Dol mi visi za Luko Dončića
Košarka me sploh ne zanima, še manj me zanima, koliko zasluži, s kom se druži, kaj mu kje vzklikajo. On to dela zase, ne zame. Jaz njegove promocije Slovenije absolutno ne potrebujem. Raje se vstrelim, kot da bi sredi noči vstal, da njega gledam, kako igra.
Ne razumem te obsesije, oz. razumem, da ljudje raje žive tuja življenja, kot svoja. Meni se je zadnjih 10 dni tolk stvari zgodilo, da sem jih pol že pozabil. Ni prostora v memoriji še za nekega Dončića, s katerim me skoz posiljujejo.
Spet bom ponovil, kar sem že, normalni ljudje smo poskrbeli za svojo rit, jaz lahko jutri neham delat, pa ne rabim nobene penzije, pa bom živel srečno do konca sovjih dni, pa marsikaj še videl, marsikam potoval. To je lajf. da sebi kaj privoščiš. SEBI. Da jaz grem v jebeno japonsko restavracijo in zase zapravim 200 eurov, ker se mi je pač tako zazdelo.
Enkrat se živi. In v mojem lajfu ni prostora za Melanije, Dončiće, Jokiće, pi.čke materne. V mojem lajfu je prostor za mojega forta, mamo, brata, sestrično, mene.
Novinarji slovenski, jebo vas Lakers. Živet začnite raje. Pa nekaj naredite, da boste sebi kdaj privoščili Los Angeles, če že Maldivov ne.
samski cinik, 10.04.2025 ob 19:38
Košarka me sploh ne zanima, še manj me zanima, koliko zasluži, s kom se druži, kaj mu kje vzklikajo. On to dela zase, ne zame. Jaz njegove promocije Slovenije absolutno ne potrebujem. Raje se vstrelim, kot da bi sredi noči vstal, da njega gledam, kako igra.
Ne razumem te obsesije, oz. razumem, da ljudje raje žive tuja življenja, kot svoja. Meni se je zadnjih 10 dni tolk stvari zgodilo, da sem jih pol že pozabil. Ni prostora v memoriji še za nekega Dončića, s katerim me skoz posiljujejo.
Spet bom ponovil, kar sem že, normalni ljudje smo poskrbeli za svojo rit, jaz lahko jutri neham delat, pa ne rabim nobene penzije, pa bom živel srečno do konca sovjih dni, pa marsikaj še videl, marsikam potoval. To je lajf. da sebi kaj privoščiš. SEBI. Da jaz grem v jebeno japonsko restavracijo in zase zapravim 200 eurov, ker se mi je pač tako zazdelo.
Enkrat se živi. In v mojem lajfu ni prostora za Melanije, Dončiće, Jokiće, pi.čke materne. V mojem lajfu je prostor za mojega forta, mamo, brata, sestrično, mene.
Novinarji slovenski, jebo vas Lakers. Živet začnite raje. Pa nekaj naredite, da boste sebi kdaj privoščili Los Angeles, če že Maldivov ne.
Očitno ti ne visi dol glede na napisan sestavek.
Poročila so se začela z Dončičem. Kar konkreten prispevek. Nimam nič proti, če se ga sem in tja omenja. Lahko bi včeraj v športu mogoče to povedali. Na prvo mesto pa ne spada? Ali pač? Ameriška košarka je za nas v bistvu nepomembna , tudi ne preveč zanimiva ( za večino naših državljanov). Ker je en naš košarkaš tam, je lepo da se ga včasih omeni.
spet začeli, 11.04.2025 ob 08:14
Poročila so se začela z Dončičem. Kar konkreten prispevek. Nimam nič proti, če se ga sem in tja omenja. Lahko bi včeraj v športu mogoče to povedali. Na prvo mesto pa ne spada? Ali pač? Ameriška košarka je za nas v bistvu nepomembna , tudi ne preveč zanimiva ( za večino naših državljanov). Ker je en naš košarkaš tam, je lepo da se ga včasih omeni.
Luka je odličen košarkaš, ki igra za enega od ZDA moštev, dobro igra. Živi tam, igra za njih. Tudi služi tam.
Zelo lepo je, da se ga sem in tja omeni, pohvali. To je vse.
Ovce se striže, 11.04.2025 ob 09:08
Kruha in iger za ??????.
Avtor, ti razmišljaš s svojo glavo. Pohvalno. Tebe niso uspeli zdresirati in sprogramirati. ?
se strinjam z vama popolnoma. tako kot je on v službi samo in izključno samo za svojo rit, tako smo tudi mi, jaz. Pa nas ne prenašajo kurc po televiziji, niti si tega nebi želel. Če bi dobil pogodbo za 300 mio bi pa pristal na neposreden prenos kaj delam v službi.
pa ne sam za njega tud za rogliča, prevčeve ipd. odkar sem dala medije na off veliko bolje in lepše živim.
točno to avtor, jaz od njega nimam nič. en je napisal ima pa več denarja. pa naj ga ima. me ne gane. meni je bistvo v drugih stvareh 😉 bojda imam itak nerazvite potrebe pravijo. najbolj hepi in cenim, ko sem v krogu ljudi, ki jih imma rada, ko imam čas za naravo, ko mi ni treba stresno letati povsod in biti obremenjena. NEPRECENLJIVO
ure, minute, dnevi so nam šteti. morda se tega z leti še bolj oz zmeraj bolj zavedam. zato sem osredotočena na svojo mikro okolico. žveti skromno, pošteno, delati dobro nobenmu nič slabega želeti in to je to. kdo je že dončič? 😀
če me kaj zanima oz. za razvedrilo pa imam čvek 😀
ni čisto tako, 11.04.2025 ob 09:24
Na RTVSLO so do sedaj malo manj poročali o njem. Včeraj so se pričeli Odmevi s prispevkom o njem. Kar dolgim prispevkom. Naj to objavljajo v Športu.
V Odmevih. Samo napovednik sem videla . Mož mi je povedal, da je bilo kar dolgo in tudi ostalo v Odmevih je bilo povprečno.
Družba spodbuja tekmovanje, rivalstvo, kdo je boljši, spretnejši, pametnejši..in začne se že v vrtcu. Igre kot so človek ne jezi se, kjer se uči otroke, kako druge preskakovati, ven metati, glavno da sem jaz v hiši in je meni dobro. mikado je igra, kako drugim gledati pod prste in jih vreči ven. Vse igre z žogo, samo spodbujajo to tekmovanje.
Anonimno 8990, 11.04.2025 ob 12:26
Družba spodbuja tekmovanje, rivalstvo, kdo je boljši, spretnejši, pametnejši..in začne se že v vrtcu. Igre kot so človek ne jezi se, kjer se uči otroke, kako druge preskakovati, ven metati, glavno da sem jaz v hiši in je meni dobro. mikado je igra, kako drugim gledati pod prste in jih vreči ven. Vse igre z žogo, samo spodbujajo to tekmovanje.
Namesto tekmovanja, bi morali spodbujati sodelovanje. Ampak to ni v interesu sistema. Tekmovanja nas oddaljujejo, namesto povezujejo.
Forum je zaprt za komentiranje.