Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dol mi visi za Luko Dončića

Dol mi visi za Luko Dončića

Kruha in iger, čreda sanja o bogastvu in malikuje bogataše. Tudi njim se zdi dosegljivo postati bogat z žogo, ne pomislijo, da pravi bogataši naredijo te z žogo bogate, da čreda sanja, sanja, sanja,….

Boli me kurac za Dončia,, rogljiča, Prevca in vso javno sodrgo, ki je vsakih pet minut po medijih. Niti en klik nikoli ne namenim tistemu, kar večina zabite črede počne. Gonite se vsi u tri pm.

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 10.04.2025 ob 19:38

Košarka me sploh ne zanima, še manj me zanima, koliko zasluži, s kom se druži, kaj mu kje vzklikajo. On to dela zase, ne zame. Jaz njegove promocije Slovenije absolutno ne potrebujem.  Raje se vstrelim, kot da bi sredi noči vstal, da njega gledam, kako igra.

Ne razumem te obsesije, oz. razumem, da ljudje raje žive tuja življenja, kot svoja. Meni se je zadnjih 10 dni tolk stvari zgodilo, da sem jih pol že pozabil. Ni prostora v memoriji še za nekega Dončića, s katerim me skoz posiljujejo.

Spet bom ponovil, kar sem že, normalni ljudje smo poskrbeli za svojo rit, jaz lahko jutri neham delat, pa ne rabim nobene penzije, pa bom živel srečno do konca sovjih dni, pa marsikaj še videl, marsikam potoval. To je lajf. da sebi kaj privoščiš. SEBI. Da jaz grem v jebeno japonsko restavracijo in zase zapravim 200 eurov, ker se mi je pač tako zazdelo.

Enkrat se živi. In v mojem lajfu ni prostora za Melanije, Dončiće, Jokiće, pi.čke materne. V mojem lajfu je prostor za mojega forta, mamo, brata, sestrično, mene.

Novinarji slovenski, jebo vas Lakers. Živet začnite raje. Pa nekaj naredite, da boste sebi kdaj privoščili Los Angeles, če že Maldivov ne.

Jebe se mi za SLO športnike pa naj špilajo svoj špil tle al pa kje drugje.

KAJ KURAC MAM JST OD TEGA??? RAZEN DA MI NJIHOBI SPONZORJI SERJEJO PO GLAVI Z OGLASI

FAKOF VSA SODRGA, JS SEM GORANU DRAGIĆU DALA 10 OJROV ZA UNE POPAČENE FROCE, DRAGIĆ MEN NI DAL NIČ

Pa tud orgazmiram ne ob Planici in LA ekipah al wahtever boli me kurac.

Veliko raje gledam Christiana Ronalda, Lea Messija, kogarkol od Bayern Munchen, lih tko nimam nč od njih sam so mi bl simpatični že zato ker niso neki zabiti Slovenci.

Mrš govedo v planico na šnops da je v moji vasi pol manj dretja.

Čao pičke.

Sta pela Korado in Brendi … Če fovšija bi gorela bi bila v ognju cela ti slovenija …

Meni tudi recimo dol visi za mesija, ronalda itd … pa ne delam tem in javno ne razglašam koga maram in koga ne … Je dončič isto kot recimo tvoj najljubši glasbeni izvajalec, filmski igralec ipd … Ne moreš pametovati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close