Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dogajanja na nezvestobi, sex v mestu …

dogajanja na nezvestobi, sex v mestu …

kdo od vas bere forume nezvestoba in sex v mestu?
so res odraz današnje družbe?
kakšna je vloga moderatorja na njih?
kateri forum vi priporočate?

Jaz ga včasih preberem in se iz srca nasmejem 🙂

Seveda je odraz današnje družbe.

Ne berem nobenega od teh. Redno berem Ž/M čvek, občasno Starševski in to je tudi vse… včasih sem brala še Življenje oh to življenje, zdaj pa sem ga čisto zanemarila… verjetno da zato, ker je ta Ž/M čvek postal bolj zanimiv/pester, kot je bil pred časom.:)

Res pa je, da pogrešam nekatere, ki so včasih kar dosti pisali, pa so zdaj mrknili.:) Je pa pač tako, eni gredo, drugi pridejo…..

Ne berem teh dveh forumov. Sigurno so odraz skupine ljudi v družbi. Ničesar ne priporočam, ker vsak zase ve najbolje. Malo se sprehodi med forumi in beri tiste, ob katerih se boš počutil ok:).

Odvisno kaj iščeš….

Na vsakem forumu se zbirajo določeni profili ljudi in zato je forum odsev današnje družbe. Seveda to ne pomeni, da smo vsi isti. 🙂

Nezvestoba …

Moderatorka predvsem spušča prispevke, reže neprimerne dele, včasih odgovori.
Sex v mestu je pa zeeeeeeh, bi se moral preimenovati v Kurbarijo v mestu.

Ne berem nobenega od teh. Redno berem Ž/M čvek, občasno Starševski in to je tudi vse… včasih sem brala še Življenje oh to življenje, zdaj pa sem ga čisto zanemarila… verjetno da zato, ker je ta Ž/M čvek postal bolj zanimiv/pester, kot je bil pred časom.:)

Res pa je, da pogrešam nekatere, ki so včasih kar dosti pisali, pa so zdaj mrknili.:) Je pa pač tako, eni gredo, drugi pridejo…..[/quote]

Bibita, vem da pogrešaš naju s Snoopardom. 🙂

Seveda, da vaju …. pogrešam pa še: princesko28 – zelo zanimiva punca, zalo73, metulko, tud aleksandra bi lahko kaj več pisala, od fantov pa seveda moski111 bi lahko več pisal, flashgordona, MyD – zelo skrivnosten moški poln znanja o glasbi, Roka1, !!!!!!!!!!, bikca – tega sva z japkico pregnali…. pa še, ampak naj me še kdo dopolni, ki koga pogreša 🙂

Ljudje prihajajo in odhajajo:).

Seveda, da vaju …. pogrešam pa še: princesko28 – zelo zanimiva punca, zalo73, metulko, tud aleksandra bi lahko kaj več pisala, od fantov pa seveda moski111 bi lahko več pisal, flashgordona, MyD – zelo skrivnosten moški poln znanja o glasbi, Roka1, !!!!!!!!!!, bikca – tega sva z japkico pregnali…. pa še, ampak naj me še kdo dopolni, ki koga pogreša :)[/quote]

Rok-1 je v eni od punc z med.over.net našel svojo t.im. dušo dvojčico………….

Seveda, da vaju …. pogrešam pa še: princesko28 – zelo zanimiva punca, zalo73, metulko, tud aleksandra bi lahko kaj več pisala, od fantov pa seveda moski111 bi lahko več pisal, flashgordona, MyD – zelo skrivnosten moški poln znanja o glasbi, Roka1, !!!!!!!!!!, bikca – tega sva z japkico pregnali…. pa še, ampak naj me še kdo dopolni, ki koga pogreša :)[/quote]

Hehe, bi lahko napisala kar enak seznam. 🙂

ps; kaj pa Tadejčka pa nič ne pogrešaš? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rok-1 je v eni od punc z med.over.net našel svojo t.im. dušo dvojčico………….[/quote]…..ki mu je prepovedala ups sam je nehal 😉 nadaljnje dejavnosti na MON-u…, ker je preveč nevarno… 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hehe, bi lahko napisala kar enak seznam. 🙂

ps; kaj pa Tadejčka pa nič ne pogrešaš? :)[/quote]

Joj, kako sem mogla Tadeja spustit? Seveda da ga pogrešam in velikokrat se spomnim na njega in razmišljam kje je in kaj počne… 🙂

Ni čisto prenehal z aktivnostmi na MON-u, sam zdaj je bolj aktiven na starševskem (je zajadral v bolj resne vode :)))

Ni čisto prenehal z aktivnostmi na MON-u, sam zdaj je bolj aktiven na starševskem (je zajadral v bolj resne vode :)))[/quote]
Tam so še bolj neresni, kot pa mi. 🙂
Tu je več samskih, žensk in vročih debat, pa bi lahko njegova hitro postala ljubosumna. 🙂

Ni čisto prenehal z aktivnostmi na MON-u, sam zdaj je bolj aktiven na starševskem (je zajadral v bolj resne vode :)))[/quote]
Tam so še bolj neresni, kot pa mi. 🙂
Tu je več samskih, žensk in vročih debat, pa bi lahko njegova hitro postala ljubosumna. :)[/quote]

Saj ga ima pod kontrolo, vsak na svojem laptopu:)).

Če bi on bil pravi moški, kot pred 25 leti, bi ženski vzel laptop in ga zabrisal skozi okno, če bi opazil, da ženska vohuni za njim. 🙂
Ženska naj raje gre prah brisat, ne pa, da zapravlja čas za računalnikom. 🙂

Če bi on bil pravi moški, kot pred 25 leti, bi ženski vzel laptop in ga zabrisal skozi okno, če bi opazil, da ženska vohuni za njim. 🙂
Ženska naj raje gre prah brisat, ne pa, da zapravlja čas za računalnikom. :)[/quote]

Aja, pred 25-imi leti je bil pravi moški?:)) On zase meni, da je zdaj dozorel:).

Prah se ob večerih ne vidi tako močno, ker je svetloba bolj medla ali je sploh ni…takrat se počne druge stvari, a ne:).

To je res..Takrat se dviguje prah….:)

To je bila primerjava.

Dandanes pa je že toliko pogojev in zahtev od ženskega spola, da bi lahko uvedli tekmovanje za pravega moškega, pa ne vem, če bi sploh kdo prišel v finale. 🙂

To je bila primerjava.

Dandanes pa je že toliko pogojev in zahtev od ženskega spola, da bi lahko uvedli tekmovanje za pravega moškega, pa ne vem, če bi sploh kdo prišel v finale. :)[/quote]

Ampak saj ti ne tekmuješ več?:)) Nekaj sumljivo si seznanjen z dogajanjem na trgu:)). Meni osebno se ne zdi tako hudo, prej bi rekla, da je več “zafrustriranih” ljudi, ki sploh ne vedo, kaj bi radi in posledično zgleda kot da vse pogojujejo:).

To je zato, ker berem ta čvek. 🙂
Pa nikoli ne veš…Mogoče ti lahko še kdaj kakšna informacija prav pride. 🙂

Frustracije pa je res ogromno. Je posledica informacijske dobe in poplave razno raznih informacij, ki so seveda nasprotujoče in človek več ne ve, kaj je res in kaj ne.
Smo razočarani nad enim, pa bi radi nekaj drugega, pa tistega ne dobimo….Preveč se ukvarjamo s svojo embalažo in premalo posvečamo pozornost sebi, da bi razumeli kdo smo in kaj si sploh želimo v življenju.
Ponavadi se ukvarjamo šele takrat, ko zabredemo v težave. Takrat pa je težko kaj spremeniti.

To je zato, ker berem ta čvek. 🙂
Pa nikoli ne veš…Mogoče ti lahko še kdaj kakšna informacija prav pride. 🙂

Frustracije pa je res ogromno. Je posledica informacijske dobe in poplave razno raznih informacij, ki so seveda nasprotujoče in človek več ne ve, kaj je res in kaj ne.
Smo razočarani nad enim, pa bi radi nekaj drugega, pa tistega ne dobimo….Preveč se ukvarjamo s svojo embalažo in premalo posvečamo pozornost sebi, da bi razumeli kdo smo in kaj si sploh želimo v življenju.
Ponavadi se ukvarjamo šele takrat, ko zabredemo v težave. Takrat pa je težko kaj spremeniti.[/quote]

Ah kaj češ delat zalogo:). Material se vedno spreminja:).

Ja, ljudje so se odtujili predvsem od sebe in nato še od drugih. Samozadostnost, egocentričnost sta postali vodilni vrlini. Ampak to ustvarja šibkost, moč je drugje:). Spoznavanje samega sebe, v vseh nemogočih okoliščinah, je vseživljenjski proces. Če nočeš videti, ne vidiš in tudi ne boli.

Šibki smo, ker nimamo samozavesti. Drug drugemu predstavljamo grožnjo…Vsak je sam zase in smo zato brez moči. Kot neke kure, ki brezglavo tekajo okrog, pa ne vedo kaj iščejo. 🙂

In kako najti stik s sabo ?

Šibki smo, ker nimamo samozavesti. Drug drugemu predstavljamo grožnjo…Vsak je sam zase in smo zato brez moči. Kot neke kure, ki brezglavo tekajo okrog, pa ne vedo kaj iščejo. 🙂

In kako najti stik s sabo ?[/quote]

Po moje je prvi stik ta, da se postaviš v vlogo drugega. Kako bi se sam počutil, na istem mestu kot nekdo drug, ki nas doživlja. Se pravi, vse to kar počnem ljudem okrog sebe, je lahko moje ogledalo. Meni se to zdi odlična iztočnica. In potem gradiš na prej, spremljaš odzive ljudi, analiziraš dogodke, kaj in kje bi lahko še kaj izboljšal, naslednjič naredil drugače ipd.

To je dobra iztočnica. Sam to uporabljam, ko želim nekoga razumeti in mi pomaga pri empatiji.

V tem primeru so lahko izkušnje v veliko pomoč, saj lažje razumemo nekoga, če smo že bili v določeni situaciji.
Prevelik pomen dajemo nekemu tujemu in pustemu znanju, ki v nas ustvarja neko navidezno varnost in iluzije, ki ustvarijo vtis, da smo drugačni in se nam nekaj ne more zgoditi, za kar nekoga drugega obtožujemo.
Zato se pogosto dogaja, da nekdo počne isto, za kar drugega obtožuje, ker živi v samoprevari in vidi le znanje, ne pa sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close