Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgočasna gej scena Sloveniji

Dolgočasna gej scena Sloveniji

Razočaran nad Slovensko gej sceno, ker več ali manj sami isti tipi, ki so se dali dol s pol Slovenije, po vrhu pa še zagledani sami vase, če se pa najde kak resen, podeželski mačo, je pa spet ujetnik svojih fobij, in sploh ne moreš nič resnega z njim, ker se boji odzivov okolice, in ker so ga starši tako vzgajali, da sploh nima svojega lastnega mnenja o tem… Opažam, da so v tujini geji čisto nasprotje našim, od kod takšne razlike recimo med Slovenijo in Nizozemsko?

Vem kako ti je,moj kolega je čist bogi res. Točno to je to kar njega mori ker so že vsi z vsem bili. Pa tok si želi veze,poljubov,objemov..full je osamljen. In ja seveda,preveč jih je že z vsemi,on gre občasno v Pariz pa si tam privošči kake avanturce.
Poskusi it kam ven.. 🙂

Drgač pa poglej si film Brookeback Mountain,oo kok sm jst ob tem filmu jokala. Ma zame najlepši film vseh časov! Sploh ker obožujem kavbojce.. Pa tok ganljiv.. Probej mal za dušico.. :))Tud moj kolega je reku da je blazno lep film,pa sva oba straight 🙂
Drži se!

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Bohpomagej, kakšni nasveti :-O

Včasih pomaga, če človek ne modruje o stvareh, o katerih v resnici nima pojma.

In kaj ej narobe z nasvetom o filmu,da dobi malo romantike?????
Kok ste zoprni to ne moreš verjet!!! ti pa maš kej pametnga zab povedat al kaj? al samo mene citirat???

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Lezbična scena je v Sloveniji še bolj zahojena.

Kako pa izgleda ta scena? Če prav razumem, vsi seksajo z vsakim, ko pa dolgčas rata, pa je treba popestrit z igricami. In ko so igrice dolgočasne, pa novince nagovarjat v nekaj, kar jim ne ustreza ali pa še niso pripravljeni?
Nič slabega ne mislim, le zanima me. Ker sem do sedaj mislila, da ste geji bolj v resnih zvezah, tu pa pišeš, kot da se samo igračkate in nabirate avanture, če pa novinec ni za stvar, pa je čudak? Ne poznam scene, ampak me (neprijetno) preseneča tvoje pisanje. Kot da ni bistvo v tem, koga imaš rad, ampak koga poseksaš in kako in kaj novega spet sprobat… ?

Morda bo vprašanje izpadlo trapasto, ampak zadnja leta sem bolj pri zapečkarjih: a še obstaja klub Tiffany?

Jaz sem iz Štajerske, tako da za Tiffany ne vem, vem pa za Metelkovo in k4, je dosti bisexualcev, gejev, ampak, če nič resnega, če se obremenjujejo z okolico in gredo še tako daleč, da proti sebi/nam delajo, skratka tipični primer: buzerkruzer zgoraj

Glede na tvoje težave boš na tem forumu težko našel kaj sočutja za tako specifično težavo. Mar nimate svojih forumov?

imam prijateljco lesbiko in imam prijatelje geje.Sama sem punca,da se razume:)
Pa tud poročena sm.
Oboji so SAMO ljudje in da slučajno tle gor komu na pamet ne pride,da bi začel pljuvat po njih,ok?
Sej vem,da je Slovenija nestrpna,homofobična in še kaj,a če potegnemo črto..smo vsi samo ljudje z značajem,kajne? Se strinjate z mano Slovencelni?
Aha, geji so tudi sicer drugače zelo ok in samo predstavljate si lahko kakšni so kot prijatelji…boljši od mnogokaterih vaših mož,pardon žena. Razumejo kar marsikdo od vas ne bo nikoli.
AJT ČAO!

Za bruhat

Ma res.. homofobni cepeci.. sicer pa jst sm točno vedla,da bo tema tako nastala kot je..
Avtor,res ti predlagam da gres kam ven.. mah ste res nestrpni..

Zakaj homofobi? Zakaj se na račun biseksualcev lahko pišejo šale, na račun homoseksualcev se pa ne sme?

Veliko teh nestrpnih je tistih, o katerih vam govorim…

Tudi jaz jih poznam kar nekaj še iz študenstkih časov pa iz ex službe itd. in ja so pozitivni in negativni, kot smo pač vsi ljudje in nisem opazila, da bi bili tako supertruper boljši od heteroseksualcev, kot ti opisuješ.

Iz prve roke ti povem, da straight scena ni čisto nič boljša, še slabša (sami poročeni tipi, ki so doma pridkani pupki, zunaj bi ga pa zastonj namakali pod pretvezo neuslišanih sanj in neustavljive romantike, za bruhat).

Ja, saj Tiffany je bil na Metelkovi. Ali pa je še? V isti stavbi je bil tudi en klub lezbijk. Ampak ta je bil zaprtega tipa. Samo enkrat se spomnim, da so ga odprle za javnost. Precej ljubosumna scena… Pri buzijih so bile pa kar žurke. Polovica obiskovalcev je bilo ženskega spola, hahaha…

organizirati na Štajerskem kakšnih skupin za srečanje samskih resnih LGBT? Ker to kar je sedaj je divji zahod style

Starševstvo bi naj poudarjalo toplino, čut, ljubezen do sočloveka, ne vidim razloga, zakaj bi si nekdo lastil forum in določal kaj kam paše, saj pa ima veliko staršev istospolno usmerjene sinove, hčere in se jih tematika še kako tiče, zateženci ajat

Ni pošteno! Zajebancije na račun potrebnih žensk (tema “kako prepoznati”) so dovoljene, na račun gejev pa šale niso dovoljene in se smatrajo za homofobne. Zakaj se na račun seksa med žensko in moškim lahko šalimo, na račun “seksa” med dvema moškima pa ne? Prosim za strokovno razlago?

Zato, ker se večinsko “šale” na račun gejev sprevržejo v nasilje, in to kar si ti napisal ni bilo niti malo šali podobno, malo samokritičnosti ne bi škodovalo. Živi in pusti živeti.

Ne se cmerit! Bodi dec!

Če si iz štajerske, kot pišeš, je v mb en lokalček Skrito na lentu, tud jaz moram it enkrat na eno kavico tja.
Sicer pa ne razumem najboljše tvojega vprašanja. Ne najdeš partnerja za zvezo ali ne najdeš ff?

meni v življenju ni NIHČE določal norm,oz.kaj moram in kaj naj počnem in zato me tudi tule gor nihče ne bo nikamor pošiljal,ker smo bythemimo v demokratični državi in ne več v času,ko so ljudi proti njihovi volji pošiljali npr.na Goli otok.Ok?
No kaj je forum?
Forum je stičišče RAZNORAZNIH MNENJ,IDEJ, STALIŠČ RAZLIČNIH AVTORJEV in s tem ni popolnoma nič narobe.
Vzameš kar ti paše- pustiš kar ti ne paše. A je to jasno,al ni? ( Lahko še bolj v piko razložim za telebane,hehe:)

In tudi tale bar Skrito, ni nekaj so same iste face, ki …..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close