Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust na hrvaškem je najcenejši

Dopust na hrvaškem je najcenejši

Pravočasno iskanje kart. V tem je poanta. Ne julija za avgusta, ampak kaksen mesec, dva, tri… prej.
[/quote]
A štekaš, da se v tem terminu cena kart dvigne. poglej Pariz jeseni ali pa za novoletne praznike v tem trenutku. Isto je če gledaš Januarja, ali sedaj za isto destinacijo. Cena kart je pač odvisna od povpraševanja, ki ga je v teh mesecih bistveno veš, s tem so vozovnice dražje.
[/quote]

ne bo čist držalo
cene nastanitve so v top sezoni res najvišje, ampak za avio karte pa ne drži točno ponudba-povpraševanje.
mal spremljaj in potem poročaj, si pa za letošnje poletje nizke cene res že zamudil.

Se čist strinjam. Tisti, ki pa pišejo o raznih “eksotičnih” destinacijah, kako so cenejše, je pa nakladanje. Ja, res se najdejo sm pa tja super akcije, ki jih zaslediš, tud z avionom, ampak, če prišteješ zravn še 3 člane družine, pa ni več pocen. Brez skrbi, sm tud sama že bila, sicer vse po EU, drugje res ne, tud z avionom npr septembra 2015 Mallorca in ja, smo dobil pocen letalske karte, zagonil pa še in še, z istim načinom žuranja kot na Hr in z raznimi ogledi.
[/quote]
izbereš si destinacijo, ki je cenovno bolj ugodna, pa lahko žuraš še pa še in ne zapraviš toliko kot na hr. se najde tudi v EU.

Čisto res. Vsak pač najde kompromis med potrebami, ceno, razpoložljivostjo časa, sposobnostjo za iskanje po internetu in lenobo. Navsezadnje so tudi ljudje, ki vkorakajo v agencijo in pustijo, da jim najdejo najustreznejšo varianto.

Jaz vem, da ne maram kampiranja, dolgih voženj z avtomobilom, gneče, all inclusive aranžmajev in resortov. Temu primerno načrtujem tudi dopust, in verjemi, da je od Nordkappa do Maroka čisto dovolj destinacij, da mi jih v tem življenju ne bo zmanjkalo.

A štekaš, da se v tem terminu cena kart dvigne. poglej Pariz jeseni ali pa za novoletne praznike v tem trenutku. Isto je če gledaš Januarja, ali sedaj za isto destinacijo. Cena kart je pač odvisna od povpraševanja, ki ga je v teh mesecih bistveno veš, s tem so vozovnice dražje.
[/quote]

ne bo čist držalo
cene nastanitve so v top sezoni res najvišje, ampak za avio karte pa ne drži točno ponudba-povpraševanje.
mal spremljaj in potem poročaj, si pa za letošnje poletje nizke cene res že zamudil.
[/quote]

seveda imaš tudi ceneje. Samo, kaj mi pomaga let v četrtek za pol nižjo ceno, če imam nastanitev od sobote naprej? Tiste dva dni je potrebno tudi nekje plačati nočitev. Potem so še transferji iz letališč in vse ostalo. Tako , da ne nabijat, da je tako poceni.

ne bo čist držalo
[/quote]

seveda imaš tudi ceneje. Samo, kaj mi pomaga let v četrtek za pol nižjo ceno, če imam nastanitev od sobote naprej? Tiste dva dni je potrebno tudi nekje plačati nočitev. Potem so še transferji iz letališč in vse ostalo. Tako , da ne nabijat, da je tako poceni.
[/quote]

jaz vedno najprej nabavim karto, šele potem iščem nastanitev.

ti ne razumeš, da je treba znat iskat in to pravi čas, bo šlo?

je pa tako, da za azijo stane letalo lahko tudi pod 400€, pa imaš tam pol vse res poceni (beri prenočišče tudi pod 10€ – bungalov na plaži) in to te res lahko pride ceneje z vožnjo vred, kot cro, primerljivo seveda … apartma na plaži ipd.
[/quote]
Mogoče Maja ali kasneje SEptembra. Tisti, ki smo vezani na kolektivne dopuste, ne moremo kaj dosti izbirati. V sezoni so take cene in ne mi rečt, da dobiš karto za 20 €.
[/quote]

Zapičil si se,da je Hrvaška zate najboljša in najcenejša .Lej ljudje,ki potujemo vemo,da ni res najcenejša.

ne bo čist držalo
[/quote]

[/quote]

Potem priporočaš Hrvaško?Pravijo nekateri,da je hrana draga.

[/quote]

[/quote]

Nič dražja kot pri nas. Vsaj lani je bilo tako.

ok.

[/quote]

[/quote]

Ampak če si pri nas, ti niti prevoza ni treba plačati?

Se čist strinjam. Tisti, ki pa pišejo o raznih “eksotičnih” destinacijah, kako so cenejše, je pa nakladanje. Ja, res se najdejo sm pa tja super akcije, ki jih zaslediš, tud z avionom, ampak, če prišteješ zravn še 3 člane družine, pa ni več pocen. Brez skrbi, sm tud sama že bila, sicer vse po EU, drugje res ne, tud z avionom npr septembra 2015 Mallorca in ja, smo dobil pocen letalske karte, zagonil pa še in še, z istim načinom žuranja kot na Hr in z raznimi ogledi.
[/quote]

Bolgarija,Madžarska,Makedonija.
Veliko ceneje .Smo bili že večkrat tam in lahko povem iz prve roke,da je ceneje.

[/quote]

[/quote]

Hrana je na splošno približno enako draga/poceni kot doma. Določene stvati so malenkost cenejše, nekatere malenkost dražje. Bi rekla, da je mogoče vse skupaj 1-3% ceneje kot doma. Torej , zanemarljivo.

[/quote]

[/quote]

Do apartmaj in nazaj je strošek 80€, vključno s trajektom. 3,5 – 4 h vožnje.

OČitno že ne želite izven Hrvaške, ker drugače bi kakšen evro več pač dali. A naj ti mi častimo ali kako?

Vsem lep dopust in poležavanje na Hr. plažah ob zasoljenih cenah.

OČitno že ne želite izven Hrvaške, ker drugače bi kakšen evro več pač dali. A naj ti mi častimo ali kako?
[/quote]

Ne zagovarjam CRO. Ampak, ko nekateri nabijate, kako je sardinija cenejša kot CRO, v istem terminu.

[/quote]

Veliko ceneje .Smo bili že večkrat tam in lahko povem iz prve roke,da je ceneje.
[/quote]

Za te destinacije vrjamem.

[/quote]

So ljudje, ki NIMAJO. Zato gredo na Hrvaško, ker je najceneje. Razumeš??
Kakšen evro je za njih veliko. Tako da, ne seri, pojdi, kamor ti paše, kamor si lahko privoščiš. Ostalim pa NE PAMETUJ !! Bo šlo??

Lej ko si zapičiš v glavo,da je najcenejše potem tudi je 🙂

[/quote]

Ne zagovarjam CRO. Ampak, ko nekateri nabijate, kako je sardinija cenejša kot CRO, v istem terminu.
[/quote]

Temu se reče nakladanje.

[/quote]

[/quote]

Te destinacije so cenejše. Ne moreš jih primerjat s hrvaškim morjem.
Kar pa lahko primerjaš (Grčijo npr.), je kar dražje.

[/quote]

Do apartmaj in nazaj je strošek 80€, vključno s trajektom. 3,5 – 4 h vožnje.
[/quote]

Zakaj ne bi prišparal teh 80 eur in ostal doma?

[/quote]

So ljudje, ki NIMAJO. Zato gredo na Hrvaško, ker je najceneje. Razumeš??
Kakšen evro je za njih veliko. Tako da, ne seri, pojdi, kamor ti paše, kamor si lahko privoščiš. Ostalim pa NE PAMETUJ !! Bo šlo??
[/quote]

To je razumljivo,da nimajo.Gre se zato,da ni res,da je najcenejša.Če bi se mi dalo bi ti dal gor linke ampak vsak si lahko sam pogleda cene.

[/quote]

Te destinacije so cenejše. Ne moreš jih primerjat s hrvaškim morjem.
Kar pa lahko primerjaš (Grčijo npr.), je kar dražje.
[/quote]

ČE ne moreš primerjati Bolgarije in Hrvaške ne moreš primerjati tudi Hrvaške in Grčije

[/quote]

Temu se reče nakladanje.
[/quote]

Kdo sedaj naklada?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close