostalih drzav. Da je ena izmed najlepsih, pa itak. Btw, Bolgarije sploh ne stejem za konkurenco. Sredozemsko morje je pac res morje zame, ne Črno.

Zakak bi ti kdo limal linke?Ali sama ne znaš potem pa povej tako.
Ja so samo ne rabim nič dokazocat važno, da vem.

Ja, grem v črno goro in bo super ker se mislim še po notranjisti voziti in raziskovati.Prenočišče je pa suoer poceni.

Greš na internet vtipkaš destinacijo in pregledaš ponudbe in primerjaš cene.Jaz ponavadi še privat ponudbe po oglasih ker govorim jezike.

Dopust na Hrvaškem pravite,da je cenejši.Kot kje naprimer?

http://www.zurnal24.si/ko-prides-v-domovino-in-ti-je-isti-trenutek-zal-clanek-293280

http://www.bulgaria-hotels.com/en/apartments-beach-aparhotels.html
[/quote]

Haha, ja, tako nekako v resnici zgledajo ti delux apartmaji na Hrvaškem z veeeeeeliiiiikimi terasami, lastno plažo, na novo opremljeni…. Ni da ni.

Ampak mi je res smešno, kako se nekateri hvalijo da za male pare uživajo nevemkakšne počitnice…, ko pa rečeš, naj dajo link, pa tišina….. :-))))))
[/quote]

Lej, ce si tolk neiznajdljiva v danasnjem casu, ko najdes se pa se na netu, pa ok, pa hodi na hrvasko na en in isti plac..jaz najdem super ponudbe, smo sli junija stirje za manj kot dva jurja na kanarske, pa se cenej bi sli, pa sta hotla met otroka tobogane pri bazenu..vsajo leto gremo od jurja petsto do dva jurja na drugo destinacijo..hoteli, ponavadi pp ker itak hodimo naokoli, kjer pac smo. Ce pa ti gledas samo reklame, ki ti jih agencije ponujajo kot kao ugodne, potem pa ti res ne preostane druga kot prikolica ali apartma ali sotor v istri za en teden.

Nič novega.

[/quote]

Lej, ce si tolk neiznajdljiva v danasnjem casu, ko najdes se pa se na netu, pa ok, pa hodi na hrvasko na en in isti plac..jaz najdem super ponudbe, smo sli junija stirje za manj kot dva jurja na kanarske, pa se cenej bi sli, pa sta hotla met otroka tobogane pri bazenu..vsajo leto gremo od jurja petsto do dva jurja na drugo destinacijo..hoteli, ponavadi pp ker itak hodimo naokoli, kjer pac smo. Ce pa ti gledas samo reklame, ki ti jih agencije ponujajo kot kao ugodne, potem pa ti res ne preostane druga kot prikolica ali apartma ali sotor v istri za en teden.
[/quote]

Podpis

Itak,da nategujejo ljudi s cenami pa še o kvaliteti bi se dalo debatirati .

Meni je tole vaše “nadmudrivanje” zelo zanimivo.
Kajti nekako se poskuša s to temo in v povezavi z drugimi temami dokazati, da je najcenejše tudi najboljše in najkvalitetnejše. Obenem najnižje cene in najlepše morje, plaže…

Še dobro, da so na hrvaškem doslej bili rahlo tumasti. Najlepše bi jaz vam ornk zaračunal.

No pa saj vam bodo, kmalu, morda že naslednje leto. Nič več ne boste nogic namakali zastonj. Že dolga leta na hrvaškem govorijo, da želijo spremeniti strukturo gostov in iz masovnega preiti na ekskluzivni turizem.
In tukaj imajo hrvati vso mojo podporo. Kvaliteta se plača. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

[/quote]

[/quote]
1500 do 2000 za 4 Nasa druzina ima 3 najstnike. Torej pod 2500 tez j o. Sploh, ker junija zaradi obveznosti ne moremo iti. Poleg tega pa 2 potrebujeta poseben prehranskivrezim. torej ali res dober hotel, ker prehranjevanje na ulici odpade ali apartma plus rentan avto. Ni sans, da pridemo cez za 2000 do 2500 vse skupaj za 10 ali 12 dni tujine. Za 3000 in vec si pa ne moremo privosciti.

Če bodo podražili, kam bodo mone hodile poceni na morje. Pa hr je slovenski sindikalizem.

To je tako kot pravijo,da je Lj.najlepše mesto(sem iz tu).Ja tisti,ki še ni bil nikjer pa res to lahko trdi.Je lepa ni pa najlepša.

Če bodo podražili, kam bodo mone hodile poceni na morje. Pa hr je slovenski sindikalizem.
[/quote]
Ne samo poceni ampak nebo več najlepših plaž,najboljše hrane,borovcev,jugo muzike,najboljšega vremena……
🙂

Seveda se najprej poišče ugoden letalski prevoz, potem šele nastanitev. Vsaj ene 4 mesece vnaprej. Recimo kalkulacija (preverjena) za Sicilijo, za 2 osebi: letalo (z doplačilom za kovček vred, sicer je še ceneje) iz Trsta 200 evrov. Apartma na Siciliji 1 teden 350 evrov. Parking v Trstu cca 30-40 evrov (se ne spomnim več točno). Se pravi dobrih 600 evrov teden Sicilije za dva. Tam pa potem zapravljaš od-do. Minimalno v lokalnih marketih, na tržnici, kuhaš sam, hodiš ven jest, ali pa nekaj vmes. Mislim, da sva zapravila okoli jurja za en teden krasnih počitnic, vključno z nekaj lokalnimi prevozi, par večerjami in še nekaj dobrot sva prinesla domov. Meni se to zdi poceni. Verjetno na Hrvaškem ne bi prišla bistveno ceneje skoz, s tem da bi lahko ležala od jutra do sutra na plaži, na Siciliji ti pa ni treba, ker imaš ogromno zanimivega vsenaokoli. Vsekakor pa lokaciji sami po sebi sploh nista primerljivi.
[/quote]

Vse ok do tu. Ko pa moras pomnoziti s 4 (karte, apartma vecji, vec hrane, vstopnine, prevoz na kraju samem..), pa ni vec tako zelo poceni. Je lahko kar precej drazje od Hrvaske. Mimogrede, tudi na Hr ti ni treba samo lezati na plazi. Lahko si ogledas marsikaj. Ne verjamem, da si ze vse videla. Verjetno pa niti Slovenije ne poznas dobro. Verjamem, da je Sicilija lepa in da je marsikaj za videti, ampak ce bi ene tri leta zapored sla dol, bi potem tudi lahko rekla, da si ze vse videla, a ne? Poceni pa ta spas za druzino sploh ni. Za dva pa je cena se nekako sprejemljiva.
[/quote]

600€ teden. Za ta denar sem 3 tedne na Hrvaškem.

Vse ok do tu. Ko pa moras pomnoziti s 4 (karte, apartma vecji, vec hrane, vstopnine, prevoz na kraju samem..), pa ni vec tako zelo poceni. Je lahko kar precej drazje od Hrvaske. Mimogrede, tudi na Hr ti ni treba samo lezati na plazi. Lahko si ogledas marsikaj. Ne verjamem, da si ze vse videla. Verjetno pa niti Slovenije ne poznas dobro. Verjamem, da je Sicilija lepa in da je marsikaj za videti, ampak ce bi ene tri leta zapored sla dol, bi potem tudi lahko rekla, da si ze vse videla, a ne? Poceni pa ta spas za druzino sploh ni. Za dva pa je cena se nekako sprejemljiva.
[/quote]

[/quote]

Lahko si tudi z manj, če misliš da je v tem fora. V treh tednih počitnic zapravim krepko čez 10.000 Eur pa zaradi tega ne delam scen.

[/quote]

Nekako ti ne verjamem,da te vse pride 30 eu.Nikoli!

[/quote]
Pardon 300eu

[/quote]
Pardon 300eu
[/quote]

Danes se mi pa dogaja.Ne verjamem da daš 600 eu.

[/quote]
Pardon 300eu
[/quote]

[/quote]

No, 3 ravno ne, 2 pa ziher.

Pardon 300eu
[/quote]

[/quote]

[/quote]

2 na bogato.

[/quote]

[/quote]

2 na bogato.
[/quote]

Kdor enkrat zlaže, vedno laže….na bogato pomeni 1 pir na teden…hahaha

Pozdrav, iznajmljujem apartmane u Metajni na otoku Pagu, 10km udaljeno od zrča.
Grupu na facebooku sam napravio na Češkom jeziku, pa uđite u grupu tko želi. Tu možete vidjeti slike: https://www.facebook.com/groups/1606392 … oup_header. Ako vas bilo koja informacija zanima mogu vam je dati preko tog facebook profila. Veliki popusti za grupe ljudi u predsezoni i podsezoni!

https://www.croatian-adriatic.eu/accommodation/apartments-ivan-beti-pag-metajna.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close