Dolgočasna gej scena Sloveniji
Nekatera dejanja v demokracijo ne sodijo in bi se jih bilo potrebno sramovati, to da v letu 2014 nekdo ne pusti ljubezni prosto pot ne glede na spol in usmerjenost je skrajno primitivno, žaljivo, obsojanja in zgražanja vredno, in prav je da se briše takšne skrajno primitivne komentarje. Žii in pusti živeti.
Nonono, kakšno nasilje neki?
Če se imajo geji in lezbijke za normalne in enake med enakimi, potem ne vidim razloga zakaj ne bi prenesli tudi enake šale na svoj račun. Razen, če so geji tisti, ki odločajo kaj je smešno in kaj ni. Men tudi tvoje šale niso ravno smešne, ampak te zato nisem ožigosal za nikakršnega homofoba.
Nonono, kakšno nasilje neki?
Če se imajo geji in lezbijke za normalne in enake med enakimi, potem ne vidim razloga zakaj ne bi prenesli tudi enake šale na svoj račun. Razen, če so geji tisti, ki odločajo kaj je smešno in kaj ni. Men tudi tvoje šale niso ravno smešne, ampak te zato nisem ožigosal za nikakršnega homofoba.[/quote]
Saj se lahko tudi iz tebe norca delamo, če hočeš. Koliko preneseš na svoj račun?
Psihopat je oznaka nečesa, in ne žaljivka kar preberi si, pa boš presenečen http://sl.wikipedia.org/wiki/Psihopatija
Razočaran nad Slovensko gej sceno, ker več ali manj sami isti tipi, ki so se dali dol s pol Slovenije, po vrhu pa še zagledani sami vase, če se pa najde kak resen, podeželski mačo, je pa spet ujetnik svojih fobij, in sploh ne moreš nič resnega z njim, ker se boji odzivov okolice, in ker so ga starši tako vzgajali, da sploh nima svojega lastnega mnenja o tem… Opažam, da so v tujini geji čisto nasprotje našim, od kod takšne razlike recimo med Slovenijo in Nizozemsko?[/quots
se popolnoma strinjam s teboj. še poebaj,ko si rekel glede podezelskih tipov..sam dobil taksnega,dve leti kao furala,da sva e videvala..a koaka naprej pa ni zelel narediti. okolica,familija,kaj bodo drugi rekli… a tip tar 30 let. jaz pa 9 let mlajsi s popolnoma drugacnim misljenjem,predstavam… pa saj ne morem vrjet.
Zanimivo razmišljanje na to temo:
http://routepink.com/#!post/553/Gej-scena-v-Sloveniji
Mogoče pa je še kakšen skrit v kakšni omari. 🙂
Drugače pa tujina ni rešitev. Zate je mogoče to nekaj novega, ampak to ne pomeni, da so se tisti tam dol dali z manjšim številom oseb. Kvečjemu obratno.
Pač ni vas toliko kot si rad domišljate, da vas je in tako ostane vse v “familiji”. dokler en ne spregovori.
Normalno, da se nekateri bojijo odzivov okolice. Slovenija je ena velika tračerska vas.
Tiffany še drugače obstaja a je mala podrtija, medtem ko sm zadnjič slišo za en nov klub Torzo po imenu,ki se je dejansko odprl šele včeraj, in sm se odločo da grem na otvoritev…. blo je zabavn, prvih par urc sicer kar mrtvo, a se je vzdušje dvignilo precej hitro…. prihajali so geji, lezbike, swingerji in na koncu je prišla še cela gruča drag queens…. bar mora pomojem naredit kar nekaj popravkov (njihov dark room in video room bi rabla makeover) a njihovo gostoljubje do absolutno vseh je korak v pravo smer in ima velik potencial s super lokacijo…. Je pa na grablovičeva 1 če bo kdo hoto pridet
Pozdravljeni dragi, moje ime je Nicole Malachowski, jaz sem samohranilka, tukaj iščem moško podjetje, to je moj e-poštni naslov (nicolemalachowskinicole@gmail.com), lahko me kontaktirate preko mojega naslova ali pa spustite svoj e-poštni naslov, tako da Bolje se lahko pogovarjamo z mojimi fotografijami
Pozdravljeni dragi, moje ime je Nicole Malachowski, jaz sem samohranilka, tukaj iščem moško podjetje, to je moj e-poštni naslov (nicolemalachowskinicole@gmail.com), lahko me kontaktirate preko mojega naslova ali pa spustite svoj e-poštni naslov, tako da Bolje se lahko pogovarjamo z mojimi fotografijami
Forum je zaprt za komentiranje.